Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NaNo

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Amikor évekkel ezelőtt elkezdődött a devizahitelesek kontra bankok féle vagdalkozás, ezzel egy időben megjelentek a magyar jog és szegény emberek jeles képviselői, akik majd igazságot tesznek. Már akkor látható volt, hogy annyira azért nem kerek a történet, mint ahogyan sok…..
NaNo 2015.09.11 15:04:14
Kedves Norbert, ezzel a melyerzelmu, aggodo pozolassal mar pro alkozott masik blog is csakakorrekt.blog.hu/2013/04/25/atverik_a_hiteleseket
"Zugfirkasznak" pedig azokat szoktak nevezni, akik ugyvedi engedely nelkul adnak jogi tanacsot. Dr Lehmann Gyorgynek jelenleg pontosan eggyel tobb ugyvedi engedelye van, mint neked.
Ideje lenne számot vetni, hogy hányan nyerészkednek a nehéz helyzetbe jutott hitelesek maradék vagyonán. S a helyzet az, hogy ezúttal nem a bankokra, hitelintézetekre, hitelközvetítőkre gondolunk. Az ő esetükben erősen él az ellenségkép, hiszen ők azok a szolgáltatók, akik "jól…..
NaNo 2013.10.13 22:49:22
Éljen a Kúria "okos", "tisztességes" és "bátor" döntése!
index.hu/gazdasag/2013/10/11/megint_semmisek_a_devizahitel-szerzodesek/
Reméljük a PSZÁF egykori munkatársai ezentúl mind Ruhafalván kamatoztatják a tudásukat.