Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deruyter

0 bejegyzést írt és 791 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A legszarabb kaják 2016.01.17 19:40:23
Társadalmunkat időtlen idők óta mérgezik az anyukák, barátnők, nagymamák fehér mérgekkel (finomliszt, kristály- és porcukrok), rossz zsírokkal, értéktelen szénhidrátokkal, üres kalóriákkal. Habarásra rántás és besamel, fogaid közé kristálycukor és grillázs, szádba a pattogós cukorka - ráadásul…..
deruyter 2016.03.31 22:54:46
@Jóléti Dán Kekszesdoboz: A tejföl nagy királyság. Túróval szalonnával frenetik.Nyomom pöribe is. Sőt néha reggeli mellé kanállal, csak úgy. : P
Viszont a joghurt, az tényleg béna.
deruyter 2016.03.31 22:54:49
@Ernoke: Túróstészta rossz? Finomfőzelék jó? Akkor te eg ymeg nem értett törpe minoritáshoz tartozol.
deruyter 2016.03.31 22:54:51
@Jóléti Dán Kekszesdoboz: Ez még viccnek is rossz. Attól az öblösödéstől volt még undorítóbb.
Régóta tudjuk, hogy a politikusok beszédeit nem a politikusok írják, ettől függetlenül velük fogják azonosítani az elhangzott mondatokat. Orbán Viktor úgy érezte, hogy a nemzeti ünnepen a szokásosnál is több aktualitást építtet be a beszédébe, és olyan szélsőséges retorikát rendel magának a…..
deruyter 2016.03.17 16:28:34
@Nagyorrú Barbi: Sőt mind pedofil is ugye? Meg nemzetellenes! Nem fogd már vissza magad.
  A PestiSrácok.hu portál szerint Soros György magyar származású amerikai üzletember által támogatott civilek, civil szervezetek állnak a pedagógusokat utcára hívó és a köznevelési rendszer állapota miatt az ország több pontján demonstrációt szervező körök mögött.  Ezt volt képes a Magyar…..
deruyter 2016.02.04 10:21:34
Az elmúlt öt és fél évben gazdagabb lettem egy tapasztalattal. Nevezetesen, hogy a politikusok és különösen a fideszesek mindig tudnak lejjebb menni az erkölcsi mocsokba. Egészen letisztulva a szituáció a következő:
Van több tízezer vagy százezer közszolga, akik munkájának minősége stratégiailag alapvető fontosságú... lenne.
Vannak alapvető, a világ több pontján már bizonyított oktatási, oktatásszervezési tapasztalatok, melyek biztosíthatják egy ország oktatási színvonalának magas szinten tartását.
Ezek a közszolgák 5 éve folyamatosan azzal szembesülnek, hogy a hatalom olyan rendszert erőltet rájuk amelyet semmilyen szakmai érv nem indokol. Azzal szembesülnek, hogy a hatalom semmiben nem kéri ki a véleményüket, vagy ha kikéri nagy ívben szarik rá.
Rendszeresen alkalmatlanokat erőltet iskolák vezetői pozícióiba a tanárok ÉS A SZÜLŐK egyértelmű tiltakozásai ellenére.
Az érintettek évek óta türelmesen kommunikálnak a kormányzattal, nem lázonganak, pedig már legalább 2-3 éve tüntetniük kellene.
A kormány különböző szócsövei Bencsik, MTI (ez lenne a tényszerű hírekért felelős hírügynökség) MTVA (ez lenne a közszolgálati, adófizetők által eltartott TV) reakciója az érintettek által bejelentett kritikákra és demonstrációkra, hogy a szakszervezeti vezető apja kommunista gazember volt, egyébként ez tényszerűen nem igaz, mert nem ő volt az apja, de amúgy is mi köze ennek a jelen eseményekhez? A másik, hogy az egész tiltakozást a Soros irányítja.
Na most az van, hoyg vagy önállóan mozognak Orbán pribékjei, vagy tényleg reális esélye van annak, hogy ez a propaganda többet hoz a fideszenk mint amennyit visz. Ha ez utóbbi igaz, akkor ez az ország elveszett, mert azt jelenti, hogy az emberek többsége abbahagyta a gondolkodást. Ebben azért nem hiszek.
A magam részéről annyit tennék még hozzá, hogy amit a fidesz és különösen Orbán valamint nem csak az egyházi emberekkel szembeni erkölcsi elvárások szerint elbukott, de az általános emberi mércével mérve is hulladék Balog Zoltán az ügyben művel, az legenyhébb szavaimmal élve is hányadék. Örömmel dagonyáznak a hitleri, sztálini színvonalú mocskolódó propagandában.
Kérem egyúttal, hogy ugyan jelentkezzen már egy fidesz-rajongó, aki ép ésszel meg tudja ezt magyarázni. Mondja el miért jó, az amit a fidesz az oktatásban művel. Nem fog menni. Mondja el, hogy akkor miért nem lehet rajta változtatni. Nem fog menni. És mondja el, hogy az aljas propagandának mi értelme ven. Nem fog menni. A kérdések ilyen egyszerűek.
Rogán Antal elérte eddigi politikai karrierjének a csúcsát. Miniszter. Persze, hogy lesz-e belőle valaha miniszterelnök, amiről minden bizonnyal gyakran álmodik, az azért nem egészen biztos. De mindenesetre, ez az újabb előrelépés jó alkalom arra, hogy áttekintsük a Pasa parki…..
deruyter 2015.10.01 16:04:57
Az esemény fővédnöke Élőlánczi Tamás a Századvég Alapítvány izéje lesz. A Demokratikus Koalíció szeptember 21-i "Orbán nem lövethet" című, Parlament köré szervezett élőláncához igazítja akcióját a CÖF, de már az LMP és az MSZP is bejelentkezett. A tervek szerint…..
         /pic:Reuters/                                                                                                                     Kegyetlen a világ  Megerőszakolják....Megcsonkítják...Halálra etetik.....Nyilvánosan…..
A nemzeti érzelmet analizálni nem szép dolog, ebben az országban könnyedén megkapja az ember érte a zsidó-ballib-hazaáruló jelzők egyikét vagy összességét, amivel pontosan jellemeztük is a…..
deruyter 2015.08.12 12:20:01
Jó cikk! A lényegénél fogja meg az orbáni uralmat. A lényeg, hogy el kell hitetni az emberekkel, hogy van egy megkérdőjelezhetetlen elv vagy identitás, aminek védelméért minden eszköz megengedett. Ha ezt elfogadják, akkor már csak el kell velük hitetni, hogy ez az elv vagy identitás támadás alatt áll és agyukat félretéve sietnek a védelmére. Elég ősi technika, de működik. Magam is több identitással rendelkezem, ezek közül csak az egyik a magyarság. Hogy mást ne mondjak, előbb mondanék le magyarságomról, mint a családomról, a szellemi szabadságomról, egyéb szabadságaimról. Mint ahogy több százezer magyar egy része is így tett, amikor kivándorolt ide-oda. Az embernek alapvető tulajdonsága, hogy csoporthoz, csoportokhoz akar tartozni. Több csoport áll ezért, ha nem is tudatosan versenyben, ezek egyike a nemzet. Jelenleg úgy tűnik ez áll nyerésre, de léte nem kőbe vésett vagy megkérdőjelezhetetlen. Különösen szomorú, hogy egyes gazamberek ezt az identitást kihasználva, annak vezetői pozícióiba beülve lopják meg az embereket. Persze a legtöbb csoport így működik, de egyik sem ennyire erősen. És valóban Orbán illiberális állam koncepciója éppen erről szól. Az állam/nemzet megvéd téged a külső erőktől, de ezért cserébe teljes kussolást vár el és azt, hoyg ennek az egyetlen identitásnak rendeld magad alá. Plusz még annyi, a nemzet védelmezésébe az orbáni olvasatban nincsenek benne a nemzetet alkotó egyének védelme (ahogy erre cikk jól rámutat), azaz ha a nemzet egésze boldog, akkor az egyes tagok ezzel elégedjenek meg. Ebből vezethető le az is, hogy mindenkinek el kellene olvadnia a boldogságtól, ha nő 1 %-kal a GDP, miközben ő személyesen ebből semmit sem lát, mert például egyre szarabbul él, plusz a számára elérhető állami szolgáltatások egyre szarabbak.
deruyter 2015.08.12 12:28:13
@Ballib Cenzúra: Egész konkrétan hazudsz. Persze nyilván azt gondolod, hogy az emberek annyira tyúkeszűek, hogy elhiszik, hogy "régen se vót jobb", de nem így van. Van aki még emlékszik, hogy miniszterelnököktől nem csak seggnyalók kérdezhettek, nem csak kormánypártiakból állt a médiahatóság, nem csak egy kutricában ülhettek az újságírók a parlamentben, nem volt az első összes csatorna a kábelszolgáltatóknál kötelezően az állami tévé értelmetlen csatornáira kiosztva, nem volt, hogy bíróság által jogerősen is szabadon hírhamisítónak nevezhető rákosista szintű hírszerkesztő folyamatosan felfelé bukjon stb. stb. Eriggy a pénztárhoz bértollnok!
"Így majd nem akarnak idejönni a bevándorlók" - indokolta a miniszterelnök. A déli határon készülő kerítés mellett gazdasági-politikai-mentális határzárat is csinálna a magyar kormány. A "Szarabb Magyarország" program célja, hogy annyira rossz legyen Magyarországon a…..
deruyter 2015.07.22 10:40:29
@legeslegujabbkor: Mr Pudey, (he walks about behind the desk in a very silly fashion) the very real problem is one of money. I'm afraid that the Ministry of Silly Walks is no longer getting the kind of support it needs. You see there's Defense, Social Security, Health, Housing, Education, Silly Walks ... they're all supposed to get the same. But last year, the Government spent less on the Ministry of Silly Walks than it did on National Defence. Now we get £348,000,000 a year, which is supposed to be spent on all our available products.
Orbán Viktor az elmúlt félévben folytatta azt a keleti jellegű kormányzást, amely távol áll az európai demokráciák fókuszától. Kormányzását korrupció, a kiszolgáltatottak magára hagyása és a jövő elherdálása jellemzi. Pedig Magyarország számára Európán kívül nincs…..
Nem mi találtuk ki, egy muszlim teológus mondta a török tévé egyik műsorában, és ha ez nem lett volna elég, előtte azt is kijelentette, hogy az anális szex, illetve a szadista szexuális aktusok váláshoz vezetnek, így hithű muszlimok lesznek szívesek ettől tartózkodni. A…..
deruyter 2015.07.14 16:19:28
deruyter 2015.07.14 16:19:58
Miközben Viktor azzal a jóleső érzéssel henyélhet, hogy megnyert egy csatát Brüsszelben, s pár napig valóban ügyesen kezelte a menekültkérdést, a rezsim futószalagon gyártja az ügyeket, melyektől azonnal lesápad a jóérzésű júzer. Sajna az eddig is jellemző mutyik, lopások…..
M1–M100-ig indulnak új csatornák mától, így a többi adó nem lesz elérhető. Sokan fellélegeztek a változások bejelentésekor, mivel azt gondolták, hogy 200-as és 300-as programhelyek biztonságban lesznek, ám itt ugyanazok a csatornák lesznek láthatók, csak 1 illetve 2 órás…..
deruyter 2015.07.01 10:33:47
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
deruyter 2015.06.25 16:44:53
@Trackers: Például, mert az én adómból finanszírozzák, azért te nagyon hülye! Vagy bmeg már akkor a fideszes hályog a szemeden, hogy fel sem fogod, hogy az állam a tévéjével mindenével együtt nem a viktoré, nem a fideszé, hanem a mienk? Majd, ha te fizeted, akkor azt hazudhat neked, amit akar.
deruyter 2015.06.30 16:07:51
@Trackers: Hú Te nagy nagy szellem-mester, aki ott fenn ül és eldönti, hogy ki melyik kérdésére köteles válaszolni. Nem vagyok köteles, de azért megteszem. A cikkben pont le van írva, hogy miben áll az mtv hazugsága.
Megkértem a szüleidet, hogy mondjanak rólad néhány szót, azaz jellemezzenek. Ezt megmutattam az ismerőseidnek.
Az ismerőseid megosztottak a kérdésben, de idézek néhány jellemzést: "Trackers egy orbitális nagy fasz", "Ha Trackers lenne az utolsó férfi a földön és rajtunk múlna az emberiség fennmaradása, akkor sem feküdnék le vele." " Trackers? A szaromat nem bíznám rá!" stb. stb.
A kereszténydemokraták szerint nagyon sikeres a vasárnapi zárvatartás, eddig már több mint 2400 gazdasági bevándorlótól sikerült megvédeni a kiskereskedelmet. „Azt hitték, idejöhetnek Miskolcról, Szegedről, meg az ilyen helyekről, és csak úgy munkát vállalhatnak…..
Néhány napja osztottam meg itt a blogomon az első feljegyzést Lázár János június 8-i szekszárdi beszédéről, amely bejárta szinte az egész hazai sajtót és több vitát generált például abban a kérdésben, hogy mekkora a súlya a Szekszárdon elhangzottaknak. Minden Fidesz-közeli…..
A kormány már-már beteges menekültellenes kampányára ismét berobbant a mémgyár. A "gazdasági bevándorlók" körül keltett hisztériát nevetségesnek tartó média és netezők máris elárasztották a világhálót sajátosan gúnyos reakcióikkal. "Ha Magyarországra jössz, nem…..