Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polónium Hidrid

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok Cukiságosok!Szeretnénk megmutatni, hogy Süti cicánk miként foglalta el a gyerekágyat" - írta nekünk Heni.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük! És igen, neki is kilóg a foga! :-)..
    Az alábbi képen nem egy bizarr hármast látunk, hanem azt a folyamatot, hogy a férfinak miként kell egyre mélyebbre és mélyebbre hatolnia a testben. Bár a kötet Németországban született, de New York-ban nyomták és adták ki. Mátrix-effekt nélkül ilyen a…..
Ha azt mondják még három hónappal ezelőtt, hogy Anders Behring Breiviket kiengedik és boldogan élhet, gondolom, mindenkinek a hátán felállt volna a szőr. Mégis, a legfrissebb közvéleménykutatások alapján, a norvégok 74%-a szerint helyesen döntött a Királyi Bíróság, mikor…..
Polónium Hidrid 2011.08.04 20:07:49
Nagyjából a kerek nagyvilág áll értetlenül a norvég ámokfutó vérengzése fölött, bénultan mélázva a hogyan és miért kérdéseken. Olvassák és elemzik 1516 oldalas kéziratát, orvosok váltóműszakban vizsgálják, kivan-e minden kereke, nincs-e összeakadva a fejében valami.…..
Mit adnak New York-ban 39 millió dollárért? Többek között egy vadonatúj, háromszintes, 845 m2-es ingatlant Manhattanben. Elsőre nagyon is jól hangzik, különösen, ha azt vesszük, hogy az új építésű házban 24 órás portaszolgálat, teremgarázs, fitneszterem és még egy olyan…..
A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Szervezetének a Sziget Fesztiválra szervezett tüntetése miatt kissé átalakul az ötnapos program. A legfontosabb változás, hogy a benzinár ellen tüntető vármegyések mindegyike kap két In-kal-os biztonsági embert, akik még a mellékhelyiségbe is…..
Polónium Hidrid 2011.08.03 06:05:48
@insert random: Koszvadt zsiddancs. Dögölj meg!
Szóval mint írtuk, az iráni határon Judit bizony szépen átöltözött hosszú ruhába, kendőt a fejire stb., nehogy véletlenül megfázzon, aztán irány Irán. Az átkelés nem tartott sokáig, max egy óra volt az egész. Közben váltottunk sok pénzt, mert Irán egy pénzügyileg zárt…..
 Szépséges hungarikumunk, Mihalik Enikő most a török Harpers Bazaar-ban mutatta meg magát. Az anyag gyönyörű. Enikő is. A fotózás igen pompás környezetben, Isztambulban, a Ciragan Palace-ban zajlott, a fényképész Koray Birad volt. Azt már nem tudjuk persze, jártak-e az…..
5 milliárdért eladó II. Rákóczi Ferenc párizsi kaszinója és bordélya - áll a Style.hu cikkének címében, ami azért elsőre gyanús, mert olyan kattintékony szavak, mint milliárd és bordély, ritkán kerülnek véletlenül egy címbe, főleg tiszteletben álló történelmi személy…..
Michael Knight Most már elég! 2011.08.01 11:38:00
Most már elég! Értem én, hogy kétharmad van. Értem én, hogy most ők a játszótér urai, még szűk három évig őket kell elviselni, túlélni - hát ha kell, elviseli és túléli az ember. Ez is a demokrácia. De koncepciós pereket, kreált váddal és visszamenőleges hatállyal ne…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Polónium Hidrid 2011.08.01 14:19:25
@aszfalt_betyar: Szerintem ál-igazgatóról van szó, és ténylegesen ügynököt keresnek. KKv-kra jellemző, hogy majdnem mindenkinek fake címeket osztogatnak, kifelé sokkal jobban hangzik, hogy "beszéltem az X Kft értékesítési menedzserével" mint az, hogy "felhívott az X Kft ügynöke".
Polónium Hidrid 2011.08.01 14:21:19
@Miigeii: "Szerintem erre az állásra is sokszorzós túljelentkezés van"

Minden állásra "sokszoros túljelentkezés" van, ez nem olyan, mint a papír-"egyetemek", ahova mindenkit fülvesznek. Természetes, hogy sokan pályáznak az állásra, a cégek meg kiválasztják a legjobbat és ezzel készen vagyunk. Ennyi.

Neked meg mint álláskeresőnek meg az a feladatod, hogy mindenhova beadd a cv-det, ahova elmennél. Ilyen szempontból a cégek is túljelentkeznek a te munkádra... :-)
Polónium Hidrid 2011.08.01 14:22:18
@Álmos: Nincs igazad, szerintem 317-nél. ;-)
w Nem jó a nemzetnek egyedül 2011.06.08 06:00:00
Van néhány toposz, amihez szívesen menekül a jobboldal, amikor elbizonytalanodik: a kereszténység, a történelmi sérelmek, és a nemzeti szuverenitás. Ezekben a jelmezekben úgy érezhetik, hogy mégis igazuk van, mert aki őket támadja, az ezeket a nagyszerű és vitathatatlan értékeket…..
„Főzött nekem egy kávét a hazaútra. Egyszer csak beleült az ölembe. Na, most mit csináljak, elég jó kis bőr volt” – egy augusztus 20.-i tűzijáték után már csak egy fergeteges és titkos szex teheti fel a buktára a habot. Meg némi dobozos sör, és olyan kávé, amit ölbe huppanva szolgálnak fel. Most…..
Polónium Hidrid 2011.08.01 11:16:39