Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomcent

59 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valaki megsúgja neked bizalmasan, hogy holnap egy csapat be fog törni a házadba.  Mit teszel (mit veszel)? Kutyát, fegyvert, riasztót? MI van, ha elmondod a vevőidnek, mitől mented meg őket? Az emberek ugyanis jóval nagyobb számban vásárolnak akkor, mikor félnek:  Ha félnek…..
Mari Smith az amerikai közösségi média legnagyobb guruja (ezt nem Ő találta ki magáról, a Forbes nevezte így) 3 rövid tippben összefoglalta a Tech Page One-nak, hogyan lesz sikeres egy cég Facebook oldala. A legtöbb marketingstratéga, egy ilyen interjúban általános…..
Mit vár a munkáltató egy munkavállalótól? Milyen elvárásai vannak egy kisgyermekes munkavállalónak a munkáltatóval szemben? Kinek a feladata a kompromisszumok keresése? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ a Seed Alapítvány által életre hívott fórumok és…..
Napi Biznisz Telefonálj ingyen! 2013.05.22 14:16:52
Gondolom Ti is így vagytok vele, én mindenesetre nagyon szeretek ingyen telefonálni. Ebben a témában nem utolsó szempont a „költségcsökkentés” sem, amely mostanában vállalkozói körökben igen divatos fogalom. Ráadásul egyre több platform közül válogathatunk. A már régóta…..
Egy jó kis marketing tipp nektek csütörtökre. Gyanútlanul sétálgattam tegnap az egyik budapesti élelmiszerboltban, egy üveg bort szerettem volna venni, ugyanis vendégségbe mentem. A részlegben, ahol a borokat tartják egy nagydarab fickó állt és kóstolóval kínálta a vásárlókat.…..
A cím persze erős, de lehetőséged van rá, hogy bizonyos keretek között tartsd a munkavállalóid öltözködését. Dr. Sass Rita összefoglalta a dress code szabályokat a munkahelyen.  A munkaadóknak lehetőségük van kikötni dress code-ot (öltözködési szabályokat) több…..
Janklovics Ádám, három részes sorozatának befejező részében az adóellenőrzések következményeit sorolja fel. A legfontosabb jogkövetkezmény a bevétel eltitkolása következtében megállapított adókülönbözet, adóhiány. Az adóbírság általános mértéke az adóhiány 50%-a.…..
A TastyPlacement oldal egy egészen zseniális infografikát készített arról, milyen színt és milyen betűtípust kell használnod a logódban, hogy sikeres legyél. Próbálhatsz újító lenni, de úgy tűnik a kék és a piros színnél nincsen megnyerőbb. Mellékesen teszem hozzá, hogy a…..
Janklovics Ádám, a Székely Ügyvédi Irodából most az ellenőrzés menetéről számol be. Az ellenőrzés az erről szóló előzetes értesítés kézbesítésével, vagy a megbízólevél egy példányának átadásával kezdődik. Az ellenőrzést a helyszínen vagy az adóhatóság…..
Te is rettegsz az adóellenőrzéstől? Egyáltalán tudod mire lehet számítani és egyáltalán mi ez? Janklovics Ádám, a Székely Ügyvédi Irodából összefoglalta egy három részes sorozatban, hogy mi is ez az ellenőrzés, mi a menet és milyen jogi következményekkel…..
Ha valakit ma megkérnek külföldön, hogy mondjon három magyar céget, biztosan nem az OTP, vagy a Mol fog eszébe jutni. Olyan vállalkozásokat fog a felsorolni, mint a Prezi, a LogMeIn vagy az Ustream. Hogy miért? Mert menők, fiatalok, sikeresek és start-upok. Az Indextools-szal…..
Már lassan a könyökünkön jön ki, hogy válság van, megváltozott a piac, újra kell értelmezni a vállalkozásunkat. Először mindenki a költséghatékonysággal traktál minket. Ez működik egy darabig, de amennyiben egyre tolódik a fellendülés, és még mindig bajban van az a…..
A legtöbb változás a rajongói oldal borítóképeire vonatkozik a legnagyobb közösségi média felületén. Érdemes odafigyelni, ugyanis akár meg is büntethet a rendszer, ha nem tartjuk be a játékszabályokat. A SocialTimes.hu összegyűjtötte a legfontosabbakat. 1, Be kell tartani azt…..
Mint biztosan értesültetek róla, tegnap megválasztották a katolikus egyház első emberét. Mivel még nincsen magyar (sőt angol sem) életrajzi könyv, Te lehetsz az első, aki kiadja! Mostanság nem a tűnik legjobb biznisznek a könyveladás, de egy ilyen exkluzív életrajzi…..
A március 22-én induló új egyetemi startup versenysorozat, a Hackathon-in-a-Box, lehetőséget teremt arra, hogy a résztvevők találkozzanak veterán startupperekkel, mentorokkal, együtt dolgozzanak ötleteiken, belekóstoljanak a startup világ mindennapjaiba. Hackathon = Hack +…..
Te is úgy érzed minden nap, hogy a 24 óra nem elég? Hiába töltötted munkával a szombatodat is, már hétfőn el vagy úszva a dolgaiddal? Íme 4 tipp, hogyan tartsd kordában a gyorsan szaladó időt!  1,  Prioritások pontosítása Banális ugye? Mégis fontos, hogy a napi…..
Új sorozattal jelentkezünk! Minden héten megkeresünk egy fiatal vállalkozót, hogy elárulja a sikereinek titkát.  Az aktuális interjúalany pedig választ egy következő vállalkozót, akinek egy kérdést is feltesz. Rajnai Richárd, a Kötéltechnika Kft. alapítója, mely egyedi…..
Az iroda munkára való. Ezzel nem mondtam el sok újdonságot, de sokan mégis otthonként gondolnak rá, személyes élettérként, amit csinosítani, kellemessé kell tenni. Egy olyan iroda, amelyben eredményesen lehet dolgozni, nem ilyen. Íme a munkára ösztönző iroda 4 alapfeltétele! 1.…..
Az év végi évfordulós szerződésekre legkésőbb 2013. március 1-jéig be kell érkeznie a biztosító társaságokhoz az idei kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) díj aktuális részletének – figyelmeztet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ). Fontos tudni, hogy…..
Az egyedi, újrahasznosítható csomagolás miatt hajlandóak a magyar vásárlók többet fizetni egy termékért – derül ki az Ipsos 26 országot érintő felméréséből. A többi országban első helyen a frissesség áll. Több pénzt szánnak továbbá a fogyasztók az…..
Richard Branson, a világ talán egyik legismertebb vállalkozója szerint nem. A Haszon magazin honlapján olvasható a legújabb írása ebben a témában. "Nem  - ez a válaszom a címben feltett kérdésre. Kell néhány összetevő egy cég sikerre viteléhez, de a nagy halom pénz…..
Vannak nagyon egyszerű mondatok, amelyek megváltoztatják az emberek napját. Ha sikeres akarsz lenni, mind a magánéletedben, mind a munkádban, sokszor nem kellenek nagy szónoklatok. Ez a pár mondat elég! Éppen ez az, amire gondoltam! Te vagy a főnök, de ez nem azt jelenti, hogy okosabb…..
Sorozatunk második részében újabb kihívásokkal szembesítünk. Karrier vagy család? Talán az egyik legtöbbször előforduló probléma: Hogyan egyeztethető össze a munka és a család? Lehet egyszerre mindkettőt száz százalékosan csinálni? Vagy ez egy lehetetlen küldetés? Egy…..
Napi Biznisz Hova tedd a pénzed? 2013.02.12 13:46:49
Januárban sem állt meg a betéti kamatok általános csökkenése köszönhetően a Magyar Nemzeti Bank múlt héten is folytatott kamatvágási sorozatának, az egyes kamatajánlatok közötti különbségek egyre nagyobbak – derül ki a Bankmonitor.hu legfrissebb elemzéséből. A jelenleg…..
Exkluzív interjút adott a Haszon magazinnak a sztárbefektető, aki kezében tartja a magyar adósságállományt. "Továbbra is hiszek Magyarországban, mint befektetési terepben" - mondja a Haszon magazinnak adott exkluzív interjúban Mark Mobius fejlődő piacokra szakosodott…..