Regisztráció Blogot indítok
Adatok
racedoki79

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hogy mit húzzak a testemre, nekem is nagy dilemmát okozott a kezdetekkor. Kérdezgettem mindenkit, hogy milyen sisakot, milyen kabátot, kesztyűt vegyek. De nagyon megoszlanak a vélemények, mindenki másra esküszik. A szerkesztőségen belül is szenvedélyes viták alakultak ki:…..
Egy rövid hír, aminek a kecskemétiek és a környéki motorosok örülhetnek. Jövő hétre csütörtökre, 2011. 08. 18.-ra sikerült leszervezni egy kis létszámú, egész délutánt lefedő pályamotoros oktatást a kecskeméti go-kart pályára.Az oktatás díja 10.000,- Ft+a pálya bérleti…..
Sajnos nem tudtam elmenni Panyó barátommal - akinek 2007-es Z750-e van- a 2011. augusztus 07.-én tartott Hungaroringi nyílt napra, de legyen itt egy kedvcsináló videó róla a Hungaroringről, ahogy csatázik egy Hayabusával. Látható van potenciál a Z-kben még egy Busa megszorongatására…..
Ismét megrendezésre került Kakucson a Tesztmotor tréning, immáron ötödik alkalommal. A szervezők kicsit megváltoztatták a nevét kezdő pályamotorozásról tréningre, de ez csak jót tett neki.Szóval eljött a péntek és mehettem megint pályára. Reggel kicsit letöröltem a motort,…..
Pályamotoros leszek ! Majsaring :) 2011.08.04 09:10:00
Na ezzel nem akartam nagyon foglalkozni, mert félig politika, félig biznisz harmadrészt meg érdekek. Azonban elég sokan megállítottak a napokban kérdezték itt és ott, hogy mi a véleményem, hisz hazai pályán vagyok. Sokat gondolkodtam, hogy mit írjak, egyáltalán írjak-e és arra…..
Pályamotoros leszek ! Kawasaki 2011.08.03 10:54:00
Ma este sikeresen betettem az új akksit. Csináltam pár összehasonlító képet, hogy mennyivel kisebb a régi akksihoz képest.                       És bent a…..
Pályamotoros leszek ! Új cuccok! 2011.08.02 09:40:00
Múltkori pályázásom után sajnos rajtahagytam a gyújtást a gépen, ezért szépen lemerült az akksi. Egy nagytöltéssel még működőképessé tudtam tenni egy napi menetre, de sajnos szombaton mikor akartam indítani, akkor már nem sikerült.Korábban a FastRide-ban (www.fastride.hu…..
Pályamotoros leszek ! keresgélés 2011.08.01 16:07:00
Keresgetek valami motort, amivel érdemes lenne pályázgatni.Két verzió jött szóba:Vagy veszek egy teljes pályagépet a Kawa melléVagy eladom a Kawát és veszek valami utcai sportmotort. Előbb-utóbb az 1. variáció fog győzni, de egyelőre túl sok lenne a járulékos költség.…..
Ismét megrendezte a tesztmotor.hu stábja a kezdő pályamotorozást Kakucson.Ezekben a képzésekben az a jó, hogy csomó kezdő pályázós ember jön össze. Nincsenek vérprofik, nincsenek pályamenők, akik már kívülről tudják a pályát és gyorsak, tehát nyugodtan lehetsz kicsit…..
Pályamotoros leszek ! A Gixxer 2011.08.01 11:32:00
2011. Ismét motorra ültem, és kimentem körözgetni, meglepően jól ment a dolog, de éreztem, hogy ez a motor (Z750) nem pályára való. Nem állítható a futóműve, testtartásom erőltetett sport üzemmódban, nem elég kompakt, szóval kezdett alábbhagyni a nagy lelkesedés a…..
A kezdet: 2010 nyara. Több mint 7 éve motorozok nagymotoron. Volt szerencsém kipróbálni több típust, de eddig - mivel közúton használtam - a sportos nakedek jöttek be. Honda Hornet Yamaha Fazer, Kawasaki Z750. Tavaly kezdtem el először pályára menni, és mivel közel van hozzám a…..