Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.Tomoceusz

0 bejegyzést írt és 568 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors infói szerint kezd a Tv2-nek kicsit kényelmetlen lenni, hogy a Mokka egyik műsorvezetője egyre többször szerepel a bulvársajtóban válása örvén. Demcsák Zsuzsa legutóbb a meglepően visszafogott Hajdu Péternél járt, és beszélt magánéletéről, de csak óvatosan, az…..
Kilencvenhat évesen nemzett gyereket egy indiai nyugdíjas, megdöntve ezzel a saját rekordját. Most eláruljuk, hogy a szerencsés férfi szerint mi a hosszú aktivitás titka. A kilencvenhat éves Ramjeet Raghav és felesége, a feleannyi idős Shakuntala nemrég ünnepelték második…..
Azért a Redbull jól megtervezte Felix Baumgartner világrekordját. Valószínűleg dizájnerek és marketingesek hada dolgozott azon, hogy az egész olyan legyen mint egy hatvanas évekbeli scifi a retrovonalvezetésű lakókocsitól a roswelli központon át egészen a légi irányító popartos…..
Amikor a Viasat3 a két évadot megélt Négy esküvő után szeptemberben útjára indította a Fátlyat rá! című esküvős műsort, nem tudtam másra gondolni, mint hogy a csatorna mélyen titkolt stratégiai partnere bizonyára a KDNP.  A nagy magyar valóság ugyanis az, hogy évről…..
Stohl András lassan az összes zaftos részt elspoilerezi a Szalai Viviennel közösen megírt börtönnaplójából, a Magyar börtönpokolból: ma például a Blikkben olvashatjuk el, hogyan kapott majdnem fogkefevégből reszelt péniszgolyót és vazelines tuningszurit a pöcsébe a kedves…..
Stohl András könyvet írt a börtönélményeiről, a Blikk pedig egy új cikksorozatban spoilerezi el a legjobb fejezeteket. A mai számban például az RTL Klub egykori sztárműsorvezetője beszámol a sitt legnépszerűbb drogjáról, a Rivotril nyugtatóra ivott kávéról, megemlít…..
Nosztalgiában forgó szemünket ezúttal a BBC talán legismertebb sorozatára vetjük. Negyven éven felüliek tudják, hogy ez volt az a sorozat, ami a magyar televíziózás hőskorában bemutatott külföldi sikerszériák (Tell Vilmos, A Forsyth Saga, Az Angyal, Hosszú, forró nyár, Minden…..
A Tv2 este tíztől kezdi el vetíteni a USA Network idei nyarának egyik szépreményű zsarus sorozatát, a Common Law-t, amit itthon Haláli zsaruk címmel tessék keresni majd péntek esténként. A viccesen komoly nyomos sorozat két olyan rendőrről szól, akik ki nem állhatják egymást,…..
Az MTV vasárnap este 21:15-kor mutatja be az I Just Want My Pants Back című sitcomját, amit véleményünk szerint elég elbaszottul Szex és New York - Jóbarátok mashupnak reklámoznak, pedig annyi köze van a két sorozathoz, hogy New Yorkban játszódik és van benne egy baráti társaság.…..
Stohl András színész, egykori műsorvezető nyilván nem hagyta ki azt a lehetőséget, hogy országnak-világnak elmondja, mi történt vele a börtönben. A könyvet persze nem ő jegyzi, hanem Szalai Vivien, aki bejárt hozzá a Kozma utcai börtönbe interjúzni. A magyar börtönpokol…..
K.Tomoceusz 2012.10.10 21:44:56
@doggfather: 3000 forint azért, hogy megtudd, ki és hányszor tette boldoggá Bucit a zuhanyzóban? Én megveszem, de baszom neked elárulni.
Zsigeri válaszunk az, hogy lehet a frászt, ha egyszer egy olyan nagy fémtárgy, mint egy utasszállító leesik rohadt magasról, azután csak a sírás marad, mármint a rokonok részéről. A Discovery Kíváncsiság (Curiosity) című műsorának másfél órás különkiadása azt mutatja…..
A Discovery Channel októberben két vadonatúj sorozatot és egy filmet is a mérnöki csúcsteljesítményeknek szentel, mi meg örülünk neki, mert a bazinagy dolgokat megtervező és kivitelező szakemberek előtt már többször le akartunk borulni, csak elég hülyén néznénk ki egy…..
Erős Antónia mélyen a kamerába néz. Mos, hogyt az életveszélyes budapesti metrókról és a a Matolcsy-csomagról szóló anyagokon túl vagyunk végre jöhetnek az igazán fontos hírek. Drogozott Zámbó Krisztián. Ja nem most, évekkel ezelőtt, és csak marihuánát szívott, de…..
K.Tomoceusz 2012.10.09 13:05:57
comment:com Jön a Sport1 HD 2012.10.05 13:00:00
Év végétől HD-ben is nézhető a Sport1. Első körben vélhetően a UPC kábelhálózatain válik elérhetővé, 2012. decemberétől, majd 2013. januárjától szélesebb körben, további szolgáltatók kínálatában is megjelenik. A Chello Central Europe magyar sporteseményekre…..
K.Tomoceusz 2012.10.06 11:45:50
@dr. v.b.1990: Azt be. Adtak is tavaly heti egy meccset. A Dallas pl úgy esett ki az első körben, hogy egy meccsét se láttuk. A Milwaukee-ról csak áprilisra derült ki. hogy ki tud állítani egyszerre öt fehér embert a pályára.
A kopaszkás debilfejű szakértőre most nem térek ki, elég annyi, hogy Dávid Kornél hangja lassan már zene füleimnek.
Jó nézettségi mutatókat produkált a Videoton-Sporting Európa Liga mérkőzése október 4-én a STORY4-en. A közvetítést 563 ezren látták, ami kiemelkedőnek számít a kategóriában, hiszen a reklámértékesítés szempontjából fontos 18-49 éveseknél a meccset a televíziónézők…..
Sose értettük, miért tartozik a nagyközönségre, ha valaki elvált, de ha már így alakult, nem akarunk lemaradni semmiről. Demcsák Zsuzsa, a Mokka egyik műsorvezetője bejelentette, hogy elválik férjétől, mindezt a Blikkben, könnyek között. A cikk legjobb pillanatait azért…..
K.Tomoceusz 2012.10.05 14:22:15
2013 januárjától a Viasat History és a Viasat Nature is a kor technikai elvárásainak megfeleő 16:9-es képarányban terjeszti az ismereteket. A Viasat-csoport harmadik tematikus adója, az Explorer már egy ideje így látható. A három csatorna a legnagyobb kábel- és műholdszolgáltatók…..
Elszabadultak a hormonok a Barátok köztben, úgy tűnik, a készítők rámennek a trash-vonalra, és csöccsel adják el a sorozatot mostantól. Mivel annyira sűrűn (értsd: egyáltalán) nem nézzük az RTL Klub napi szappanoperáját, így nem tudjuk, hogy régebben is fordult-e elő olyan,…..
Gordon Ramsay a világ egyik legismertebb szakácsa, legalább hét tévéműsorban látható hétről hétre, ahogy üvöltözve irányítja saját éttermének konyháját vagy teszi rendbe mások kétségbeejtően lerobbant létesítményét. A skót séf legújabb műsora nyár végén…..
Elég kellemetlen helyzetbe került a Való világ ötödik szériájának nyertese, Knapp Attila, mert nyert egy lakást az RTL-től, csak éppen kurvára nem tud beleköltözni, mert az soha nem épült fel. Az építési vállalkozó, akiről pár kommentelőnk már régen megmondta, hogy nem a…..
Gyermekeket molesztált a tavaly elhunyt Jimmy Savile, népszerű brit műsorvezető. A brit közszolgálati televízió, az ITV még augusztus elején mutatott be egy leleplező filmet a műsorvezetőről, azóta pedig több nő is jelentkezett, akik mind azt állítják, hogy Savile kislány…..
Nahát, ilyet sem nagyon hallottunk még, mármint azt, hogy egy valóságshow szereplő a testéből él, és azzal keresi a kenyerét, hogy húszért kúr és tízért szopik és talán még nem AIDS-es (szevasz, Laci!), de eljött ez a nap is. Döbbenten vetjük képernyőre a biteket, egy világ…..
K.Tomoceusz 2012.09.27 14:56:23
@Moka_Miki: Kitöréseket kéne csinálnia? Te kevered Annamaryt az öreg Zrinyivel. Segget korcsolyával lehet csinálni. Akinél adva vannak bizonyos alapok, annál elég a gör (napi 15 kör a lakótelep vagy 6 a kukoricás körül), reménytelenen eseteknél (lásd Annamary) a jeges változat a tuti. Annak élével remekül lehet segget formázni.*

* bővebben a seggologusvalaszol.hun
K.Tomoceusz 2012.09.27 16:46:51
@pushpang (univerziális határeset): Megnéztem Ice-T nőjét. Erre a méretre nem gyártanak koriruhát, pucéron meg nem engedik indulni.
@Kutchek: Keskeny csípőjű nőnek kapaszkodj a füleibe.
K.Tomoceusz 2012.09.30 11:39:04
habostorta.hu/hu/habostorta/cikkek/sztarhirek/vv-annamaria-tonkretettek-az-eletemet?utm_source=hir_ize&utm_medium=rss_banner&utm_campaign=rss_banner
Annamary nekimegy a pletykafészkeknek
Így is van rendjén
Ezentúl százszor meggondolják kivel húznak újjat
Az RTL végre mondott valami konkrétumot is, még időben, hiszen a tegnap esti sajtóközleményhez képest 48 órával később már el is kezdi működését új kábelcsatornájuk. A UPC és a DigiTV előfizetőinek egyelőre nincs szerencséje. Az RTL II, az RTL Csoport új…..