Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igaz magyar

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kötöttségek nélkül Pax Orbán 2011.09.28 12:15:00
A Magyar Hírlap "Álláspont" rovatában megjelent egy cikk Máté T. Gyula billentyűzetéből Orbán Viktorról. A trükk az, hogy egyszer sem írja le se a miniszterelnök nevét, se a pártjáét, hisz felületesen olvasva az írás főszereplője a mai Putyin, a témája pedig a az elnöki…..
igaz magyar 2011.09.28 18:51:44
@Fedor: No Fedor elvtárs!!
Aki szarból akar várat építeni annak bizony szaros lesz a keze!!! Ne legyen már ennyire finnyás! A magyar értelmiségnek HA egyáltalán van ilyen elég nagy gyakorlata van a köpönyegforgatásban! Újra meg fogják szeretni Gyurcsányt! Milyen nagyszerű fülkeforradalmat csinált ez a nép az értelmiség vezetésével, láttuk Kérit,Lengyel Lászlót, Tölgyesi Pétert és a sok többit hogy tudtak idomulni egy kis szaros-kezes simogatásért, mert végül mást nem kaptak ugye? Valaki egyszer azt írta a Tömegek tudatlanok" milyen igaza volt látjuk a 2/3-ot! Az okos más kárán tanul ! Mi a sajátunkon sem tudunk! ...de szaros kéz mindig lesz!! Aki szarból akar várat építeni! Kéretik beállni a sorba újra ! ...hátha jut még egy egy simogatás! BŰZLIK EZ AZ ORSZÁG!!! P fúj ...
  A hétfői országgyűlési vitanapon Schiffer András azt mondta: nem lepi meg, hogy Lázár János a vitában „továbbra is azt a bolsevik típusú érvelést alkalmazza, hogy mindenki, aki vele ért egyet, a világos oldalon áll, mindenki, aki a másik oldalon van, az a sötét…..
igaz magyar 2011.09.28 07:20:29
@Várúr: Neked annyi vazze!!! ...hogy Kövér segédmunkás??? Jó hogy nem azt írod büdös paraszt!

Helyesen Kövér elvtárs a kornak és családi hagyományainak megfelelően az uralkodó osztály oszlopos tagja volt, van , lesz!!!!
Punktum !!!
Ha akkor a segédmunkás lett volna az uralkodó osztály akkor az lett volna, de nem az volt elvtárs!!!!
A cocialista, vöröskommunista népnemzeti polgári liberális meg antiliberális bankártőkés keresztény perzsasah vagy napoleon konjak! Ő nagy ő !!!! Ő Kövér eftárs akarom írni úr!!!!
Éljen a magyar-török Josip Dzsugasvilli Ibrahim Tot Kaya görög falu Boroszlán örök jattos csúszó pénzes Laci majd elintézi barátság !!! Éljen és virágozzék na meg száz virág az ÖRÖK KÖVÉR elftárs akarom írni ÚR!!!!
igaz magyar 2011.09.28 15:32:39
@Várúr: No ráadásul "csak segéd munkatárs" Hm. ... még nem is munkás NEKED annyi VAZZE!!!! ...mondom én Te képes lennél azt írni róla hogy büdös paraszt!!!
...vagy Te az esztergomi Fidesznek vagy a tagja! Netán nem te vagy személyesen Meggyes Tamás??? Nem neked lett volna valamelyik Kövér elvtárs exfelesége a helyettesed?
...vagy Te őrzöd azt a vöröskatonát még 19-ből aki látta Kövér elvtársat a plakátolni "azt a sötétben bujkáló ellenforradalmárost"!
Mert így már más ....!
Varánusz 2012: a mutyiadók kora 2011.09.28 05:43:00
Megtárgyalta a jövő évi költségvetést a kormánykoalíció, mondja az MTI. Csupa vidámság minden, nagyon boldogok, hisz tovább folytatódik az egykulcsos kétkulcsosra egyszerűsítése, 200 ezer naplopónak mondják: Start! - irány a munka világa! Amúgy a kormány kompenzál…..
Nem szeretném azt állítani, hogy a népszámlálás politikamentes, tisztán szakmai közösségi vállalkozás. Még a Sándor-palotában dolgoztam, amikor a most induló cenzusról szóló első törvényt elfogadta az előző Országgyűlés. Sólyom László akkor megfontolásra visszaküldte…..
igaz magyar 2011.09.27 21:41:10
@tothh: "........ésnemisvagyunkméltókeurópáramegagyurcsánymennyiveljo"bbvolt!!
Na ezzel egyet értek!!! Igazad van! Köszi!
Piroslap Gyurcsány, a gyáva 2011.09.26 16:11:00
Már lassan egy éve megírtam, hogy Gyurcsánynak új pártot kellene alapítania. Lassan eszkalálódik a történelmi helyzet, és a javaslatom, jóslatom valóra kezd válni. De még mindig zavarosan alakulnak a dolgok. Mint ismeretes, a Gyurcsány Ferenc vezette demokratikus koalíció…..
igaz magyar 2011.09.26 21:36:34
@márta)): Igazad van!!! Ez az MSZP egy impotens bagázs!!! Mesterházy kicsi fiú azért választatták meg a régi öregek!!! Ki az a hülye szavazó aki egy Kovács László vagy egy Puch László miatt szavazna az MSZP-re??? Olyan nincs, mégis ezek akarják a passzát szelet ...ni! A baloldal érdeke hogy EZT AZ MSZP-t valaki félre söpörje!!! Gyurcsánytól ezért fél Orbán, de fél tőle Kovács László s fél tőle a politikai elit! Gyurcsányban még meg van a szándék hogy Magyarország ne a párt maffiák, az oligarchák országa legyen! Mindannyiunk érdeke, a nemzet érdeke még a jobboldalnak is hogy egy erős bal-közép párt legyen a váltó , vagy legalább a második erő! Különben mint most is látjuk szét lopják az országot!!!
B Mátyás Gyurcsány fóbiája ezért is érthetetlen! ....vagy mint a falusi foci meccen elhangzik. MITITÉTÉ ÁTTÁTÁ? No Mátyás???
igaz magyar 2011.09.27 09:18:39
@Brendel Mátyás: Na én azért kíváncsi lennék a Kovács László féle 5-10 %-ra!!! Látjuk Szili vergődését is aki a Fidesz nélkül még a kopogtató cédulákat sem tudja összeszedni Püspökladányban!! ..még így is kell egy kis fénymásolós rásegítés a szóbeszéd szerint!!!
De itt nem Kovács Lászlóról van szó, hanem arról hogy ezek a "vének" ahogy elszabotálták sértődöttségből a kormányzás alatt a dolgokat most az utolsó erejükkel próbálják megvédeni az árnyékukat legalább! Gondolkodásban, aktívitásban, tisztességben túl haladt rajtuk az idő!!! Le kell lépniük!
Senki előtt nem titok, hogy a költségvetés minden évben deficites, azaz többet költ, mint amennyi bevétele van. Ez azonban önmagában nem vezet szükségszerűen az államadósság GDP-arányos növekedéséhez.Ahhoz sem kell közgazdaságtani diploma, hogy tudjuk: ezt lyukat be…..
  Hol van az a határ, amikor az ember még nem vállal közösséget a fasisztákkal, de már maga is besározódik? Egy mosoly? Egy biccentés? Egy kézfogás? Pár odavetett szó? Lehet-e demokrataként kezet nyújtani jobbikos politikusnak, vagy már egy kézfogás is sok? Bármit is…..
igaz magyar 2011.09.26 08:57:35
@loláb: ...hiába no csak kilógott a "loláb"!!!
igaz magyar 2011.09.26 09:08:45
@Ibrahim a tevehajcsár: Drága körbe metélt ember testvérem Ibrahim!
Ki a faszt érdekel bárkinek is a felmenője? A tieddel tisztában vagy???
Az számít bármelyik is MOST MIT TESZ!!!! Lehet, hogy a te ősöd volt a gaz Jumurdzsák vagy az akivel Titusz a hős leugrott a nándorfehérvári várfokról a török zászlóval? Ki a szart érdekli!!! Ennyire nem lehetsz frusztrált mert csonkolt vagy!
igaz magyar 2011.09.26 12:02:26
@Ibrahim a tevehajcsár: Bocs! De szerintem túl nagy az önbizalmad!!! A tirisztoros-bukófélhomálymérő kiakadna rajtad! Neked már 10-es az IQ-d!!! Na ezt azért ilyen nyilvánosan Ne!!! Esetleg Neked majdnem 10 egyezzünk meg ebben!
Szomorú fordulatot vett az MSZP-n belüli küzdelem. Mesterházy Attila, érzékelve, hogy másfél éves tevékenysége nyomán a párt tapodtat nem lépett előre, döntő lépésre szánta el magát. Immár úgy gondolkodik, mint Orbán Viktor: a Fidesz elnöke bezáratná Gyurcsányt, ő meg…..
igaz magyar 2011.09.25 17:03:05
@Fell Bandi: ...csak az érdekedbe! A Jobbikra vagy az LMP-re át kedves Bandi! Téged várnak már!
igaz magyar 2011.09.25 17:11:11
@fog- és Bulawayo magiszter: Nem tudsz olvasni??? Netán betelepült vagy???

Kertész??? Nem is rossz, lehet hogy az leszek!!!
igaz magyar 2011.09.25 17:40:42
@fog- és Bulawayo magiszter: Te Orbánt pocskondiázni???? Hát hogy lehetne??? A teljesítménye olyan hogy aki még annál is rosszabbat tud mondani az festi magát!!! Hát a selejtnek is vannak fokozatai ??? Orbán biztos ,hogy a végén van!!!
  Nemzetkarakterezés, népi genetika és a fő toposz, a múlttal való szembenézés örök hiányának felemlegetése tűnt fel újra a magyar baloldalon. Ezúttal Kertész Ákos búsul neki az Amerikai Magyar Népszavában:   „A magyar genetikusan alattvaló.…..
igaz magyar 2011.09.25 12:23:18
@bbjnick: na ez az amikor téged egy málnási is meg tud győzni! Akkor mit várjunk az egyszerű emberektől??? Ezért van itt a nemzet, hát ....
Csípem Tarlóst, mert egyáltalán nem az a simamodorú átlagpolitikus. Tegnap is egy nagyon jó interjút adott az Origonak, ebben keményen odamondogatott a kerületi kiskirályoknak. Beszélt a parlament folyosóin való intrikálásról, az 5-6 állásos reneszánsz politikusokról, a…..
igaz magyar 2011.09.23 14:24:52
@bucbuc: Te is olvasod azt is!!! ...vagy ezt csak ....olvashatják??? Netán a Tarlós elvtárssal 1 mszmp alapszervben voltál? No pici bucbuc BUC?????
igaz magyar 2011.09.23 14:26:42
@Secnir: Így igaz!!!
Jó egészséget, kitartást kívánok TÉTÉNYI ÉVÁNAK!!!
igaz magyar 2011.09.23 15:02:17
@Secnir:
Igenis minden kommentben, hozzászólásban támogatni kell Tétényi Évát!!!
S közhírré tenni hogy pl.: a Raisfaisen bank vagy mi a jó kur vaanyjuk a neve hogy fonódik össze a Meggyes Tamás ( s a többi Mr. 20 percentekkel ) féle maffiával!
Hajrá TÉTÉNYI ÉVA!!!!
Valaki szólhatna a Nemzeti Sportnak, hogy talán nem ártana a szerkesztőségnek egységes álláspontot kialakítania a viták erőszakos lerendezésének kérdéséről. Hogy most elítélik, vagy nem. Lehetne egy táblázat, két oszlop: a lefejelés az nem OK, de a sörösüveggel fejbe verés…..
igaz magyar 2011.09.23 12:17:59
A kormányszóvivői iroda tájékoztatása szerint a kabinet szerdai ülésén nem került szóba a kormányszóvivői kommunikáció. Közölték azt is, hogy az iroda nem foglalkozik "komolytalan és hiteltelen forrásból származó információkkal".Az Origo értesülése szerint…..
igaz magyar 2011.09.23 09:26:26
@Putyilov gyári melós:
Lehet de lehet hogy nem!
Sőt ennek az ellenkezője is hamis vagy netán igaz lehet!
De Magyarország NEM rés hanem erős bástya különösen a kormányzati kommuni-cumikációért felelős állam titkárság!!!
No meg különben is
"a nemzeti propaganda-kommunikáció gyógyszer
a bolsevik propaganda-kumin-kommunikáció méreg"
Mint azt már 1942 augusztus 18.-án Debrecenben azt egy akkori nép nemzeti mondotta vagy valami hasonlót!
Kettős Mérce Nép(ki)szavazás 2011.09.22 06:45:00
Az ember, aki valódi kiszavazó showt rendez. Kocsis Máté az a jóember, aki Józsefváros polgármestereként egy napon három lakása közül az egyikben a tükör előtt elgondolkodott, mivel tudná megerősíteni hatalmát. Közös ellenség kellene a kerületnek. Valami MIÉP…..
  Lényegében megállt a gazdaság. Ugyan a szakértők 1-1,5%-ra teszik az idei és a jövő évi növekedést, de ha a Gyurcsány-éra idején ilyen számok mellett pangó gazdaságról beszéltünk, akkor úgy helyes, ha most sem köntörfalazunk túl sokat. A közgazdászok egy része úgy…..
Lassan úgy érzem Retorikai Téboly vezeti ezt az országot Kedves Vezetőnk helyett. Kedden sírfeliratot készítettek az egykulcsosnak, szerdán meg kisminkelték a halottat. Kár, hogy szellőztetni nem sikerült, és a pacsuli meg a balzsam kipárolgása sem képes elfedni a dögszagot.De…..