Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ócska Winkler!!

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hét nem hozott jelentős előrelépést, de fontos apróságok történtek. Némelyik jó irányba. Múlt héten ott hagytuk abba, hogy megvannak a végső koordináták, lehet futóművet, majd arra motort, közéjük pedig vázat építeni. A hét örömhíre az, hogy Zoli…..
Ócska Winkler!! 2012.02.14 16:20:14
@mennyi?husz!: Vályit oda ne engedjétek!

Karottának kéne írnia az összes cikket, és tesztelni az autókat. Úgyis az összes kutyaütő a tc-nél az ő stílusát próbálja átemelni a saját írásaiba, de nagyon gyengén.

Karotta az eredeti. A többi csak wannabe Karotta. Ohmm írásai rémesen kínosak és erőltetettek. winkler szintén, ő próbál a leginkább Karotta lenni.

Karotta cikket öröm olvasni! A többi siralmas!
Korábban beszámoltam a Discovery Channel Repülj velünk Alaszkába! című sorozatáról, ami az USA-ban Flying Wild Alaska címmel fut, s azt írtam, hogy remélem a Discovery tanult a korábbi hasonló szakmailag specifikusabb sorozatok tapasztalataiból, s végre rendes fordítást…..
Ócska Winkler!! 2011.08.07 22:25:10
@Nulligravida: Ámen! A post-oló meg összeteheti a két kezét, hogy akadt miről írnia.

..mennyire aljas dolog telefonon segítséget kérni annak érdekében, hogy jobb lehessen akármilyen munkavégzésnek a végeredménye!

Persze gondolom fékszárny barátunk ugyanígy képben van pl. az autókkal, motorokkal, de gondolom a MySQL-ről is legalább ennyit tud, vagy hogy hogyan programozzunk egy IC-t, stb.-stb. egyszóval mindenhez ért, és minden témában meg is tud szólalni. Na nem csak megszólal, de eszmét futtat, fordít, tolmácsol, és a legfontosabb: ÉRT hozzá. Akármiről is legyen szó. Mert az hogy tud angolul az egyenesen arányos azzal, hogy ő tematikusan is ért mindenhez.

Tényleg borzalmasak a fordítások a disco-n, de fékszárny barátunk post-ja sem sokkal különb. Mellesleg volt miről írnia, és legalább valakinek érzi magát, mert tudja mit jelent a leading edge. Biztos tudod mit jelent a trailing edge is meg a longeron. De vajon ez elég-e ahhoz hogy valaki légy?! ..don't think so
Ócska Winkler!! 2011.08.07 22:37:12
@lutria: Ez a másik probléma a disco-natgeo vonallal. Scripted Reality