Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rui Blaaz

0 bejegyzést írt és 381 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Rezsicsökkentés, különadók, gáztároló-vásárlás, paksi bővítés. Csak néhány emblematikus – és több ezer milliárd forintot megmozgató - ügy, amely azt bizonyítja, hogy az energiapolitika központi helyet foglal el az Orbán-kormány érdeklődési körében. Hogy az érdeklődés mögött csak napi politikai…..
Eddig sem ment rosszul Tóth Gabinak, ebben az évben azonban az ország egyik legfoglalkoztatottabb sztárjává lépett elő. Olyannyira, hogy őt ültették az X-Faktor mentori székébe is, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter mellé. Mint arról már eddig is szó volt, a mentori…..
A "Budapesten minden rossz" típusú morgolódók egyik állandó témája volt, hogy miért nem képesek megtanulni nálunk az emberek, hogy jobboldalon állunk a mozgólépcsőn, hogy baloldalt gyorsabban  lehessen haladni (vesd össze autópályák leálló-, külső és belősávja). Nos a…..
Rui Blaaz 2013.04.20 14:23:01
@rézanyó: te a cekkeres vidéki öregasszony vagy a vihogó tinipicsa lehetsz. ezen kategóriákon kívül még a szétbaszlak-fiatalemberek állnak balra, de ők direkt, konfliktust keresve.
A helyzet tényleg javul, néhány megállóban szembeötlő a haladás.
Pl. az Arany János utcánál kb. 99%-ban lehet sietni - a maradék 1 telefonbuzeráló műanyagpicsák miatt kuka - de ennyi belefér.
Deákon 30 megteszi, egy felháborodottan makog, amikor arrébb teszem - természetesen kizárólag olyankor, amikor van hova. Bambulni és méteres segget mereszteni a metrón is lehet.
1000 leütés Fidesz 48, MSZP 22 2013.02.27 14:15:01
Ezek a Tárki legújabb pártpreferencia vizsgálatának eredményei a biztos választók körében úgy, hogy közben 3 százalékot csökkent a bizonytalanok aránya. Beleszámítva az ilyen mérések bizonytalanságát is, remélem, most a sokk az irányadó létállapot a baloldalon. De azon sem…..
Rui Blaaz 2013.02.28 11:38:46
@Alkibiadesz: alapból azért jöttem, hogy firkantsak valamit turulról, hortiról, szentkoronatanról és egyéb pótszerekről, húzzam egy picit (vagy nagyon) a nyeregben lévő és valószínűleg legközelebb is "nyertes" oldalt - de elolvasva hozzászólásodat mégis inkább csak annyit mondok, hogy de jót írtál, és hogyúgyvan!
Exluzív interjút adott nekünk Isten, aki nyíltan beszél Benedek pápa lemondásának valódi okairól, és vonzódásáról a kutyaviadalokhoz. HCS: Kedves Isten, köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt az interjúhoz. Isten: Ez csak természetes! Én is sokat olvasom az Önök…..
Vajon mi visz rá egy nyugati nőt, hogy muzulmán legyen? A feminizmus új hulláma lenne ez, vagy csak menekülés a hétköznapok nyomása, a bulikultúra, a megfelelési kényszer elől? Az Independent brit lap három nemrég megtért nő példáját felelevenítve próbál meg az egyre…..
Készüljön fel arra is, hogy bármit hibáznak soha senki nem fogja elismeri, de még egy "elnézést kérek"-et sem fog kapni. És el is bagatellizálják. Tisztelt Praxis Blog!     Én pusztán figyelmeztetni szeretnék mindenkit, hogy ha esetleg bekerülne a Margit kórház…..
Rui Blaaz 2013.01.16 11:15:28
@VaTi: a jól futó blogok komment rovatát általában a törzsgárda bssza szét, eklatáns példának a homárt javaslom, de ez itt is csodálatos.

A posztoló harminc évesen remélem, még nem tört meg és végigviszi az ügyet. A horda nem fogja tudni kimagyarázni, stigmának minősíttetni az égési sérülést - a kérdés csupán az, hogy kellő részletességgel dokumentálva vannak-e a történtek vagy a leletek és jegyzőkönyvek beszerzése helyett már ezen az ... eklektikus poszton dolgozott.
A cselekvés HELYETTI nyafogást nem szeretem.
Minap Ungváry Krisztián kijelentette, (köszönjük Yorgnak az ötletet) hogy ő nem liberális, mivel abban hisz, hogy "egy európai országban a kereszténységnek állami szinten is kitüntetett szerepet kell kapnia más vallásokhoz képest".  Ungváry Krisztián magánügye, hogy miért…..
Rui Blaaz 2013.01.04 11:58:09
@erdelyik: az én nünükém az, hogy a gyermekeket eltiltanám az intézményesített vallásoktól - lévén többségük fenyegető, véres, blőd, retardált, ósdi mesegyűjtemény, alapjuk a gondolkodásmentesítés, arctalanítás és feltétlen engedelmességre "nevelés", ráadásul az avíttas, atavisztikus konzervválaszaikkal megölik a kíváncsiságot és kételkedést, magyarul elbutítanak és ellustítanak, egyben kész ellenségképpel-képekkel is szolgálnak. Megfejelve mindez az adott vallás rendszerint nívótlan, együgyű, szégyenletesen tájékozatlan ügynökeivel, akiket a mesterséges "gyülekezetek" mégis vezetőnek fogadnak el, mintegy adottságként.
Esetetekben egy imaginárius zombit imádtok, a nyakatokban mini kínzóeszközt hordtok, rendszeresen zajongtok az ország több ezer pontján, óriási, elszámolási kötelezettséggel nem terhelt állami támogatást kaptok a faszkolódásra stb. - miközben kiül az arcotokra az alaptalan, röhejes felsőbbrendűség-tudat. WTF?
[igen, ez egy kövér nünüke]
    Egy német házaspár, Anna és Richard Wagner egyedülálló hagyatéka 45 egymást követő évben készített karácsonyi fotóval szemlélteti a német középosztály életét a múlt század első felében. A gyermektelen pár 1900 és 1944 között minden…..
Rui Blaaz 2012.12.29 09:51:16
einestages.spiegel.de/external/ShowTopicAlbumBackground/a26205/l10/l0/F.html#featuredEntry
- eszerint is Anna halt meg "an allzu großer Abmagerung"

és persze, hogy azok haltak éhen, akiknek nem lógott a fáról ilyen: www.20min.ch/life/tv/story/21348830#showid=42900&index=2
...

nagyszerű sorozat, köszi!
Van ugye politika, és van vallás. A FIDESZ és személy szerint annak vezetője esetében úgy látszik ez a határ kezd teljesen elmosódni. Fontos kijelenteni, hogy tudatosan irányított dologról beszélünk, ezek a dolgok nem csak úgy történnek. Azt szintén érdemes észben tartani, hogy…..
Rui Blaaz 2012.11.03 00:09:26
@atti.atti: zsír, és akkor most mi lesz? leszopsz egy papot?
„Embereket ütni helytelen, és a gyerekek is emberek.”– hirdeti az Európa Tanács erőszak ellenes programjának a szlogenje. Magyarországon az, hogy elcsattan egy-két pofon vagy kézre legyintés, bevett és jóváhagyott eszköze a gyereknevelésnek, szinte minden családban előfordul.…..
A mai poszt szerzője kis túlzással bejárta a fél világot, jelenleg egy dél-afrikai építkezésen dolgozik. Még 5 évet húzna le külföldön, hogy megteremtse leendő családjának az anyagi biztonságot. Most szóljatok hozzá! :) „Én sokakkal ellentétben kifejezetten a pénz miatt…..
Rui Blaaz 2012.10.21 22:50:36
Rui Blaaz 2012.10.21 23:05:03
@koko02: de most mi lesz a Norbizókkal? szerintem nem éri meg ötvenplusz ismerőst összegyűjteni egy poszt kedvéért a Linkedinen - vagyis te kétség kívül létezel
(mondjuk fura, hogy EUR-ban adtad meg a beruházást nem USD-ban vagy Randban, de át tudom számolni)

és ne pusztulj bele a munkába! 310 óra hosszú távon qrvasok - kérdezd meg bármelyik ügyeletet adó orvost idehaza...
Határátkelő Ingázni Ausztriába 2012.10.15 06:53:00
Bevallom, mindig örömmel tölt el, amikor a kommenteken keresztül megismert olvasók (ha nem nagy merészség, akkor: virtuális ismerősök) billentyűzetet ragadnak és megosztják a maguk történetét. Ezért is örültem Nyulz of the World itt következő írásának. Utána meg jöhet az…..
Ha választhatnék, melyik párt képviselőivel menjek el berúgni, nem lenne kétséges, hogy az LMP-sek lennének a befutók. A jóarcarány itt a legmagasabb, Karácsony Gergő talán az egész mai mezőny legértékesebb politikusa, Vágó Gábor dumájánál csak az arcszőrzete viccesebb, az…..
Rui Blaaz 2012.10.14 18:04:25
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: "birtokunkban van Európa legtehetségesebb politikusa: Orbán Viktor"
te mi az anyád picsáját szívsz?
Rui Blaaz 2012.10.14 18:07:06
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
" egy újszerű nemzeti érzést bontakoztatunk ki a szívünkben"
a seggedben egy nyeles kézigránátot, azt bontakoztatnék szívesen.
a hajadban a trutymó, az turulgeci?
TComment Násznép, kuss! 2012.09.05 05:53:30
Húzassátok a cigánnyal, ugorjatok bele a nagybőgőbe, de halkan. A nyomorodhoz és örömödhöz nekem semmi közöm. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Rui Blaaz 2012.09.05 10:37:34
@Knorbi: olyanból Mo-n eleve kevés van.
A legvalószínűbb kombó ilyenkor az, hogy a frissdiplomás párocska beköltözött a városba és
A) összeszorított foggal, kényszeres mosollyal várják a nap végét, a készpénz-mannát, és ezért cserébe eltűrik a bugriskodást vagy
B) alig várja, hogy összeszedje a Nagy Lét, kiköltözhessen és addig is basszák meg a városiak, tudják meg hol lakik a magyarok istene, szabadság
Rui Blaaz 2012.09.05 10:40:12
@peticsiga: tegyük fel, hogy a soron egy ezrest keresel óránként, tegyük fel, hogy tizenhat órát dolgozol naponta, vasárnap is, és tegyük fel, hogy 25 éves vagy. Nos, életed végéig meg tudlak vásárolni, anyáddal együtt, te nyomorult putrilakó.
;-)
Sziasztok!   Most találtam rá a blogra, ezért arra gondoltam, én is leírom a velem történteket. elöljáróban annyit, hogy egyetemen tanulok gazdasági vonalon, de mellette, ahogy a legtöbb szaktársam, én is dolgozok, hogy egyrészt tudjam finanszírozni tanulmányaimat,…..
Rui Blaaz 2012.07.23 23:52:05
@Jankove: Ámmeeen

hogy mér nem lettem asztalos, basszameg...

mondjuk, a saját iroda szerencsére sok mindent megold - de hogy mennyit kellett szívni érte... bböee

szóval miért nem lettem asztalos?! vagy mondjuk légkondiszerelő atyaúristen???
Tavaly májusban tudtuk meg, hogy Bayer Zsolt az NKA miniszteri keretből nyújtott 35 milliós támogatásával újraforgatja a régi nagysikerű Másfélmillió lépés Magyarországon című sorozatot. Bayer az Indexnek úgy nyilatkozott, a Magyarországon készülő, 14 részes és a…..
Rui Blaaz 2012.07.13 18:38:21
@Farkass Bertalan: na menjél szépen és szopd le a sarki turult, aztán verd ki és kend bele anyád hajába.
válaszokat "amilyen az adjonisten" jeligére poste restante kérem a közgép portájára
Sajátos anomáliát fedezett fel tigázos számláján Joc, immár másodszor. Bizonyára egy úgynevezett bug, azaz bogár került a gépezetbe, ezért számlázhatnak néhanapján 10%-kal drágábban, mint egyébként. A jelenlegi már a második konkrét eset, így felvetődik bennem, hogy…..
Rui Blaaz 2012.05.30 15:56:47
nem-e lehet-e, hogy az a fűtőértéknek nézett szám valójában ÉGÉSHŐ? E?

hu.wikipedia.org/wiki/F%C5%B1t%C5%91%C3%A9rt%C3%A9k#G.C3.A1znem.C5.B1_f.C5.B1t.C5.91anyagok_.2825.C2.A0.C2.B0C_mellett.29

de. lehetne.
ált. 90%-a ennek a FŰTŐÉRTÉK.

az ellátóid a szerződöttől nagyban eltérő minőségű gázt még műszaki hiba esetén sem szolgáltathatnak, mert a gázkészülékeid kalibrálva vannak és ilyen esetben vagy nem működnek (leáll a kombicirkó és megfagysz) vagy felrobbansz a picsába.

ami, nyugodtan valljuk be magunknak, a hírekben kimondottan látványosan tud mutatni.
Egy sztori nagyon vázlatos forgatókönyve:- Kincsrablási kísérlet a templomból- Csapdaállítás, agyonkövezés, feldarabolás, fejlevágás- Hamis vád, rablás- UFÓ-k vagy időutazók megölik a templomrablókat- Kulturális terror, asszimiláció- Korrupció a hatalomban-…..
Rui Blaaz 2012.04.25 12:21:13
@vadöreg: (kezdjük gyorsan azzal, hogy ne szólíts majd a barátodnak, mert még azt hiszem, hogy ... fujj ... szóval ne, nem vagyunk barátok. ellenségek sem.)

mégis, tipikus példája vagy a gyermekkori kondicionálásnak - legyen az bármelyik vallás, hiszen nem csak a te rohamkatolikus elvtársaid látását torzítja varázsgomba. (személy szerint örülök, hogy mondjuk nem Kairóban élek szalafista barátok közt. akkor tényleg baszhatnám...)

csak és kizárólag azokat tartom valóban hívőknek, akik felnőtt fejjel, alapos megfontolások, összehasonlító elemzések után, tudományos ismeretek birtokában választanak maguknak isten(eke)t. innentől ez az ő dolguk - csak hagyjanak engem szépen békén. pl. ne harangozzanak/hívjanak hangszórón imára kurva hangosan a szomszédban.

a többi viszont, azok, akiket csecsemőkoruk óta szoktatnak rá a mentális drogra, szimpla függők. rohadt régi vállalkozások alapos és hatékony marketinghadjáratának áldozatai.

és sajnos ez utóbbi csoport tagjai nyomulnak igazán agresszívan. nem érdekli őket a magasztosság, emelkedettség, tisztaság stb. - csak az új és még újabb tagok beszervezése. undorító.