Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T@Z

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon hajnal van, de már nem tudok aludni. Forgolódok még, de végül felkelek. Gumiruci fel. Kellékek: vazelin és kesztyű. Nem, nem pornófilm forgatáson vagyunk de a neoprént felvenni nem egyszerű művelet. A látvány sem az :) Elég szürreális ez a gumibugyi, mintha egy fura perverz…..
Kerékagy Város Lekerekítve 2013.04.26 14:43:35
Budapesti bringásokról forgat dokumentumfilmet Kádár Viktor. "Egyéni történeteken keresztül mutatjuk be, hogy miért is jó bringázni és talán kedvet csinál azoknak is, akik valamilyen indokra hivatkozva eddig nemmel feleltek a bennük ébredő késztetésre.” – mondja Viktor. A…..
Nyúlcipő Erotic HR 2013.04.25 16:04:46
Van egy elég régi problémám, de csak most jutottam el oda, hogy már annyira idegesít, hogy muszáj róla blogposztban hisztizni, annál is inkább, hogy magyarul nem is nagyon találtam semmit a témában. Hónapok óta az megy, hogy a garmin premium pántom szerint már többször (kb minden…..
Futóblog Bréking: 3:46'32" 2013.04.15 09:13:16
Az étrendemről szóló poszt után terveztem egy posztot írni arról, hogy 1700 lefutott km után milyen tapasztalataim vannak a pulzuskontrollra alapuló edzésmódszerről, de azt hiszem a számok most többet mondanak ezer szónál. Hétvégén a balatonfüredi Maratonman befutóm: 10km:…..
Uccuneki! Évi update 2013.02.22 10:30:17
Nagyon régen jelentkeztem, így röviden leírom, mi is volt még tavaly és ezzel el is intézem az elmaradt év végi összefoglalót. Szóval tavaly tavasszal sokat futottam, kezdtem volna rendesen belejönni, mire elkezdett romlani a teljesítményem, végigszenvedtem a nyarat pocsék…..
6. Alabárdos Scientia potentia est 2012.12.13 13:02:11
Lassan már tényleg nem lesz olyan réteg, akit ne érintene hátrányosan a Nemzeti Ellehetetlenítés Rendszere. Nyugdíjasok, munkanélküliek, rokkantak, betegek… és most sorra kerültek a diákok, akik állítólag a vártnál hevesebben reagáltak. Állítólag, mert azt csak a…..
6. Alabárdos Nyugdíjkérdések 2012.11.22 07:01:44
Az ember gyereke – legalábbis bizonyos kor felett – békés nyugdíjas évekről álmodik, miközben a többség meg van győződve arról, hogy esélye sincs megérni azt. Ráadásul évek óta sulykolják, hogy "a nyugdíjasok [értsd az eltartottak] megeszik a fiatalok…..
Javában zajlik a harcom a 140-es számmal. Valahogy alatta kellene maradna, elég nehezen megy, de kezdjük az elején. Olivér a laktátküszöb alapján számolja ki azokat a pulzustartományokat, amelyeket később használunk. Kicsit féltem, hogy újra testközelbe kerülök egy tűvel, de…..
Futóblog Pulzuskontroll Csoport 2012.10.12 14:18:25
Megfutottam az első versenymaratonomat, így már teljesen jogosan érzem magam felhatalmazva, hogy – ahogy Winkler mondta – buziskodjak a laktáttal. Korábban is gondoltam már rá, érett a gondolat, számomra szimpatikus ez az irányvonal, kütyüközeli adatbányászat, ez az én…..
Az Ironman után tükörbe nézve még mindig nem egy igazi sportembert láttam, illetve a futás során tapasztalt sérülékenységem meggyőzött arról, hogy mélyebbre kell ásnom! Még mindig túlsúlyosnak érzem magam (az Ironman-en 83kg voltam 178 cm-vel, most jóval több) és a tartó…..
T@Z 2012.09.27 09:33:50
Elég banális, de vicces: egyik fickó a barátnőjére felhúzta a futáshoz használatos heart rate monitort, aztán megnézte a mért eredményt. A mért GPS adatokon felnevettem, megosztom. Katt a képre a nagy felbontású verzióhoz! Szépen le lehet olvasni a pulzus adatokat is...
Futóblog Jönnek a hosszúk 2012.08.26 07:53:32
A maratoni edzéstervem újabb szakaszába érkezett. Megszűnt a heti három alkalommal történő reggeli és délutáni futás, a szigeti Nike napokon viszont résztávozást írt elő számomra Vajda Zsuzsi. Közkívánatra megérkeztek a hétvégi hosszú, ráadásul tempós futások is.…..
Igen, tényleg sok a könnyű és aránylag (mármint a maratoni edzéstervhez képest) rövid 10 km távú edzés az edzéstervemben. Én csinálom, mint a gép. Az elején tényleg nem könnyen viseltem, de most már mintha kicsit könnyebben menne ez a heti 80 km feletti edzésadag. Az…..
Futóblog Gyulai István Memorial 2012.08.16 09:37:12
Talán 10 év körüli lehettem, amikor először voltam atlétikai versenyen. Családi viszonylatban érdekelt voltam a versenyen, több nagy akkori sztár indult a Népstadionban. Ha jól emlékszem Carl Lewis (róla hamarosan hallani fogunk még) és Steve Cram is az indulók között volt.…..
Kedden éjjel hivatalosan is beengedték Budán az egyik BKV-s buszsávba a kerékpárosokat. A Budapesti Közlekedési Központ emberei a Fő utcában és a Bem rakparton festették fel az első közös busz-biciklisávot jelző piktogramokat. A BKK vezetője, Vitézy Dávid egy hete jelentette…..
A tavalyi UB után is nagy éhséggel vágtam bele az év második felébe, rengeteg motivációt kaptam ettől a versenytől, idén is ez a helyzet, az UB tovább acélosított minket és sikerült a pozitív dolgoknak megmaradnia a fejemben. Elkezdtem egy magnézium kúrát még a nagy verseny…..
Futóblog Lehajtott fejjel 2012.07.20 11:37:00
Csütörtökönként már kezdtem érteni, hogy mire gondolhatott Bitliszbá, amikor azt mondta, hogy a maratoni felkészülés lehajtott fejet kíván. Van ez az őrület nálam, hogy futva járok dolgozni, aztán meg munkahelyről a Szigetre. Amikor kitaláltam, hogy de jó is lenne ez így…..
Hosszútáv blog Lehülés = futás 2012.07.14 07:00:00
Tovább nem halogathattam, péntek reggel már csak 20 fok volt (ma meg 13-t mutatott a hőmérő!) így kaptam a futócipőt és tűztem futni a kastélyhoz megint. Kicsi feleségem felszállt a buszra, én pedig pattantam az útra, hejhó, végre futás van!Oké, nem minden volt tökéletes, mert…..
A közszolgálatiságunkat próbáljuk erősíteni, ha már a futás nem megy. Izmitomi futóbarátunk osztja meg velünk tapasztalatait az okostelefonos GPS alapú távolságmérésről a Polar footpod lépésszámlásós-gyorsulásmérős megoldásával szemben.A nem GPS alapú méréseknek…..
A héten 21 km-t futottam, tegnap a legjobbat: 7,76 km. Ebben viszont nem volt szünet, nem volt séta, nem volt frissítés: nekiindultam, aztán csináltam. 49 perc alatt tettem meg, az óra szerint ez picit rosszabb, mint 6 perces átlag, én ennél azért jobbnak, gyorsabbnak éreztem egy picit.…..
T@Z 2012.06.24 13:17:33