Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vinczepetya

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karotta Közlöny ROTFLMAO 2007.12.03 01:25:00
A minap Bende Tibor kolléga megkérdezte tőlem, mi is az ROTFLMAO tulajdonképpen. Én nerdpride-tól izzó tekintettel rávágtam, hogy Rolling On The Floor Laughing My Ass Off. Aztán hirtelen belém hasított, hogy mennyire keveset láttam meg eddig a ROTFLMAO kulturális rétegeiből. Íme…..
vinczepetya 2007.12.03 23:19:31
Subba Kínzó Tünci-kérdés 2007.11.26 17:07:00
Mint minden évben, idén is megjelent Kiszel Tünde falinaptára kislányávalpózolós kivitelben nyugdíjas táncosnőknek, illetve fürdőruhás kivitelben nemtudnikinek. Eheti kínzó kérdésünk is idevág, vagyishogy hány óra/nap/hét fotosoppos utómunkát igényelt a fürdőruhás…..
Zene-bora VII: Legalizáld, gargalizáld! Aki ismeri a Bëlgától a Fehérlófia című számot, biztosan megjegyezte már akkor a két sort: "Figyelj, itt van egy rozé a Bocktól, majd kezed-lábad kinő ettől a bortól." Ha ez nem lenne elég, most egyértelműen…..
Múlt héten már értekeztem veteránkérdésben. Az állapotom most is ugyanaz. Ennek okán kötelező volt megjelennem Győrben a Hungarian Classic helyi etapján. Sajnos az Ármány-áruház parkolója nem a legjobb kulissza a történelemmé vált szépség észleléséhez. Apukák próbálnak…..
Webisztán A nagy Apple lufi 2007.09.26 13:53:00
Kezdjük mindjárt azzal a nem mellékes körülménnyel, hogy a Mac piaci részesedése friss adatok szerint 3, azaz három százalék. A cég, fénykorában, azaz 1984-ben 14 százalékos piaci részesedést tudott felmutatni. Nem hangzik túl jól, nemigaz? Azóta azonban a számtech piac…..