Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dia43

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Koki és saller 2011.07.04 11:41:00
Nem mondhatnám, hogy lerágtuk a körmünket a Fidesz kongresszusa miatt. A szoci kongresszusok valahogy sokkal izgalmasabbak, a Fidesznél viszont már tényleg csak az hiányzott volna a hátukon lévő púp mellé, hogy a sajtó az esetleges vesztesekkel foglalkozzon, akik nem nyerték el a…..
Dia43 2011.07.31 11:29:05
Az elmúlt hetekben elhunyt egy rokkantnyugdíjas Fórumtársunk.:( Az Ő halálához vezető út a hozzászólásai alapján, melyet ajánlok minden olvasó figyelmébe:

"Elképesztő érzés, de mióta olvastam itt a fórumon, Vénember61 fórumtársunk halálának hírét, nem megy ki a fejemből, egyfolytában az Ő gyötrelmein gondolkodom, mi mindenen mehetett keresztül az elmúlt hetekben, hogy ilyen hirtelen eltávozott az élők sorából.
Aperten hozzászólása vezetett arra, hogy ide egybe gyűjtve bemásoljam Vénember61 hozzászólásait, továbbá halálának híréről szóló tájékoztatást.
In memoriam "vénember61"
"vénember61 # e-mail 2011.06.29. 14:42
Tisztelt Olvasók!
Döbbenet lett úrrá rajtam, mert ma kaptam egy levelet a postástól (gyanús volt, mert nem szoktam ajánlott levelet kapni és volt egy megérzésem, hogy ebből baj lesz!) NRSZH-tól jött a levél, hogy jelenjek meg 2011. 07.18-án felülvizsgálatra, ellenőrzésre. Nézek, mint a moziban, mert elmúltam 61 éves és 15 éve levéglegesítettek engem, súlyos betegségekkel. Hülyéskednek velem, hiszen jövőre töltöm be a 62.-et és most akarnak engem vizsgálni?
Felhívtam azt a telefonszámot ami a levélen szerepel és ott egy kedves hölgy azt mondta, hogy biztosan hallottam arról, hogy most szeretnének leellenőrizni egy pár rokkantnyugdíjast, hogy valóban rokkantak-e és visszaállíthatóak-e a munkába. Közöltem vele, hogy 61 éves vagyok és engem már hova akarnak munkába küldeni. Tudtommal arról van csak szó, hogy majd csak terv van arról, hogy miképpen kezdik el az ellenőrzéseket, de engem már vagy 15 éve levéglegesítettek és nem értem ezt az egészet! Rögtön rám jött a hányás meg a hasmenés, mert erre nem voltam felkészűlve, hogy 61 évesen rostáznak, tiszta ideg lettem!!!!! Hölgy azt közölte, hogy ha nem jelenek meg, akkor könnyen lehet, hogy a nyugdíjam elveszik.
Kérdezném, hogy itt van olyan aki így járt, mint én most? Nem azt mondták, hogy 57 év felettieket nem fogják újra ellenőrizni? Most akkor mi van? Ezek, most akkor kicsinálnak engem, hogy elveszik a nyugdíjamat? Mire számítsak?
vénember61 2011.06.30. 09:12
Tisztelt Olvasók!
Beszéltem a háziorvosommal, aki szó szeruint ledöbbent, hogy engem is le akarnak ellenőrizni. Telefonált valaki ismerősének aki valahol orvosszakértő és ő az alábbiakat mondta az orvosomnak. Szó nem igaz abból, hogy csak az 57 év alattiakat ellenőrzik le, hanem minden 62 év alattiakat, sőt még azokat is akiknek csak pár hónapjuk van a 62 év kor betöltétéig. Döbbenet!! Állítólag arra megy ki a játék, hogy miképpen lehet csökkenteni a nyugdíjakat, mert az új számítások szerint senki sem éri el a régi számítások szerinti színteket! Mindenkit visszaminősítenek valahová, mert a kormányzarti törekvés erről szól és nem arról, hogy ki milyen csaló volt! Szakértő szerint ez csak amolyan megfélemlítés, hogy senki ne merjen rokkantosításon törni a fejét! Ami ledöbbentet az az, hogy ezek a szakértők kaptak egy külön olyan képzést, ami arról szól, hogy hogyan kell lealázni és kiborítani a jelenleg is rokkant és egyéb státuszban levőket, hogy elmenjen a kedve az egésztől! szándékosan kezelik a betegeket úgy, ahogyan kezelnek! Sajnos senki sincs biztonságban, mert ahol a szakértő dolgozik oda is felvettek még 10-12 embert, hogy nagy gőzerővel tudják elvégezni a munkájukat. Állítólag ha kiderűl, hogy tényleg sok a visszaélő, akkor a jelenlegi kormány azon is töri a fejét, hogy akik már betöltötték a 62 évet és a fölöttieket is ellenőrizni fogják és csalás gyanúja miatt nem fogják tovább folyósítani a nyugdíjat, ezért sem minősítik át őket sima öregkori nyugdíjasnak, hanem végig rokkant státuszban maradnak!(szándékosan!) Nem tudom, hogy mi folyik itt, de ez felháborító, hogy ha tényleg igaz amit mondott.
Magamról pedig annyit, hogy fél tüdővel, veseelégtelenséggel, levágott lábújjakkal nehezen, tudok munkát vállalni, naponta szedek 12 féle gyógyszert. Heti 3-szor járok dialízisre, így vagyok még életben! Háziorvos próbál nekem segíteni, hogy ne hívjanak be felülvizsgálatra, mert szerinte tök felesleges. Ha meg mégis kell mennem, akkor a háziorvosom felajánlotta, hogy jön velem,. mert ami sok az sok!!! Drukkoljatok nekem Júl 18-án, hogy simán menjen a dolog. Kitartást mindenkinek!
vénember61 2011.06.30. 14:42
Kedves Fórumozók!
Köszönöm és jól esik, hogy segítetek rajtam! Felőlem nyugodtan terjesszétek a levelem illetve a hozzászólásomat. Egyet nem szeretnék, legalábbis most még nem, hogy a nevemet adjam hozzá, pedig a háziorvosom azt mondta, hogy nagy patáliát fog csapni miattam, mert ez embertelen, ahogyan a rokkantakkal bánnak és velem bánnak. Kórházban is kiakadtak rajta, hogy ilyen előfordulhat a mai világban. Szerencsémre a dialízis osztály is segítségemre lesz, mert ezt ők sem fogják annyiban hagyni! Most még félek kinyilatkozni a nevem, mert félő, hogy ártanának nekem... Írtátok, hogy Pósfainak is elkülditek... Ő kicsoda? Valami teljhatalmú Úr, hogy Ő dönt az emberi sorsok felett? Nem ismerem őt, de gratulálok neki, hogy így kibabrált velem. Nagyon remélem, hogy nekem nem lesz nagyobb bajom, mert ami most van az is bőven elég, nem hiányzott nekem ez a felülvizsgálatósdi!!!
kismargoc # 2011.07.27. 21:30
Ezt a levelet kaptam ma, ide másolom nektek :-((
Üdvözlöm önt.
Sajnos a férjem eltavozott az élők sorából. Megviseltek a történtek, a szíve nem birta tovább. Kerem legyen kedves tájékoztassa a fórum olvasóit, mert sajnos nem tudok hozzá szólni az oldalhoz, mivel nem tudom a jelszót. köszönöm előre is a segítségét, üdvözlettel Ilona
Férjem vénember61 ként regisztrált."

A fórumtársak közül a legpontosabb konkluzió:

Tisztelt Bajtársak!
Nem szándékoztam erre a fórumra többet írni, de "vénember61" halála miatt mégis kénytelen vagyok.
Először is mély részvétem a családjának, szeretteinek.
Sorsa, intő jel a társadalom felé.
Egy aljas tömeggyilkosság első(?)áldozát gyászoljuk, pedig még hivatalosan el sem dörrent a levadászásunkra a dum-dum-törvény lövedék.
Ha nem állítjuk meg a mi BreiViktátorainkat, tömegesen fogunk áldozattá válni!!!
Ezt nem hagyhatjuk, meg kell állítani időben a tömeggyilkosokat!
Nem hagyhatjuk vénember61 meggyilkolását sem megtorlatlanul.
Minimum, fel kell jelenteni a gyilkosait, hivatali visszaélésért, gondatlanságból elkövetett emberölésért.
Teljesen jogellenesen rendelték felülvizsgálatra, és a nagyon úgy tűnik, hogy ok-okozati összefüggés van a hivatali visszaélés, és a halála között.
Javaslom a családnak, tegye nyilvánossá a felülvizsgálatot elrendelő határozatot, azon a felelősök nevének is rajta kell legyen."

forrás:
www.jogiforum.hu/forum/16/11498.1.0