Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fodrosnagykocka

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lazarbibi 13 bukott találmány 2014.10.23 19:16:35
Bizony a találmányok nem mindig úgy sültek el, ahogy azt elképzelték. A számítástechnika és a szórakoztató elektronika is hagyott maga mögött félresikerült dolgokat, amik az idő múlásával a feledésbe homályába merültek, de mi most előrángatunk párat. A képtelefon Már a…..
A tévétörténelem talán legnagyobb pillanatához érkezhetünk szeptember 28-án, amikor levetítik a Family Guy 13. évadának első, a Simpson családdal közös részét. A Simpons/Family Guy-crossover nem csak azért fontos, mert egy 15 és egy 25 éves sorozat karatkerei kapnak közös…..
Megtalálta a rendőrség a japán világutazó Budapesten ellopott kerékpárját szombat délelőtt. András Tamás rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a kerékpárt egy XVII. kerületi piacon találták meg szombat…..
A fenti kép története röviden: helyi idő szerint péntek délelőtt riasztást kapott a melbourne-i tűzoltáság az egyik városi szálloda szobájából. Beindult a füstjelző. Gyorsan kimentek, de szerencsére tűz nem volt, ellenben találtak egy rakás jókedélyű, rendkívül…..
Yoshihiro Simada japán utazó 2008 óta járta német gyártmányú összecsukható biciklijén a világot. Miután Albániától Lisszabonig, Afrikától Mexikóig sok fele tekert már, egy hete, pénteken Budapestre érkezett. Még aznap este el is lopták tőle nagy becsben tartott…..
Megtört a pechszéria, legutóbb megint sikerült megfejteni a Játékvadászat rovatban egy játékot. Ennek örömére jöjjön egy újabb kérdés, Zoli olvasónktól: Nekem C64-en volt egy kedvenc játékom, de már lövésem sincs, mi volt a neve. A játékot egyedül és ketten lehetett…..
  "én bevezetnék a zebra körül a járdán egy kb. 1 m sugarú félkört. Aki azon belül áll, az át akar kelni, aki kívül, az meg nézelődik"   - zárta le Circus a "mikor van elsőbbsége a gyalogosnak a zebrán" témájú kommentvitát, ami a rendőrség brutális karácsonyi…..
Nem túlzás, tényleg: olyan még soha nem fordult elő a magyar tévétörténelemben, vagy legalábbis sehol nem írtak róla egy árva sort sem, hogy egy online újság videótartalmát egy világszerte elérhető, globális televízió vegye meg. Az Indexen 2008 óta látható Attraktor viszont…..
Na, mindig az a baj, hogy nem szólunk időben, de az Index megírta már nyáron, meg most a héten is, és most én is idebököm, hogy vasárnap megint lesz Playit (leánykori nevén Budapest Game Show). A program a honlapon látható, lesz mindenféle verseny, játékbemutató, kvíz, és…..
Az Index úgy értesült, hogy távozik Gajdos Tamás, az ATV Híradójának népszerű műsorvezetője, miután szombaton elkésett, ezért a 25 perces Híradó végül csak 14 percben kerülhetett adásba, negyedórás késéssel (az adás itt nézhető meg).  Az ATV hírigazgatója, Németh…..
Brian Grazer egyike Hollywood nagymenőinek, így nem csoda, ha futja neki egy közel 19 millió dolláros ingatlanra. Legalábbis ennyiért árulja most malibui házát. Brian Grazer immár három évtizede szállítja a nagyobbnál nagyobb hollywoodi kasszasikereket (csak egy pár cím a…..
A kormány ugyan cáfolta azokat a rémhíreket amelyek szerint egy új kémprogramot kívánnak szolgálatba állítani, de sohasem lehet tudni. Ha a kormány cáfol valamit, az még könnyen jelentheti az ellenkezőjét. A belügyi tárca az MTI-vel azt közölte kedden, hogy a…..
Fodrosnagykocka 2013.07.01 16:28:37
Kezdésnek ez is megteszi: disconnect.me
A google/faszkönyv/twitter cuccait kiszedi az oldalról = gyorsabban töltődik az oldal, nem tudnak trackelni cookie alapján, stb.
A UPC 29-es körzetének előfizetői sorsa igen sanyarú, hiszen nem elég, hogy rémesen lassú az internet, még az ügyfélszolgálat sem látja a körzeten kívül az adatokat. A UPC ügyfélszolgálatán csak "fekete lyuknak" nevezett tájegység a Monortel 5 évvel ezelőtti beolvadása óta…..
Elvileg évek óta kapható a 100% természetes anyagokból készülő PUSSY - NATURAL ENERGY elnevezésű energiaital, mi viszont csak most botlottunk bele a Flórián téri CBA-ban. És a sokkoló felfedezés után pont úgy kezdtünk el nyerítve röhögni, mint mikor 20 évvel ezelőtt, épp…..
Jó hírünk van a stílusos képekkel illusztrált emberevés és Mads Mikkelsen rajongóinak: az NBC hosszas tépelődés után csak kért egy második évadot is a Hannibal című sorozatból, amiben a dán színész alakítja Lecter doctort, a kannibál pszichiátert. Ez volt az utolsó olyan…..
Fodrosnagykocka 2013.06.02 12:02:24
Ki mondja, hogy hazánkban nem lehet boldogulni? Lottó ötös, keno, vasútpálya felújítás, stadionépítés, vagy éppen trafiknyitás. A lehetőségek tárháza egyszerűen kiapadhatatlan. Csak nyerni kell hozzá tudni! A négyszögletű kerek erdőben, még a kommunista diktatúra…..
Fodrosnagykocka 2013.04.26 20:25:47
Adam Orth a Microsoft kreatív igazgatója – elég magasan van tehát a céges a táplálékláncban, még ha nem is a piramis legtetején áll. Éppen ezért kellene vigyáznia arra, hogyan kommunikál. Történt ugyanis, hogy a Kotaku két bennfentes forrásra hivatkozva megírta, hogy a…..
Fel szeretném hívni fiatalabb olvasóink figyelmét arra, hogy az imbuszkulcsnak semmi köze Harry Potterhez. Ami abban a filmben szerepel az a "zsupsz"-kulcs, és egészen másra való, mint mai főszereplőnk. A már sokat emlegetett idevágó szakképzésem során az egyik legmisztikusabb kifejezés a "belső…..
Mai szemmel nézve inkább nevetségesek, mintsem izgalmasak és legtöbbjük nincs is túl jó állapotban. Viszont a képregény-füzetekért, amik akkoriban tíz centért pár percre lekötöttek egy tizenévest, most akár több jól felszerelt ingatlan árát is megadnák a gyűjtők. Íme a…..
Karácsony előtti rohanás van, este meg céges buli, ezért előrelátó módon bekészítettem egy konzervposztot. Úgyis régen volt toplista, jöjjön a tíz legbosszantóbb játékklisé (a PC Guruba pár éve írt egyik cikkem reciklálásával). Sablonokat, túlságosan ismerős…..