Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomipapa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 2-től megint változik az RTL Klub műsorrendje Az ok prózai: a Házasság első látásra című reality rövidebb, mint a Konyhafőnök VIP volt. Azaz egy ideig most ez lesz érvényben: 18:00 Híradó 18:55 Házasság első látásra 20:05 Éjjel-Nappal Budapest 21:25 Barátok közt 22:05 Dr. Csont / Castle…..
Nem volt véletlen a hazaárulózás, nem pusztán egy idióta állította, hogy a népszavazást akarók, az olimpiát ellenzők hazaárulók - ez a kormánykörök hivatalos álláspontja...
A Kettős Mérce arról ír, hogy a KDNP-sek beszélgetést szerveznek egy olyan könyvről, amelyben a szerző olyan dermesztő ötletekkel próbálja megoldani a demográfiai problémákat, mint hogy 30 év felett vezessék be a szingli adót és hogy ne szerezhessen állami szférában vezető pozíciót az a nő, akinek…..
tomipapa 2016.01.08 13:22:47
Köszönhetően a KDNP kezdeményezésének, március 15-étől többé nem lehet vasárnaponként vásárolni, és ez nem csupán versenytorzító és az emberek mindennapjait megnehezítő hatása miatt fog problémákat okozni, hanem a gazdasági hatása is negatív lesz. Boltbezárásokról már…..
tomipapa 2015.01.20 11:56:00
@Margit Fecser: Ugye a fidss seggek nyalása a fő elfoglaltsága ????? Lusta az a legkedvesebb rokona.....Ha ön is DOLGOZNA 08-17,30 h a hét öt napján és lenne két iskolás gyereke, nem ugatna ilyen hülyeségeket.Magának az se fájna ha szombaton is bezárnának mert több mint valószínű Állami Szolgálati Autó viszi a cselédlányát és a szakácsnőjét a piacra a Nagycsarnokba és az ön valagát is ha új smukkot akar venni a Váci-utcában vagy Bécsben !!!!!!
A kormány 500 házat épít Ócsára a "bedőlt" devizahiteleseknek. A Pénzcentrum számításai szerint ez mintegy 20 milliárd forintba kerül a magyar államnak, vagyis az adófizetőknek. A kormány kb. 9-13 millió forintra taksálja egy-egy ház építési költségét. Szintén a…..