Regisztráció Blogot indítok
Adatok
navanax

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még a legmegveszekedettebb előzménytrilógia-gyűlölők és Disney-köpködők is hajlamosak elismerni egy-egy elérzékenyült pillanatukban, hogy bizony Bébi Yoda, helyesebben inkább a The Mandalorian tévésorozat a legjobb dolog, ami a Csillagok háborújával történt a franchise 2012-es eladása óta. A Disney+…..
Ahogy a címből nagy nehézségek árán, de azért ki lehet találni, tizenkilenc napja vagyok megáldva ezzel a csodálatos coviddal. Számomra teljesen megdöbbentő az, hogy milyen hatással van rám, hogy milyen tüneteket produkál tudván, hogy rákos vagyok, hogy cukorbeteg vagyok, hogy a kemónak köszönhetően…..
Bevallom, ritkán vonatozom. Egy időben ingáztam a főváros és Kelet-Magyarország között, de szerencsére már csak alkalomszerűen megyek. Az egyik ilyen alkalom apropóján pedig végül mégis a vasút mellett döntöttem. A régi rossz emlékek megfakultak, gondoltam, adok egy esélyt. Az autó kevésbé…..
navanax 2019.07.09 09:32:58
@Benbe: Ők üzemeltetik, az ő hibájuk. Tök mindegy, ki fejlesztette, kinek van esetleg kiadva.
A wifit plusz szolgáltatásként reklámozzák az IC-n. Ha technikailag nem megoldható, ne hirdessék, hogy megkapod a pótdíjért.
Átmenet? Tudsz kérni jegyet a napos vagy árnyékos oldalra? Egyébként meg marha nagy különbség lehet, a kocsik külső! szélessége nincs 3m...
Ki a felelős a felsővezeték állapotáért? Ki tartja karban? Szóval de, fair felhozni. Az autópályakezelő nem tehet a balesetek többségéről, amit a felelőtlen sofőrök okoznak, a MÁV tehet a felsővezetékek állapotáról.
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna. Reggel nyolctól régebbi részek ismétlésével hangolnak, majd…..
„A televíziózás ott van, ahol én vagyok” – nyilatkozta öt évvel ezelőtt az akkor még teljesen vállalható Origónak a hazai televíziózás állócsillaga, a magyar David Letterman (avagy: a szegény ember Jay Lenója), a tarka zakós médiafenegyerekből lett milliomos tévéproducer, Friderikusz Sándor. Én…..
Jó sokat hallani, olvasni (nálam is), hogy milyen tünetei vannak az ADHD-nak. Hogy az ADHD-s felnőtt figyelmetlen, szétszórt, rendetlen, nehezen találja a helyét, nehezen motiválható, impulzív és nincs önkontrollja... azonban, mint mindennek, az ADHD-nak is van pozitív oldala. Vagyis, nekünk,…..
Az Oukitel már megint le akarja tarolni a mobiltelefonos piac alsó szegmensét, illetve csak azt a részt belőle, ahol a vásárlók olcsó készülékeket keresnek magunknak. Olcsót, de nem rosszat, hanem egy olyan eszközt, ami mellett nem kell elmenni mosdóba vagy lefőzni egy kávét, amíg az megnyit egy…..
Szerző: Harmat Árpád Péter Hitlernek több tehetséges tábornoka is volt: megemlíthető például Erwin Rommel, a sivatagi róka, az Afrika Korps legendás vezetője, Erich von Manstein, a Krím félsziget meghódítója, (és Harkov visszafoglalója), Hasso von Manteuffel, az ardenneki támadás hőse és Walter von…..
  Még nem ültem olyan Škoda tesztautóban, amire ennyien ráizgultak volna. És a Yeti jó. Nem tökéletes persze, de tényleg jó. Vélemények az azonos című írásunkról...
navanax 2009.11.09 10:30:29
@M3Hellrot: Direkt nem említettem a QQ-t. :) Tudásban, árban, mindenben versenyképes, kinézetre meg fényévekre van ettől a szörnytől.
Egyébként én nem vetem meg azt sem, akinek bejön a külseje, ízlésről nem érdemes vitatkozni. Akinek tetszik, annak nem rossz autó, aSkodákról is csak jót hallottam az utóbbi időben. Csak a QQ vagy a Ford Kuga ne lenne a piacon...
Következő sztorink első fele játszódhatott volna akár 1979-ben, mondjuk egy kiskörúti cipőboltban is. Néhány apró, járulékos motívum azonban kiemeli az Alföldi papucs cserzőanyag-illatú, cúgos cipős boltieladó-nénis, unott világából, és a mába helyezi át. Egyik, hogy…..
Belsőség Lámák az utakon 2008.10.29 00:32:00
  A forgalom tengerében van néhány cápa, megannyi színes hal – kicsik és nagyok, vékonykák és pufókabbak –, de úszkál néhány láma is. A lámáknak nem ez a természetes élőhelyük, egyszerűen nem illenek oda, és ezt ők is érzik. Bizonytalanságuk sok furcsa…..