Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viperx

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Botanika Orchidea (lepkeorchidea) 2011.09.17 09:53:00
 A lepkeorchidea(Phalenopsis) hazánkban is egyre jobban elterjedt és ismert, de még mindig egy misztikus és különleges növény, amely igen hosszú ideig virágzik. Sokan félnek a tartásától, mert nem ismerik ezt a növényt. Az orchideák gondozását és nevelését nem csak…..
 A szerencsebambusz már évek óta hódít a Magyar virágkedvelők körében. De akinek még nem nincs, az se maradjon le, gyorsan szerezzen be egy szerencsét hozó csodanövényt. Ez a növény a reklámok legjobb példája, vagyis hogyan lehet jól eladni egy növényt. Ennek a…..
   Úgy hiszem minden növényeket és állatokat kedvelő ember,aki valaha is kezébe vett egy olyan könyvet, szakkönyvet, ami a tudományos neveket is megemlítette, az már találkozott Linné nevével, vagy legalább is a név rövidítésével: L.  A tudományos név…..
Botanika Kancsóka 2011.07.30 18:51:00
      Az egzotikus növényekért sokan rajonganak a világon, és közülük is főleg azokért, amelyeknek különös és egyedi kinézetük van és különleges képességekkel rendelkeznek. A Kancsókák nem-csak meglepően néznek ki, de van egy nagyon fontos tulajdonságuk…..