Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dekoninckx (törölt)

0 bejegyzést írt és 678 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs vége azon cégeknek, akik beszállnának a minilaptop-versenybe. Most az AMD jelentette be, hogy piacra dob egy olcsó gépet. A laptopnak 8,9 colos lesz a kijelzője, 1 GB RAM lesz benne, AMD processzor, ATI RS960 és Linux operációs rendszer. Az árát még nem hozták…..
Nem is olyan régen kezdődött az egész. Eddig is voltak minilaptopok, de áruk nem volt olyan vonzó. Aztán az Asus úgy döntött, hogy piacra dob egy apró, kifejezetten utazásokra alkalmas laptopot, mely nem akar versengeni a mindennapokhoz használt gépekkel. És mindezt elérhető áron.…..
 Geszti Pétert lehet szeretni vagy nem szeretni, mindenesetre a magyar nyilvánosságban ott, akkor és azt csinál, amit csak akar. A tény ez. Minden más szubjektívum.  Ami engem illet, felemás viszonyt ápolok vele: nem sikerült megszeretnem, sőt, egy…..
MedIQ Rajzfilmhősök anatómiája 2007.03.03 14:57:00
Volt lehetőségem az orvosi blogoszféra számtalan elképesztő jelenségével találkozni már, de ezt máig nem sikerült feldolgoznom. Hyungkoo Lee egy olyan laboratóriumot működtet, mely rajzfilmfigurákat elemez és létrehozza a csontvázukat. Kiállításával a világot járja és…..
Meg az észtek és a lettek is. Meg a svédek, norvégok, dánok, finnek, hála a TeliaSinera AB-nek, amelyik a napokban írta alá a szerződést az Apple-lel. Pontos dátum még nincs, annyit lehet tudni, hogy valamikor 2008-ban jön a készülék, többet nem. Örülhetnek a hollandok is, a Royal…..
dekoninckx (törölt) 2008.05.28 09:25:32
„Közeleg az idő, amikor emberek ezrei fogják magukat, és nekilátnak illegálisan virágokat ültetni Magyarország utcáin és terein. És azt akarjuk, hogy te is csatlakozz, egyedül vagy csapatoddal! Előre szólunk, nem lesz könnyű menet. A nemes ügy áldozatokat követel majd:…..
dekoninckx (törölt) 2008.05.28 07:28:36
DIrt-art-ban a legkirályabb ez: www.alexandreorion.com/ossario/images7.html és a többi.
De a mű elkészülte után "természtesen" lemosták a mocskot a mocskok (mármint valami városüzemeltetők) :(
Néhány hónapja volt egy hír a Plus üzletlánc bekebelezéséről, ami olvastán kicsit legörbült a szám. Akkoriban még olvastam valahol a magyar lánc képviselőjének nyilatkozatát, miszerint a német akvizíció nem fogja érinteni a magyar boltokat. Persze az ilyesmit sose szabad…..
Na és akkor mit művel a gyomrunkkal? - teszi föl a kérdést Kovács Miklós pécsi Homár-olvasó, aki egy gyerekbulin megmaradt szendvicseire borított fóliát. Ami pár helyen egyszerűen kiégett másnap reggelre. Bár mi egy emberi gyomortól sokkal többet várunk, mint egy…..
 Most komolyan, te tudod, hogy a legénybúcsú néven futó malackodásnak mi köze van az esküvőhöz? Kell-e vajon a férfi pszichének harminc felett is, hogy európai értelemben vett konzervatizmusának utolsó cseppje is sárga sugárban távozzon a Margit hídról a Dunába? Felemelő…..
  Az új botrányosnak szánt videóklip már tavaly év végén kijött a Tatutól, de még annak ellenére sem durrant nagyot, hogy a fekete énekesnőt (Julia Volkova ha érdekel bárkit is a neve) terhesen, egy szál fehérneműben kötözik ki egy oszlophoz és lövetik agyon egy…..
Mindig azt hiszem, hogy ennél már nem süllyedhet mélyebbre a magyar bulvárújságírás (ne nevezzük újságírásnak amit művelnek, sértő a valódi újságírókra nézve). Aztán a következő héten rámcáfolnak valami orbitális hülyeséggel, majd ezt eljátszák újra meg újra...…..
A Medgadgeten találtam ezt a gyöngyszemet. Mi mással is lehetne végbélben testhőt mérni, mint Spongyabobos lázmérővel. Persze a megszokott módon is lehet vele lázat mérni, de a végbeles megoldás itt kifejezetten sajátos aspektust kap. Kiemelni is kár, hogy a termék leírása…..
A levélíró története szerint ha büntetni kell, akkor felnőttként kezel egy gyereket a BKV, amikor pedig a büntetését személyesen szeretné befizetni, de kiderül hogy elvesztette a csekket, akkor üvöltve zavarják el az Akácfa utcából. És még a rendőr sem segít. Fiamat…..
Biztos információm van róla: Magyarország helyzete még nem teljesen reménytelen. A fecskék ugyanis megérkeztek! Először március 30-án láttam a Duna felett elvillanni egy füstifecskét (Hirundo rustica), majd tegnap már egy kisebb csapatot, akik ide-oda cikázva vadásztak a még elég…..
Bigyóblog Drótbárány 2008.05.09 11:56:33
Via Geekware..
dekoninckx (törölt) 2008.05.09 17:39:28
Halálbüntetés-párti vagyok: már elmondtam. De azt is, hogy ezt kötött perjogi keretek között, kizárólag gyilkosoknak tartanám fenn. Szerintem a "Ne ölj!" parancsolat megsértői maguk emelik ki magukat e parancsolat megsértésével ezen isteni törvény védelme alól. A…..
Ismét egy közterületen csövelő idióta nő videója. Ilyenből már annyit láttunk, hogy tényleg jó lenne ha előjönne valaki aki ilyesmire veri (ne!). Be se mutatnánk már, ha nem szerepelne a végén az a bajnok öregember. ..
Az utóbbi idők egyik legjobb és legnehezebb logikai játéka a Scorching Earth, amiben egy tűzvész terjedését kell irányítanunk, sokszor más színű tüzekkel versengve a felperzselt területért. A saját lángjaink körönként egy pontot adnak, ezeket költhetjük el a…..
Egyiket sem! Időt kérek 2008.04.23 22:21:15
Sziasztok, látom, jó pár dologra kell reagálnom, ígérem, megteszem, csak most alig állok a lábamon, és még csak a tetőtér 4/5-de van kifestve... :(Előre is köszönöm a megértéseteket,üdv, Phaidros..
dekoninckx (törölt) 2008.05.07 07:11:39
 A munka ünnepén a Magyar Szociáldemokrata Párt agitátorai járták a vidéki majálisokat, hogy új tagokat toborozzanak Kapolyi László zászlai alá. Az eddig leginkább a helyi hatalmi harcokban alulmaradó (például nagykanizsai, óbudai és józsefvárosi), átszivárgó…..
Ki mondta? Marx, Lenin vagy Hillary? Ilyen, és ehhez hasonló vicces, szemétkedő, ám mégis igen elgondolkodtató kérdésekre kell válaszolnunk az egyébként rendkívül szórakoztató The People's Cube kvízjében: "Találd ki, melyik kollektivista mondta, és hogy a Gulág…..
dekoninckx (törölt) 2008.05.05 11:36:00