Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemsanyi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minap felugrottam az egyik barátomhoz, ahol a természet szavára hallgatva berontottam a mellékhelyiségbe. Miközben kisebb ügyeimet intéztem, arra lettem figyelmes, hogy nem csak belőlem csorog valami, hanem a WC csészében is csermelyként folydogál a víz. Magától! Épp pikirt…..
Corvo szerencséjére lenyúlta kislánya elől a Reálban vásárolt almásrétest: Tisztelt Reál Hungária Élelmiszer Kft!A mai napon, azaz 2014.04.08.-án, délelőtt 9 óra környékén, reggeli vásárlás céljából tértem be a Budapesten található, Üllői út 348 szám alatti…..
Krisztina elszakította a kabátját, mialatt az IKEÁ-ban nézelődött, de ezt csak otthon vette észre. Az IKEA szerint a helyszínen kellett volna dokumentálni az eseményt, jegyzőkönyv nélkül nem tudnak mit kezdeni vele: Január végén vásároltam az Ikea budaörsi üzletében. A…..
Zita a teljesen szokásos karácsonyi rontáson maradt rajta 2 hónapja. 20 napig tartott, hogy összerakják a rendelétés, aztán a helyszínen kiderült egy nappal karácsony előtt, hogy mégsincs összerakva. Bánatában lemondta az egészet, de a pénzt még nem kapta vissza, bár elvileg egy…..