Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FPocok

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakáskeresés közben bukkant rá georgejr a MÁV-blogból egy zseniális ingatlanközvetítőre, akik kisebb csoportokkal látogatják a teljesen kamu képekkel és információkkal behirdetett lakásaikat: Keresgetünk új albérletet mostanság, ami közel van a munkahelyemhez, ami normális…..
A lélekrabló dohánymaffia újabb álságos trükkjét leplezte le posy. Nem elég ezeknek, hogy 2 éve egy szállal kevesebbet adnak, már a kevesebb is rövidebb, cserébe viszont a füstszűrő hosszabb: A napokban vezették be az új dizájnú hosszú pall mall cigarettát (lásd: 1. csatolt…..
comment:com Ezt meg így hogy? 2008.03.08 12:00:00
Kérem szépen, elkészült az Anna Nicole Smith életéről készült tévéfilm trailere, és nem bírtuk ki, hogy ne tegyük be mindenki okulására: ha ezt komolyan gondolták a készítők, akkor minden bizonnyal megvan a filmtörténet legrosszabb alkotása. Ha viszont ez csak egy vicc, akkor…..
FPocok 2008.03.08 12:27:42
Az ügyfél felé irányuló kommunikáció szokásos teljes hiányát érzékeltetjük most két mobilos történettel. Első játékosunkat a T-Mobile egy 98-as késve befizetet tartozás miatt tette feketelistára, bár neki azt mondták 10 éve, hogy miden oké. Ferenc meg azon bukott ki, hogy a…..
Ez igen: DOGMAN-nek egy olyan kamerát akartak elpasszolni, amiből, ha az ember belenézett a lencsénél, ki lehetett látni a nézőkén, mert a kettő között nem volt semmi. Bíztató, hogy a Patyomkin-kamkordert az összes jelentősebb hazai online piactéren lehet kapni, bár a 30 rugó…..
A Basahalom találta, mi nevettünk, és egyből megszerettük Szanyi Sándort, a webkettes reluxaügyi pinabubust.  ..
FPocok 2008.02.21 00:42:55
A Tv2 támadásba lendül márciustól, meglendítik a katódcsövet, és jó erősen odacsapnak: új műsorstruktúra, ú sorozatok, új saját gyártású napi valóságshow. Megtudtunk pár részletet a Tv2 tavaszi programkínálatáról. Az biztos, hogy a Favorit március 3-tól eltűnik a Tv2…..
Marci egy hagyományos átirányítós-termékkapcsolós trükköt detektált a T-csoport berkein belül. Naiv ügyfélnél kiment az ADSL-modem, a szupport telefonon "sajnos nem tudta megoldani" a problémát, ezért előbb átirányította egy percenként 350 forint/perces kollégához,…..
ToMe az év legkeményebb klubjában járt, ahol nem csak a külföldi djket hajtják el csuklóból, de a jelek szerint a fix áras cigik sajátos törvények szerint ezer forintba kerülnek a rácellukszozott öngyújtók miatt: történt hogy multhéten bulizni indultunk egy budapesti clubba,…..
Megelőlegezzük, hogy a karácsonyi rinyaszezon legkiválóbb példányát olvashatják alant Alajos billentyűzetéből. Naiv ügyfél sérelmezte, hogy a T-Online nem adott neki fényképezőgépet karácsonyra, mint ahogy azt megígérte, mert az december 23-án sajnálatos módon elfogyott. A…..
Az ember (Homár) azt hinné, aranyvasárnap a boltosok még a csavarokat is meglazítják a polcokon, hátha azokat is elviszik. Ehhez képest Wilsont azért dobta ki a biztonsági őr egy DM-ből, mert túl sokáig nézelődött és neki nem volt kedve utána járkálni:A tegnap estém nem alakult…..
Egyszer tutira eljutunk a Maine-i Homár-napra (illusztráció). de enélkül is van mire vageszkodnunk. Mondjuk abban biztosak voltunk, hogy a Bookline-nál olvasnak Homárt... Újabb elintézett üggyel bővült - eddig sem csekély - listád! Válaszoltak a Bookline-tól, elnézést kértek,…..
Ma ilyen ömlesztett nap lesz. A legnépszerűbb cégekre mindig többen anyáznak, ezért most kollektíve leengedünk három T-csoportos sztorit kezdve a legmeredekebbel. Ügyfelünk kábeltévét szeretett volna, de az ügyintéző azt se tudta, szolgáltatnak-e feléjük, a csoportos beszedést…..
Két érdekes autóvásárlási kísérletet figyelhetnek meg alábbiakban. Mindkét levélírónk az AAA Autócentrumnál próbálkozott, az első versenyző be is fizetett egy Astrára, a másikuk megúszta nézelődéssel: Pénteken sikerült vásárolnom az AAA Autócentrum Kft-nél egy 1996.…..