Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Regina75

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken már egyes távközlési cégekkel egyeztetett az NGM, így napok kérdése volt, honnan fognak előszivárogni a szaftos részletek. Ez feltehetően a T-Com -> Deutsche Telekom -> Die Welt vonalon futott végig, mivel a német újság szerint percenként és smsenként 2 forint lesz…..
Subba Kínzó kérdés 2012.01.23 15:34:00
             1. Van már eurójuk, ezért szarnak a magyar családok százezreire, akinek nem volt pénzük végtörleszteni.2. Kellemes nekik a szar Ft., így tudnak nyerészkedni az árfolyamon Győrben és Miskolcon, ezért…..
Regina75 2012.01.23 20:46:41
@genyó kapitány: A bank ugyanolyan vállalkozás, mint a többi bármilyen cég. Azok mögött befektetők állnak, profitot remélve.....és bizony a profit nem lesz kevesebb, azt megfogja valaki fizetni, mert bizony ez nem jótékonysági vállalkozás. Függetlenek lenni úgy is lehet , hogy mosolyogva járunk kelünk Európában és szép csendben visszafizetjük azt amit felvettünk...És ha már nincs mit visszafizetni NA akkor lehet nagy a szánk.
Remek elképzeléssel rukkolt elő a NER-birodalom Nemzeti Jövőkutató és Népességszívató Hatósága.Az elgondolás lényege a hetet egy csapásra doktrínán alapul:- toldozzuk vele valahogy, valamennyire a büdzsét,- tüntessünk el minél több, az előző, demokratikus köztársaságra…..
Nem is tudom hogyan érdemes megragadni a témát. A frusztrált harag mentén? Amit azért érzek személyesen, mert én is írtam doktori disszertációt, és ha tudom, hogy "törzsanyaggal" is el lehetett volna intézni az írás 90%-át akkor talán nem töltök 4 évet azzal, hogy…..
Regina75 2012.01.19 09:23:07
2perc Szívesen lazulnánk itt 2012.01.16 13:27:00
2perc.blog.hu ..
Regina75 2012.01.16 14:22:06
Varánusz Fidesz: kéne egy tömeg! 2012.01.10 10:57:58
Nem jó ma Fideszesnek lenni Magyarországon. Orbán Viktor teljesítménye szégyenteles, a gazdasági elkúrás mértéke meghaladja a Gyurcsány kormányét, a demokrácia deficittől úgy megfagyott körülöttünk a levegő, hogy lassan az utcákat is fűteni kell, mert beköszönt a…..
Ma délre a forint elérte a 300-as euró-átváltási árfolyamot. Senki sem tagadhatja, hogy ez egy lélektani határ. Egyrészt azért, mert a devizahitelesek nehézségeit tovább fokozza, másrészt azért, mert ez az egyetlen szám jól jelzi a kormányzati politika kudarcát - mondta a…..
Lassan véget ér a balatoni főszezon. Engedjék meg a kedves olvasók, hogy ezúttal hosszú szöveg helyett néhány verőfényes, nyári képpel köszönjek el ettől a kurta-furcsa, rövidre sikerült nyártól. A képek nem valami jók, és erre csak egyetlen egy mentségem van: a Balaton…..
Merthogy a rendszám szerint itt van, nem Kínában, még csak nem is az oroszoknál, ráadásul rögtön egy GTI. De valahogy túlságosan ismerős ez az autó. Az a maszk, azok a fényszórók... Hát persze! Előző BMW 5-ösről vannak a lámpák, a hűtőrács pedig, ha jól sejtem, egy Golf 5…..