Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lowly

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mindennapok egyik leggyakoribb nyersanyaga a bőr. Annyira megszoktuk, hogy mindenhol ott van a ruházati elemektől kezdve a bútorokon át a kiegészítőkig, hogy teljesen elfelejtettük, honnan is származik, és milyen áron…..
lowly 2015.08.09 04:22:36
@Viszlát és kösz a halakat:
Azt is elítélem. Annyi különbség azért van hogy azok nem gerinces állatok (a magyar állatvédelmi törvény is itt húzza meg a határt), talán mert nincs olyan fejlett, összetett idegrendszerük mint amilyen nekünk, embereknek. Ha rajtam múlna, én azt is tiltanám.
lowly 2015.08.09 05:15:34
@midnight coder:
"Az állatvédelmi tövények ezért hülyeségek - olyanra terjesztik ki ezt a szerződést amikhez semmi köze - amivel ezt az amúgy is egyre gyengülő rendszert ássák még inkább alá."

No igen, az emberiség épp kihalni készül, alig több mint 7 milliárd ember él a Földön és szaporodunk mint a nyulak, miközben az állatvilág alig felét irtottuk ki és csak egyre gyorsul a tempó. Arról nem beszélve hogy - kriminológusok szerint - a sorozatgyilkosok mind állatkínzással kezdik, szóval nyilván az a jó ha minél többet nevelünk belőlük.

Ha a vadállatok az erdőben embert is esznek, akkor ebből logikusan következik hogy én is megtehetem? Vagy az embernél jó ha vannak bizonyos erkölcsi korlátok, pl hogy nem kínzom az állatokat?
lowly 2015.08.09 04:07:09
@dried:
Örülök hogy nem csak orkok olvassák ezt a blogot, tisztelet a kevés kivételnek. Én sem voltam túl jól mire összeszedtem ezeket...
Nem gondoltam volna, hogy indulhat ilyen szarul egy nap... (Több éves sztori, de én ma szembesültem a tényekkel.)Egy félnótás, semmirekellő "art" mozis banda pornót forgatott a Hősök terén. Nem rendhagyó eset, hisz pornóban a világ elitjéhez tartozunk, de gondolom…..
Szálka A kínzott hal finomabb? 2009.02.10 21:17:00
Matula bácsi a Zalába vitte, hogy kifürödje iszapízét, Kovács néni nylonszatyorba rakja, hogy sokat szenvedjen, mi az? Teszkópaczni, hát persze. Le szeretném szögezni egy nagy vaskos százassal, hogy nem vagyok állatvédő, sőt, mint rendes Szálka-polgár határozottan állatevő…..
lowly 2009.02.10 22:11:51
Teljesen jogos, de sajnos még számtalan példát lehetne hozni arra hogy a haszonállat-iparban magasról x@rnak az állatvédelmi törvényekre. Nemrég láttam egy videót arról hogy mit művelnek a tehenészetekben, azóta nem eszem tejtermékeket sem (húst már régóta nem). Vagy emlékeztetnék arra amikor a madárinfluenza-para idején az egyik hazai baromfi-feldolgozóban élve darálták le a fölöslegessé vált kiscsirkéket. Gusztos Péter feljelentést is tett de aztán - természetesen - elaludt az ügy, többet nem lehetett hallani róla. Sajnos a profittal szemben mit sem számít az állatok szenvedése...
Demszky Gábor főpolgármester kedden elrendelte a szmogriadó második fokozatának életbe léptetését Budapesten.  „Szerdától csak a páratlan napon születettek tartózkodhatnak Budapest területén belül. A radikális lépéssel az oxigén-belélegzést szeretnénk csökkenteni…..
Jocó két hete arra lett figyelmes, hogy az addigi 8 megás internete szerény 2 megával suhan. Az ügyfélszolgálat némi mellébeszélés után csomagváltást javasolt. Felélte volna az Externet az ADSL-sávszélességét, azaz túl sok a felhasználó vagy a gonosz manó vitte el?…..
lowly 2007.11.30 02:04:19
Externettel nekem is igen kellemetlen tapasztalataim voltak. 1 éves pre-paid csomagom időtartamát 2 héttel a modem kiküldése előtt elindították, aztán amikor a modem tönkrement (olvadós Askey), újabb 2 hétig tartott amíg kicserélték. Modem nélkül persze nem tudtam netezni, így összesen 1 hónapot "nyúltak le" az 1 évemből. Amikor reklamáltam az ügyfélszolgálat b@szott válaszolni az e-mailjeimre, telefonon meg rövid úton elhajtottak, senki nem volt illetékes semmiben. Szvsz a leggázabb szolgáltató, minden lehetőséget kihasználnak hogy megkárosítsák az előfizetőjüket. Szélsebesen otthagytam őket, mostani ISP-nél érdekes módon azonnal válaszol az ügyfélszolgálat, a modem érkezésekor indították az évet és a fele az előfizetési díj. Én senkinek sem ajánlom az Externetet, max annak aki szereti ha szívatják.
Webisztán A nagy Apple lufi 2007.09.26 13:53:00
Kezdjük mindjárt azzal a nem mellékes körülménnyel, hogy a Mac piaci részesedése friss adatok szerint 3, azaz három százalék. A cég, fénykorában, azaz 1984-ben 14 százalékos piaci részesedést tudott felmutatni. Nem hangzik túl jól, nemigaz? Azóta azonban a számtech piac…..
lowly 2007.09.27 01:40:24
Mint régi Mac felhasználó (több mint 15 éve) csak helyeselni tudok a cikkel kapcsdolatban. A '90-es évek elején össze sem lehetett hasonlítani egy Mac-et egy PC-vel, százszor stabilabb, gyorsabb, megbízhatóbb volt, a kényelmesebb kezelőfelületről nem is beszélve. Aztán az első színes gépek (füles G3, iMac) megjelenése környékén a cég filozófiája gyökeresen megváltozott, a hardverek egyre gagyibbak lettek, miközben a Windows szélsebesen fejlődött a Mac el volt foglalva az állandó processzor- és egyéb hardverváltásokkal és a régi erények helyébe az értelmetlen, ostoba design-ok léptek (pl a teljesen ergonómiátlan, emberi kézzel normálisan megfoghatatlan egerek). Ehhez jött még ez a nagyképű és röhejes "a világ legjobb számítógépei" vaker, amit sem az eladások, sem a gépek minősége nem igazolt, és számomra baromi ellenszenves volt az első pillanattól. Ezen kívül szánalmas, ahogy olyan dolgokat, (mint pl a több gombos egér) ami más platformokon száz éve létezik úgy adtak elő mintha ők találták volna fel, pedig valójában legalább tízéves késéssel (nagy nehezen) koppintották le, miközben már minden épkézláb Mac operátor PC-s USB-s egeret használt. Végképp akkor ábrándultam ki a márkából, amikor az újonnan vásárolt Mac Mini-m alaplapja a garancia lejárta után nem sokkal minden külső behatás nélkül tönkrement és a cseréje annyiba került volna hogy inkább egy PC-t vettem az árából... Szvsz az Apple-t már tényleg csak a sznobizmus és az iPod tartja életben, bár ha körülnézek a Depo-n, egy iPod árának a töredékéből 10x annyit tudó mp3-játszót lehet vehetek.