Regisztráció Blogot indítok
Adatok
véreshurka

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azonnal szégyeljétek el magatokat! Aki egy percig is sajnálta magát ebben az évben a munkája miatt az mentse le az alábbi képet háttérnek! Mit képzeltek, hogy nektek a legrosszabb ebben az országban?! Nézzétek meg a Győző elképzeléseit megvalósító képmunkás alkotását. Itt…..
Az ember akiről mindent tudunk.1986. július 5-e óta van a családomnak kutyája, először Mackó 1987-ig, majd Szimat 1989-ig, egy marha elütötte IFA-val, aztán Pici 1992-ig, majd Mackó 2 hétig, miután véres kézzel odament apám, és megharapta, majd aztán Benji 1993-ig, jelenleg 1993.…..
14:44-kor kaptuk a levelet Andristól, aki ezek szerint 14:24-kor szakított. Első lépésként nekünk írta meg történetét, mi azóta megdöbbenve nézzük a monitorunkat. Andris fájdalommal búcsúzik szerelmétől. Mindez néhány sms miatt. Kivételesen ne szórakoztató posztra…..
véreshurka 2007.12.12 00:36:59
szia,
nekem is van egy majdnem ugyanilyen esetem. igaz csak 10 hónapot pocsékoltam arra a görényre. már 9 hónapja jártunk, az anyja szinte menyének tekintett. rávett, hogy één és barátom menjünk el vele a munkahelyének alapítványi báljára. úgy készültem, mint még soha... mivel még soha nem voltam bálon, és esküvőt is csak egyet láttam. :) ráadásul aznapra esett a névnapja is. odaadtam neki az ajándékom, utánna nyomás buli hajnalig. egyszer csak csörög a telefon. sms-t kapott egy csajtól, akiről még csak hírből sem hallottam. mondom neki, mutatsd csak meg. az sms ennyi volt, hogy ma nekem se jó, majd holnap. kb. számonkértem, azt mondta, hogy csak egy haverja a csaj. teljen felháborodott, hogy miért féltékenykedek. :S aztán, hogy tuti lett a dolog (mármint neki) szakított velem arra hivatkozva, hogy ez már nem működik, mint kapcsolat, mert nem tudunk találkozni, mindketten dolgozunk+suli... stb. és persze már a bál előtt szakítani akart... már majdnem kezdtem magam rosszul érezni, amikor kiderült, hogy 2 hónapja fűzte azt a kurvát. :S sorry, de az. míg één dolgoztam, ő bulizni járt és összejött a förmedvénnyel. akkora roncsnak érzem magam. nem is azért, mert a pasi ért volna annyit, hogy érdemes legyen érte harcolni, hanem csak egyszerűen az, hogy átvert, a szemembe hazudott, ráadásul egy ilyen rondasággal összejönni..?! tudod mi a tanulság? sose bízz senkiben. és akkor te leszel, aki elhagy, nem az, akit elhagynak.