Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Kihote

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paolo Sousának rettenetes sebességgel el kell húznia a csíkot, és legkevésbé azért, mert lefejelt valakit egy sörmeccsen. Gyorsan szögezzük le: Sousa bólintásából azért lett ekkora sajtócirkusz, mert a portugál nem egy hentest vagy egy fogorvost fejelt le, hanem olyasvalakit,…..
Lehet, hogy nem jutunk ki az Eb-re, de aki most kezdett el meccsre járni, csodát látott, aki régóta jár, annak pedig katartikus élmény volt a péntek este. Huszonkét évvel ezelőtt jártam először válogatott focimeccsen. Huszonkét évet kellett várnom arra, hogy ott lehessek a…..
A Facebook rendszere a maga nemében ugyanolyan ördögi, hamis és álszent, mint a legkülönbözőbb izmusoké, a különbség csupán annyi, hogy „A” közösségi hálót nem politikusok…..
Don Várszegi egy A6-ossal, Don Deutsch a metálkék SuperB-jével, Don Domonyai a Suzuki Hollóstól lízingelt jó karban lévő Swifttel, Don Tamási villamossal érkezett a Hungária krt-ra. Megjelent még –…..
Hajcsatok Prukner és az ő vérei 2011.08.11 08:40:00
Szánalmas volt a barikádon látni a legnépszerűbb magyar csapat edzőjét. Mégis mi a jó nyavalyát keresett az FTC Prukija a vérére szomjazó csőcselék között?   A kérdés természetesen költői, a Tanár Úr nyilván hirtelen felindulásból döntött úgy, hogy majd ő jól…..
Az megvan, amikor Leo Beenhakker bérelt Audijával dugóba kerül a Váci út Megyeri út kereszteződés előtt, és késik 15 percet? A szomszéd irodában már nyilván ott szorgoskodik Bartha Rendetcsinálok Csaba ügyvezető, aki átcsoszog – stílszerűen fapapucsban – a 70 éves…..