Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szallodavendeg

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sleepriendly azaz Alvásbarát program indult 2012 márciusában, amelynek a célja a nyugalmas pihentető alvást előnyben részesítő hotelek és egyéb szálláshelyek összegyűjtése és támogatása.   A programban részt venni kívánó hotelek számára az alábbiak a kritériumok az…..
Sok kutya- és macskatulajdonos a pihenése, nyaralása vagy üzleti útja idejére is magával viszi a kis kedvencét, ilyenkor kicsit körülményesebb az egyéb igényeknek is megfelelő szállást találni. Szerencsére vannak szálláskeresők, amelyek ezen kitételeknek megfelelően is…..
szallodavendeg 2011.08.09 17:43:32
Köszönöm az információt, akkor ez minden bizonnyal a www.sikondafurdo.hu/ volt.

A későbbiekben - amennyiben jönnek további hozzászólások, kutyás szállásokkal kapcsolatos tapasztalatokról - lehet hogy frissítem a bejegyzést ezekkel az információkkal (hotelekkel, tapasztalatokkal)
Ebben a bejegyzésben néhány olyan weboldalt említek meg amelyeken online foglalhatunk szállást vagy tájékozódhatunk az esetleges szálláshelyekről és úti céljainkról a belföldi utazásunk megtervezése során.   Online szállásfoglalás   Vendégváró - A…..
szallodavendeg 2011.08.09 00:36:05
Folytatva az egyedi igényekkel szállást keresők számára írt cikkeinket, most azoknak a pihenni vágyóknak mutatunk be néhány hotelt, akik jacuzzis szobával keresnek szállást. A leírásokban konkrétan jelezzük, hogy mely' hotelek esetén található a jacuzzis kád konkrétan a…..
Néhány statisztika Lignano Sabbiadoroval kapcsolatban (2011-es adatok).Terület: 1560 hektárÁllandó lakosok száma: ~6300Tengerpart hossza: 8kmLegközelebbi repülőterek Lignanohoz:Velence - 90 kmTrieszt - 70 kmTreviso - 95 kmSzálláshelyek,vendéglátóhelyek Lignanoban:Hotelek száma:…..
Lignano Sabbiadoro Lignano utazás 2011.07.31 12:18:00
                      Lignano elhelyezkedése Lignano az Észak-Adrián található, Trieszttől 100km távolságra, Magyarországhoz viszonyítva az egyik legközelebbi olasz tengerparti nyaralóhely. Lignano autóval Ha autóval indulunk…..
Sokan keresnek hegyvidéki wellness hotelekre, akik nemcsak a szállodák wellness részlegében regenerálódnának, de friss hegyi levegőt is szippantanának a pihenés ideje alatt. Nekik mutatunk be néhány belföldi hegyvidéken található wellness hotelt különböző régiókból. Kezdjük…..