Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TAS

10 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar raliszurkolók nagy örömére a legutóbbi Miskolc Ralin egy újabb típus mellé tehettük oda a pipát az itthon még sosem látott WRC-k bakancslistáján. Turán Friciék ugyanis - 3 évvel a katalán rali világbajnoki futamon való részvételük után - újra egy 08-as Ford Focus…..
Tasblogja Értőelemzés 2013.07.04 09:52:50
Csoda történt! Megannyi elküldött önéletrajzomra válaszoltak. Betegek talán? Sose szoktak válaszolni, még nemleges választ se. Semmit! Most kaptam egyet. A helyet azt nem mondhatom el, mert ki tudja mi foglya elhagyni a „számat” itt nyomdafesték tűrés stb. Annyi elég hogy itteni…..
Tasblogja Segítsd a celebet! 2013.06.07 11:57:21
Úgy látszik kezdek el puhulni! Pár napja röppent fel a hír, hogy ez a dzsudzsák focista szerencsétlenség, összetört egy Lambót. Felúszott a vízre talán, és összeütközött egy másik kocsival. Személyi sérülés nem történt. A Lambó az bérelt volt. Ugrott a k aukció mondtam…..
Mostanság, nem sok olyan kifejezés, vagy szó van számomra, ami hallatán én ugrok mint a  villám. De tegnap este elhangzott két dolog a tv-ből. Cápa támadás és igaz történet. Erre lettem figyelmes. egyből 2 lépésből kint voltam a tv előtt hogy miről van szó. Tudni kell…..
Tasblogja 2013.04.10 13:42:11
Amikor Ken Block A rally világbajnokságon kezdett el menni, egy pár futam után pár szellemi hulladék elkezdte itt kifogásolni, hogy Béna! A legutolsók egyike! Ezt a blog bejegyzést nekik szánom! És ezért hogy eljusson a fogyatékosok agyáig is, a legelején kezdeném el. Vegyük a…..
Tasblogja Magyar vendéglátás 2013.04.06 11:12:10
Olyan 200 méterről szabad szemmel is jól látható készpénz kupacért eljött Szerény kis országunkba a méltán híres Ken Block. Aki nevét nem lehet manapság kellően nagybetűkkel leírni. A Ford felkéréséből jött egy reklám filmet forgatni ide(tévedés jogát ebben fenntartom)…..
Tasblogja "Vigyorogj te rohadék!" 2013.04.03 13:26:22
 Rengeteg sok nagyszerű filmalkotás létezik manapság. De, a sok közül eszembe jutott egy nagyon klasszikus. Ez pedig a cápa című film, a legelső, a legjobb. Már régen láttam és soha nem feledem le amikor legelőször láttam kicsiként a tv be.Lenyűgözött, és ugyan akkor…..
Tasblogja Sok hűhó semmiért 2013.03.29 08:19:54
Rettentő furcsa világot élünk ma. Történt még tavaly velem az, hogy elindultam egy éllás interjúra ide nem messze otthonomtól, annak reményében, hogy hátha egy rendes, szakmailag agilis társasággal találkozom. Rengeteg önéletrajzot elküldtem a szélrózsa és valamennyi égtáj…..
Palatinus Attila rendkívül termékeny (lásd itt, meg itt, meg itt) magyar stuntrider: a 21. század egyik legjobb eszközét, a youtube-ot használja, hogy akrobatikus tudását népszerűsítse. A forgatás egy teljes napot vett igénybe, két kamerával dolgoztak: minden jelenetet pontosan meg…..
Miután a HHO generátor nem jött be a Tehén esetében, szegény állat étvágyát valami más módszerrel kellett mérsékelni. Arra, hogy benzinből egyen kevesebbet, hirtelen semmilyen módszer, csodaszer, tabletta vagy ráolvasás nem állt rendelkezésre, így egy régi módszert kellett…..
TAS 2012.06.19 17:39:02
A múlt hét feladata az első tornyokat tartó csőváz kialakítása volt. Nos, a munkahét három darab helyére hegesztett csövet és egy hatalmas, kivágott vasdarabot hozott. De hosszú még a Szuperintenzív Április, ne csüggedjünk. A nagy, kivágott vasdarab az A-oszlop aljától a…..
TAS 2012.04.23 22:02:44
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az elmúlt hét nem hozott jelentős előrelépést, de fontos apróságok történtek. Némelyik jó irányba. Múlt héten ott hagytuk abba, hogy megvannak a végső koordináták, lehet futóművet, majd arra motort, közéjük pedig vázat építeni. A hét örömhíre az, hogy Zoli…..
Egyre érdekesebb ami a ralivébén induló csapatok összetételében történik mostanában. Tavaly - a Forddal megegyezésközeli tárgyalásokat folytató - Ogiert azzal csábította magához a Citroen WRT, hogy Loeb nyugdíjazása után 2012-től majd ő lesz az első számú pilóta. Erre…..
TAS 2011.11.24 11:23:31
Na kérem!

A VW tud jó versenyautót építeni azt biztos, lásd: Race Tuareg. De ehhez a projekthez pilótát választani nagyon nagyon nem sikerült! Annyi jó pilóta van a piacon "munka"nélkül, és pont ezt a kettőt sikerült megtalálni!? Kíváncsi lettem volna az urak szempontjaira amikor összeültek hogy ki vezesse a kocsikat. Ezt az Ogier gyereket még megértem, valahogy de ezt se nem nagyon. De hogy ez az Andreas Mikkelsen ez mi??!! egy betegség, vagy mivel isszák??!! Már elnézést, de ő hogy jött a képbe? A rally wb-n láttuk egyszer kétszer bérelt autókkal kaszabolni. És tovább? kérdem én? mért pont őt? Ott van Solberg mondjuk, aki kínlódik folyamatosan hogy egyszer ülhessen már gyári autóba és ne keljen neki szponzoroktól pénz tarhálnia, és azután a versenyeken nyalni a seggüket az adományaikért. És még sorolhatnám. Nagyon mellé fogott ezzel a VW! És 3 évre írtak alá Ogier el! egyből 3 év! Nem lehetett első számú versenyző óóó majd megsimogatom a kis buksiját. Hát Loeb annyira jó pilóta és összeért már a Ctroen nel hogy ember legyen a talpán aki tönkre veri! szegény Hirvonenn is csak próbálkozik évek óta, de mindig a legvégén széttöri a kocsi mert olyan feszült hogy a nevét sem tudná megmondani, és nem tiszta a feje mint A loeb nek akit nem igen láthatunk idegesnek. Most úgy próbálnak meg Hirovonenn ből világbajnokot gyártani hogy átrakják a Citroen hez. És úgy már hátha jobb lesz egy fokkal de nem biztos még az se. Mert sajnos Francia autómárka, és az FIA is francia. Ogier arról volt zó hogy megy a Fordhoz de ott most olyan állapotok uralkodnak hogy az se nagyon biztos hogy lesz még Ford jövőre is. Ja igen! IRC! hogy a Mikkelsen ott megy állítólag? Az irc szerintem a bohóckodás felső foka a rally ba! Az irc a kihullott pilóták lelőhelye akiket elhajtanak a wb ről. És a nekik csináltak egy külön verseny soroztatott amit úgy hívnak hogy irc.
TAS 2011.11.24 19:10:46
Tasblogja A kevesebb néha több! 2011.08.02 17:31:24
Micsoda egy világ ez! Ma például bementem a helyi "ocsóbbik" multiba mint egy ember, abban reménykedve hogy lesz ocsóé Monster Energy drink. Megyek köreb a bent, há van Bomba meg watt kirakva hmm... nincsen vagy csak nem látom, kerülök még egyszer akkor sem látok kitéve…..
Motordiagnosztika! Hát igen! Szép egyhivatás, speciális ember, speciális gondolkodásmód,speciális műszerek, folyamatostovábbképzések, tanulás, elhivatottságés szeretet a szakma iránt. Ezekmind kellenek ma, ha valaki ezt kívánjavégezni. Azt vettem észre, hogy nem kellaz ilyen…..
 Azon gondolkodtam, hogy leírom nektek egyik,régi született agymenésemet, a motoros világról.Mint külső szemlélő. Előre bocsájtom én magam elég keveset motoroztam még, nincs is gépem deegy jó 5 évig szerves része voltam a stunt riding sportnak mint bemutatókon "…..