Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cinikus Lajos

16 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012. szeptember 6-án Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár bejelentette, hogy ő maga nyújtja be az előzetes regisztrációról szóló törvényjavaslatot az országgyűlésnek, mégpedig a jól bejáratott egyéni képviselői indítvány formájában. Véglegesen…..
Kedves Vezetőnk bár titkolni igyekszik azért csak összeszedett egy egészségtelen Kónbendit fóbiát regnálása alatt. Vörös Deni összetiporta a kis lelkét neki, és mikor valamilyen ügy kapcsán eszébe juthat leveri a víz, remegni kezd, és vad csilingelésbe fognak benne a…..
Cinikus Lajos 2012.02.20 09:03:18
Ír úr számol Az elszámoltatási kormánybiztosnak köszönhetően a kormányzati retorika ellenére az elmúlt évtizedekhez hasonlóan ismét békaperspektívából ülhetett tárgyalóasztalhoz a magyar fél a külföldi befektetőkkel. Már csak azt kéne tudni, hogy ezt a kárt ki fogja…..
Eleget téve a piaci igények változásának, egyben felkészülve az új Széchenyi terv minél jobb kiszolgálására, az AULA könyvkiadó népszerű "Bologna-Tankönyvsorozat"-ának megjelent legújabb eleme, Simicska Lajos: Adócsalás I. című kötete, melyet a felsőfokú…..
A minap kislányom iskolájában jártam, és két, az Energiaklub által készített plakátot vettem észre a falon: az egyik a megújuló, a másik a nem megújuló energiaforrásokkal foglalkozik. Elképzeltem, hogy is folyhat az környezetóra, ahol a gyerekek beszélgetnek róluk. Ma a…..
Schmitt Pál Köztársasági Elnök a Sándor Palotában kiosztotta a 2011-es "Lábon lőttem magam" díjakat. A díjat amerikai mintára adják ki minden évben annak a közéleti személyiségnek, akinek sikerült saját érdekeinek leginkább ellentmondó intézkedést meghozni.A díj…..
Gyakran Ismételt Kérdések Nincs valakinek egy töltője? Mennyibe kerül egy retúrjegy? Lenyeled? Nem nyeled le? Van egy kis apród? Miért vastagabb az egyik szemöldököm, mint a másik? Miért? Miééért? Hagyma, csípős, minden mehet? Nagyobb krumplival…..
Cinikus Lajos 2011.11.20 21:47:04
A magyar nemzetgazdasági minisztert kérték fel a görög válság kezelésére. „Egykulcsos adó, néhány jó nyilatkozat és azok a határozott dolgok, amiket csinálni kell, ahhoz, hogy elérjük, amit akarunk” – fejtette ki programját Matolcsy. „Már bizonyított a…..
A korábbi megbeszélések alapján a közelmúltban  Özv. Kovács Gézáné közös képviselő már végrehajtott magyar államkötvény vásárlást - jelezte egy londoni sajtótájékoztató keretében a Reuters tudósítása szerint Fellegi Tamás. A nemzeti fejlesztési miniszter ezzel a…..
Rogán Antal, V. kerületi polgármester és szappanopera szereplő arra gyanakszik, hogy a bankok előre egyeztetve, összehangoltan emelték meg az euró és a többi deviza árfolyamát, így a GVH vizsgálatát kérte.Mint ismeretes, a végtörlesztésről szóló kormányzati bejelentés óta…..
A Lehet Más a Politika négy országgyűlési képviselője ma a Jobbik által szervezett félelem- és gyűlöletkeltő demonstráció helyszínén találkozott a település polgármesterével és roma vezetőkkel. Az ökopárt szerint a kormány munkahelyteremtéssel, és Ipad beszerzéssel tud…..
Csabával mindketten úgy érezzük, ebben az évben különösen idegesítően sok pletyka érkezett iPhone-ügyben, és meglehetősen kevésnek volt igazán értelme. Noha nekünk ezekről is írni kell, egyre inkább megválogattuk, mit dolgozunk fel, míg aztán odáig jutottunk, hogy…..
Az erdőben nem mennek jól a dolgok, a közös kiadásokra nem jön be elég pénz az állatok adójából. A rókák ezért Mekk Elekhez fordulnak, hogy segítsen megoldani a problémát. El is mennek Mekk Mesterhez, és előadják neki: - Kedves Mester! Az erdő adóbevétele csak 80 tallér,…..
 „Forró ősz”, „megszorításokra készül a kormány” „megbukott a  matolcsyzmus” - ilyen és ehhez hasonló lózungok vezették be a sajtóban annak beismerését, hogy milyen tévútra is futott a kormány. A kénytelen fiskális restrikció…..
Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a Bankszövetség hétfői ülésén bankvédelmi akciótervet jelentett be. Ennek lényege az, hogy a parlamentben visszaállítják a válság előtt, 2008-ban érvényes szavazati arányokat. Csányi Sándor a lépést azzal indokolta, hogy a…..
Az Index dolgozói ezentúl a Magyar Nemzet felolvasásával kezdik a napot. Uj Péter főszerkesztő távozását követően az Index.hu portált üzemeltető CEMP holding tulajdonosa,  Dr. Spéder Zoltán napi szinten is részt vesz a szerkesztőség munkájában. Egyik első…..
A Zeatax fogyasztótablettát gyártó cég új reklámarcot talált Matolcsy György személyében. A gazdasági miniszter régóta küszködött súlyproblémával, de a Zeatax végül meghozta számára a javulást. - Hoppá - jelentette ki - ez a Zeatax egyetlen mellékhatása. A ruhatáramat…..
Szokatlanul éles kritikával illette a söripar új innovációját, az ízesített söröket Chikán Attila, volt gazdasági miniszter. Véleménye szerint a söripar figyelmen kívül hagyta a magyar társadalom sörivási szokásait, és értelmetlenül költötte a pénzt a…..
Átmeneti pénzzavarba került a Fidesz, mivel Simicska Lajos a reptéren felejtette a laptopját. - A biztonsági ellenőrzésnél ki kellett vennem a gépet a táskámból, és utána elfelejtettem visszatenni. A gépen volt az összes offshore számla hozzáférési kódja, és most nem…..
Egy hamburgi bíróság helyt adott az Apple beadványának, és a feltűnő hasonlóság miatt megtiltotta a koreai cégeknek, hogy ezentúl az EU-ban almát árusítsanak. A beadvány szerint a koreai alma kívülről a megtévesztésig hasonlít az Apple által védett logo-jára, és ezért a…..
Hét hónappal ezelőtt lamentálgattam azon, hogy gyakorol-e valamilyen hatást Steve Jobs betegsége az Apple-re. Az akkori következtetést, miszerint rövid távon semmilyet, azt hiszem igazoltnak tekinthetjük, főként a gyorsjelentésekből tükröződő fundamentumok alapján, de azt se…..
Varánusz Itt soha senki nem lop! 2011.08.24 05:38:00
Színházország nagyszínpadán javában zajlik A Nagy Elszámoltatás című tragikomédia. A darab változatos, a művészek teljes átéléssel játsszák el szerepeiket. A közönség egyik fele szájtátva izgul dramaturgiai fordulatokra és a végső katarzisra várva, a másik fele meg a…..
Jövő év első félévtől vezetik be azt az új rendszert, amelyben a szoptatni képes anyák számára szoptatáshoz kötik a GYES folyósítását. A juttatást csak az együttműködő anyák kaphatják meg.   Az országban több tízezer olyan munkanélkülit tartanak nyilván, akik…..
Ha drámai felütésre vágynék, azzal kezdeném, hogy az örök túlélő Nokia év eleji kapitulációja után most a mobilipar talán még patinásabb szereplőjét takarítják le a térképről. Hová lesz a világ, a Motorola gyártotta az első kézben hordozható mobiltelefont a hetvenes…..