Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baaah

0 bejegyzést írt és 395 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sorozatwikinek adott interjút Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója, és ebben sok más mellett (pl. a Piramis nem lopás, de nem mondják meg, honnan van; jön a Taken sorozatverziója; lesz még Ninja Warrior a TV2-n; a jósműsorok NEM VERIK ÁT A NÉZŐT; terveznek valami egzotikus műsort - ha minden…..
Baaah 2018.03.03 14:19:12
@bekestobbsegg: nomen est omen, van akváriumod?
  Olyat mutatunk, amilyet eddig még sose, pedig a Tények szolgált már pár kellemes perccel az internetes népművészeknek. Történt ugyanis, hogy van ez az OLAF-vizsgálat, aminek az utóélete egyre kínosabb fura urainknak: Orbán Viktor vejéről kiderülni látszik, hogy olyan bűnszövetkezetben elkövetett…..
Baaah 2018.02.09 18:26:26
@Brendel Mátyás: comment.blog.hu nem index, műsorokról írnak rajta véleményt (nem cikket, mert semmilyen formában nem újság), most sixx a maga módján, ami most nem is volt bántó annyira szerintem
A te kommented is egy vélemény, aminek jóval kevesebb értelme volt, de te bebizonyítottad vele, hogy neked a szar nem büdös, hát köszi
Vona Gábor már egy ideje első számú közellenség a közmédiában, és előszeretettel emlegetik korábbi, iszlámbarát nyilatkozatait. Ezért volt óriási ziccer, mikor valahogyan előkerült egy felvétel, amin Vona Gábor a következőket mondja: "Amikor összeházasodtunk a feleségemmel, akkor egy nagyon…..
Baaah 2018.02.07 16:45:30
@LKerekes: kicsit ovasgasd, hol szerepel a valótlan szó a te bejegyéseden kívül,

"nehéz szelektív tudattal élni de az alternatív valóság befogadásában nagyban segít"
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
Baaah 2018.02.07 15:47:41
@Chuck Νorris: azért olvasd át mégegyszer egy kicsit mert ilyen nincs sehol benne "megcsinálta a csajjal a számot"
Tudod, ez azért nagyon gáz volt. Nézd végig te is ezt a riportot és megérted majd, hogy miért írom az alábbi sorokat. Mert úgy érzem, nekem mint gazdasági bloggernek, talán jobban elhiszi Velkovics Vilmos, Echo tv riporter, hogy egy tekintélyelvű p@cs. Mert mit lehet ezek után mondani? Mert mennyi…..
Baaah 2018.02.05 14:24:39
@neko1967: alternatív valóságot mint oly sokan közülük
Baaah 2018.02.05 16:20:34
@teéjesenmindegy: ugye nincs gyereked?
Közelmúltban kiadott állásfoglalásunkra az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenzéki pártokat ért szankcióról egy állami szervhez szokatlanul heves reakció érkezett az ÁSZ-tól. Közleményük azonban nem csak hevessége miatt sikerült emlékezetesre, hanem amiatt is, hogy minden bekezdésére jut egy olykor…..
Baaah 2018.01.30 11:19:51
@$pi$: Miért hazudik? többön is, vagy egymás mellet, mögött ültök és akkor már nem számít többnek?
"Szilvási rektor egy erkölcstelen balfácán, ha van tartása, egy ilyen helyzetben lemond " – kommentálta Hadházy Ákos az LMP társelnöke és antikorrupciós szakembere az egyik legutóbbi találatát, a debreceni egyetem egyik (takarításról szóló) közbeszerzését, melynek során a közpénzből működő intézmény…..
Baaah 2018.01.25 10:44:03
@74 napjuk van a libsiknek az ujabb szopásig: annyi eszed van mint amire a neved alapján következtetni lehet, milyen arculatváltásra gondolsz?
Fideszesek lesznek?
Ne felejtsük már el, hogy Simicska és Orbán az 1980-as évektől ismerték egymást és együtt is dolgoztak a Fideszért (meg persze magukért is a saját módszereikkel), ami aztán olyan lett amilyen.
2-3 éve még egymás hátát vakargatták nagy élvezettel, vagy erre nem terjednek már ki az ismereteid?
Addig Simicska volt a minden most meg ő a Soros 2?
Ma este a Lakástalkshow-ban az a Bödőcs Tibor lesz a vendég, aki interjút nem szívesen ad, annál szívesebben baszogatja a politikusokat, és forgat olyan pompás újévi beszédet, ami láttán Áder Jánosnak meg kellene gondolnia a műfaj hanyagolását. A mai műsorban ez várható: A világgal és önmagával…..
Nekem alapvetően nincs bajom a BKV-val. Persze néha én is ki tudok borulni, de a máltai tömegközlekedést megismerve össze kell tegyem a kezem, még akkor is, ha egész Budapest le van zárva a kínaiak miatt. ..
A Tiloson futó Régen minden jobb volt James Bond-adásai után újabb műsorba kaptam nemrég meghívást: ezúttal a Klubrádió Popfilterében Csepely Adrienn faggatott ki a kedvenc rajzfilmjeimről. Valamint arról, hogyan hatja át a jövőre már 110 éves animációs műfaj a popkultúrát – sőt, a mindennapjainkat...
Hát ezt is megértük! Eddig elegem volt már a McDonald's-ból, mert a Gazdasági Versenyhivatal megállapítása szerint csirkehúsnak adták el a csirkebőrt. Aztán meg elegem volt a Jack's Burger-ből, mert nem voltak képesek egy egyszerű rendelést normálisan felvenni. (Ha már Jack's-ék: respect a cégnek,…..
Demjén egy 600 fős falu, mely Heves megyében, Egertől 10 km-re délnyugatra található. Akárcsak szomszédjának, Egerszalóknak, Demjénnek is legfőbb vonzereje a nátrium-kalcium-hidrogénkarbonátos, kemény, fluoridos, kénes gyógyvíz, melynek jelentős vas és metakovasav tartalma lassítja az öregedést,…..
1969: Simándy József (ha minden igaz) először énekli el lemezfelvételen a Hazám, hazám című áriát Erkel Bánk bánjából. 1961: Rátonyi Róbert egy tévéfelvételen énekli el a Csárdáskirálynő című operett egyik leghíresebb dalát, a Jaj, cica, eszem azt a... kezdetűt. 2017: a Sztárban sztár ötödik…..
Baaah 2017.09.11 10:06:42
@A nép fia:
Az egyik élete első 15 évét élte külföldön a másik meg full magyar nehéz felfogni, hogy nehezebben megy a magyar nyelv, annak aki nem itt élte le szinte az egész eddigi életét? Szerintem egy értelmi szint felett nem.
Ide süss! - Az ország nagy cukrászversenye címmel indít főző-, vagy inkább sütőműsort a Viasat3. A műsor vezetője Hajós András lesz, a zsűritagok pedig Szabadfi Szabolcs és Baracskay Angéla. Hajós műsorvezetőtársat is kap maga mellé Sass Dani személyében. A műsor brit eredetije a BBC-n The Great…..
Baaah 2017.09.07 14:16:59
@Anna Kisfaludiné Baán: nem senki nem figyeli, főleg ezen a blogon
Baaah 2017.09.06 09:14:35
@netrunner71: "hogy összehangolják az oktatást olyan módon"

Bocsi, hogy ezt kiragadom de szerintem ebben nagyon nagy igazság keresendő, nem hangolnak semmit ugye mert központi anyag van és azt verik keresztül a gyerekeken, attól függően, hogy a tanár mennyire empatikus a gyerekekkel, több kevesebb sikerrel.

Csak egy példa, ami régen Alpokalja volt most Nyugat dunántúli valami az egyik könyvük szerint 4.-ben, egy másik könyvükben már megint Alpokalja és mind a kettőt meg kell tanulni, mármint Mint Mo. főbb tájegységei. Egyikben ezt fogadják el helyes válasznak másikban a másikat, És nekem kell otthon elmondani, hogy ez nem az iskola hibája, hogy ilyen.

Akik meg azt írják, hogy jó az ha a gyerekek ugyanazokat a kötelezőket olvassák el mint a szüleik, nagyszüleik 30-60 éve hát az küldi mosogatni nyugatra a magyar fiatalokat véleményem szerint.
Olvashassák el azokat is ha kedvük van hozzá, de legyen mellette még 5-6, ami ugyanazt a színvonalat képviseli, vagy jobb (ami azért nem kihívás már mostanában). Egy Kőszívű ember fiai még azoknak is odaver, aki egyébként szeret olvasni.
Tök jó a magyar irodalom is csak mostanában már pár korszak túlszaladt rajta, anélkül, hogy új Mikszáthok, Petőfik jelenhetnének meg, vagy itt vannak de most már nem csak a magyar irodalom nekik a kihívás hanem az egész világ, amiben a nagy számok törvénye alapján lényegesen több jó író/költő van/lesz/volt.
Multikulturális a közeg, amiben élünk ha akarjuk ha nem és az ebben való boldogulást nem segíti a jelenlegi irodalom oktatás, tehát kb a tanulók, 80%-nak felesleges és csak . azoknak jó, akik tanárok lesznek és ezt fogják továbboktatni megint 30 évig :D
Több mint 300 ezer forint értékben lopták meg Iszak Esztert szombat éjjel a reptéren, írja a hétfői Blikk. A műsorvezető Ibizáról hazatérve vette észre, hogy pénze és órája is eltűnt a lezárt bőröndből...
Az idei jubuleumi 25 éves SZIGET szintet lépett és már a párhuzamos univerzumból jelentkezik. ..
Gyerekként sokan szeretnének kémek lenni, hiszen egy ügynök élete csupa (játék és mese) kaland, izgalom, akció...ráadásul még jobbnál jobb technikai kütyük is rendelkezésre állnak. Mindezek után ki választaná a gonosztevőket? Pedig ha belegondolunk, nem olyan nagy a válaszvonal a két elhivatottság…..
Borzalmas, tényleg, az a húgysárga baszás ottan, az még a zöld, vagy inkább türkiz, faszsetuggya korábbi tobzódásánál is kellemetlenebb. A fontok szerencsekeréken kisorsolása meg a bölcsődei hírleveleknél komolyabb lapokban egyszerűen értelmezhetetlen. ..
George F. Hemingway született Szabó György, a 24 év után bajnok Honvéd tulajdonosa volt a hétfő esti Tények Extra vendége. A sikeres csapat mögötti sikeres üzletemberről kiderült, "nem politizál, de van véleménye". Szerk.: Egy olvasónk küldte el nekünk a nem politizáló Hemingway cikkét, ami a Magyar…..
Baaah 2017.05.30 11:28:47
@Trompf: ez a hivatkozás, arra az újságra, aki ledér hölgyet fizettet le, hogy valakit hamisan megvádolhassanak? Ennél azért még több kellene, hogy hihető legyen az állítás.

De tudok jobbat Soros György ellen :)
Ha ő nincs nincs a Fidesz sem :D
JogÁsz Hamis a tanú 2017.05.28 17:16:49
A két évvel ezelőtti röszkei zavargások kapcsán állítottak bíróság elé tíz szír menekültet „határzár tiltott átlépésének” vádjával. Ma már ne firtassuk, hogy miért éppen őket, hisz erre már akkor sem tudott senki választ adni. Az ő ügyük azóta befejeződött, ítéletüket a 9 és fél hónapos előzetes…..
Baaah 2017.05.29 10:00:30
@Legeslegalja: nem erről szól a poszt de csak nyugodtan
A Fidesz alelnöke nem hallott a Kálvin téri afférról, amikor migránsnak néztek egy pizzaárusítót, és egy férfi megütötte pizzás védelmére kelő nőt, de abban biztos: nyavalyás provokáció történt...
Az 1944-ben alapított, a világ egyik legmegbízhatóbb hírügynökségének számító AFP 'Fake news' another weapon in Orban's illiberal Hungary azaz Orbán illiberális Magyarországának újabb fegyverei az álhírek címmel foglalta össze a kormányközeli sajtó körül zajló eseményeket. Már a leadben tesznek…..
Baaah 2017.04.10 14:58:35
@histar007: komment ide, komment oda ? Zárj be pár ablakot ha erős már neked a multitasking :D
Vagy ez, hogy jött most ide?
Ha valaki egy ötödik évadát kezdő, ún. szórakoztató showműsortól bármiféle radikális változást vár, az nem ismeri eléggé a kereskedelmi televíziózást. Ami egyszer bejött, és 30 százalék fölötti közönségarányt tud, abba markánsan belenyúlni öngyilkosság, és ezt a TV2 is pontosan tudja. Ezért is lett…..
Ha majd valaki egyszer rájön, hogy lehet egy díjkiosztó gálaműsor egyszerre érdekes, feszes, vicces és rövid, aranyba fogják önteni a kezét. Mondom ezt úgy, hogy tegnap este a Vigadóban mindössze 12 kategóriában díjaztuk a televíziós produkciókat, ami ugye eltörpül egy Emmy-gála mellett. Mindegy,…..