Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbarb

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Kell egy tetkó... 2012.06.04 16:57:00
Ez a téma szinte minden alkalommal előjön a barátokkal, de persze nem egy sárkánymintás ribancrendszámot, a sarki kínai menüjét vagy egy 'szeretlek Joci' feliratot akarunk magunkra varratni. Arról nagyon határozott véleményünk van, hogy mit nem szeretnénk, de az, hogy mit is akarunk…..
Már korábban megfogalmazódott bennem az ötlet, hogy valahogyan kicsit interaktívabbá és személyesebbé teszem a blogot, pár nappal ezelőtt pedig feltettem a konkrét kérdést a Facebookon, hogy mennyien akarjátok látni, hogy ki vagyok. Megmondom őszintén, nem vagyok az a…..
bbarb 2012.03.13 08:36:54
@porstein: nekem volt ilyen hajam kb négy évig, nem is régen; a Paulay Ede utcában, a Hair Clubban vágta Béla:)
A 68. alkalommal megrendezett filmmustrán Madonna meglepően jól nézett ki. Kisimult arccal, mosolygósan vonult a vörös szőnyegen egy káprázatos Vionnet ruhában, amelyet szürke alapon piros flitterpillangók díszítettek, melyek árnyalatához passzoló rúzst viselt a nagyasszony. A…..
bbarb 2011.09.03 09:04:12
Olaszországban ment férjhez Sofia Coppola egy csodás, levendulaszínű Azzedine Alaia ruhában, amely egészen kislányossá tette a megjelenését, és amely egészen távol áll a Hollywoodban mostanában olyannyira jellemző habcsókruha-mániától (khm Kardashianék), ráadásul a…..
A "Magyar tavasz" névre keresztelt ad-hoc rovatunk nagy olvasottságot és lelkesedést váltott ki, így úgy gondoltuk, hogy ezt a cikksorozatot ősszel is elindítjuk. A KEPP Showroom sajtóközleménye reggel esett be a postafiókomba, amiben egy mondatrész nagyon…..
OurFashion Napi kedvenc: Olivia 2011.08.17 22:31:00
Olivia Palermo. Stílusikon, tervező, tévésztár, celeb, stylist és mostanra minden más is, ami bármilyen apró módon köthető a divathoz. Aki valaha is nézett MTV-t, biztosan belefutott már véletlenül a Hills, vagy a The City című valóságshow egyikébe, talán fel is tűnt ez az…..
Az unalomig hordott fűzős cipők most ismét feledésbe merülhetnek, a loafer ugyanis egyre nagyobb teret hódít magának a szezonban. A '30-as években Norvégiában, az amerikai mokaszin formájára kezdték el gyártani, majd pár év múlva már a tengerentúlon is az egyik legkedveltebb…..
bbarb 2011.08.17 09:24:36
Noha most nem dübörög a díjátadószezon, azért alkalomadtán rendeznek egyet-egyet nyáron is. Most például a Teen Choice Awards elegánsan öltözött hírességeiben gyönyörködhetünk.Szerintetek ki volt a legjobban öltözött?Blake Lively narancssárga Gucci bőrruhában villogtatta…..
OurFashion Lehet szép a halál? 2011.08.02 18:30:00
Mert & Marcus egy igen erős, sőt mondhatni erőszakos anyaggal készült a 2011-es téli LOVE Magazine számára. Aki nem szereti a kissé szado-mazo hatású, szenvedősen erotikus csupasz testeket ábrázoló fotókat, az semmiképpen ne kattintson a tovább gombra. Viszont, aki valami…..
Stella McCartney színes, vidám és játékos kampányképei után meglepő volt szembetalálkozni a 2011-es őszi-téli komor fotókkal. Örömhír azonban hogy egy kis kihagyás után visszatért a márkához Natalia Vodianova, akinek bájos arca már szinte teljesen összefonódott a Stella…..