Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brisingamen

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekik csak ennyi jutott: Alekoszt alázni egy reggeli műsorban. Jóleső érzés egy szinttel valaki felett állni, és ebben a komfortzónában kicsit lubickolni. Igazi gigászok csatájának lehettek szemtanúi azok, akik kedd reggel a TV2 névre hallgató szennycsatorna Mokka című műsorába…..
Brisingamen 2015.06.06 07:48:19
@Morgolódó: vagy nem nézted meg a videót vagy szövegértésből nem vagy valami jó
Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!” Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az…..
Nincs kedved többfogásos vasárnapi ebédet főzni, vagy munka után már mindenre vágysz, csak hosszú konyhatündérkedésre nem? Ez a fogás Neked való! Tápláló, karakteres, nagyon egyszerű, 15 perc alatt kész van, és még a cukorbetegek/inzulinrezisztenciások/laktózérzékenyek étrendjébe is…..
Németh Szilárd rezsitábornok egy csokornyi törvénymódosítást nyújtott be a rezsiháborúval kapcsolatban.1. Máris módosítanák a két hete (!) megszavazott rezsitörvényt:A szolgáltatóknak a számlákon a címzést nem Times New Roman betűtípussal kell kinyomtatni, hanem Arial…..
Brisingamen 2013.11.26 08:54:32
@Secnir: a gépi feldolgozás nem tudja beolvasni a Times New Romant. A kínai csomagodat valószínűleg kézzel kezelik.
Gondold végig, hogyha egy szolgáltató felad egy alkalommal 50.000 küldeményt, akkor azt mennyi időbe telne kézzel feldolgozni...
Hétfőtől újabb rezsielemek ára csökken, bár a mostani „csakazértis” intézkedések érdemben a megszorító csomagok miatti lakossági tehernövekedéshez mérten is minimálisak. A pb-gáz, a kéményseprés és a szemétszállítás mellett a víz- és csatornadíjak is alacsonyabbak…..
Brisingamen 2013.07.01 11:38:11
@Lady Ann:
Az ivóvízkutak az önkormányzat tulajdonában állnak. Mivel az önkormányzatnak nincs pénze, nincs is kicserélve...
Egyébként minek a közkifolyó? Csak azoknak jó, akik onnan viszik ingyen a vizet...
Kocsis Korinna koronavisszaadós balhéja mellett egy másik botránybomba is robbant a Tv2 szépségkirálynős műsorában! Ma ugyanis a Borsban és a Blikkben is megjelent az egyik döntős lány, Vígh Diána Facebook-üzenete: "A mai versenyről csak annyit, hogy a szüleim a zsűri mögött…..
Brisingamen 2013.06.24 11:18:17