Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyugodtság van!

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sejtelmes, szilveszterire hangolt teaserből sok minden nem derül ki első blikkre (sokadszorra biztos több, mert simán tele lehet rejtett utalásokkal), de a lényeg igen: a Netflix sorozatának harmadik évadja 2019. július 4-én, az amerikai függetlenség napján érkezik a szolgáltatóra. Van egy új…..
Ryan Murphy korábban már nyilatkozott arról, hogy elsősorban a hozzá hasonló figuráknak a felelőssége az, hogy a tévés üzletben is több munkát kapjanak a mindenféle kisebbségek képviselői, ne minden munkát hetero fehér férfiak végezzenek el. Ezzel kapcsolatban már több programja is elindult, de a…..
Nyugodtság van! 2017.10.27 15:16:30
@Távoli Fitymacsattogás: Na ennek fuss neki még egyszer, te szerencsétlen retard.
Nyugodtság van! 2017.10.27 16:57:06
@Távoli Fitymacsattogás: Már első alkalommal is ökörséget beszéltél, more.
A Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet legutóbbi előzetese már napok óta lázban tartja a geekeket, és ahogy az lenni szokott, ilyenkor a kreatívabb rajongók is előkerülnek, hogy feldolgozzák a látottakat. A YouTube-on tevékenykedő Medley Weaver a kultikus V. epizódhoz, a…..
Nyugodtság van! 2016.08.17 22:08:23
A napokban kezdetét vette a riói olimpia, mi szurkolók pedig alig várjuk azokat a számokat, amelyekben hagyományosan sikeresek vagyunk. Számolgatjuk vajon hány arany jöhet össze úszásban, kajak-kenuban, vívásban. Mikor játszik már a vízilabda válogatott? Mikor úszik Katinka?Ilyen és hasonló kérdések…..
Nyugodtság van! 2016.08.15 15:28:34
@a BircaHang Média szerk.: Nem sajnos, hanem szerencsére :-)
Nyugodtság van! 2016.08.12 23:02:41
A riói olimpia egyik szombati közvetítésében ifj. Knézy Jenő úgy adta le a női 100 pillangó egyik előfutamát, hogy közben egy szót nem beszélt arról, hogy egy 18 éves szíriai menekült, Yusra Mardini nyerte meg a futamot, ahogy azt tegnapi posztunkban megírtuk. A történtek után vasárnap délután jött…..
Mikor már azt hittük, Ian McShane leigazolását semmivel sem tudja überelni az HBO, az Entertainment Weekly bombaként robbantotta a hírt (amit azóta természetesen átvett a fél internet, úgyhogy mi sem titkolhatjuk tovább), miszerint a 86 éves színészlegenda, Max von Sydow is…..
Nyugodtság van! 2015.08.04 10:26:46
A Hír24 infója szerint Rékasi Károly kedden, a 22. kerületben szenvedett motorbalesetet - az információt később a Barátok közt sajtósa is megerősítette. A portál infói szerint a baleset elég komoly volt, a színészt a Honvédkórház intenzív osztályán ápolják, és az…..
Nyugodtság van! 2015.06.30 16:21:55
@regisz: Ezek szerint sajnos nem, mert az okos más kárán, a buta a sajátján, a hülye még azon sem tanul....
Nincs oka panaszra az RTL Klubtól a Tv2-höz átcsábított egykori versmondólánynak: heti hatórás munkával több mint kétmillió forintot keres majd a TV2-nél. A Blikk legalábbis így tudja. Részlet a bulvárlap oknyomozásából: A csatorna valóban első osztályú sztárként kezeli…..
comment:com 3461 2014.06.18 11:45:00
A Nagy Médiaháború vége utáni 3461. napon Kovácsnak kezdett az összes töke tele lenni az egész nyomorult világgal. Megint kerülnie kell hazafelé menet. Pedig már a Blahán járt, amikor meghallotta, hogy a csendőrök, akiket a kormány mostanában már kisbírónak is alkalmazott a…..
Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke kedd reggel még nagyban szidta a kereskedelmi adókat, délután viszont nem nagyon tudott mit mondani arra, amikor az RTL Klub szembesítette vele: 2011-ben ingyenjeggyel nézte végig élőben az X-Faktor döntőjét. Gulyás az M1 reggeli…..
Ma megint elmentek össze-vissza ezren tüntetni -- pedig a liberális demokrácia egyik legfontosabb jogintézményének, a sajtószabadságnak a védelméről volt szó. Budapestet, a polgári, liberális Magyarország utolsó helyőrségét nem érdekli a szabadság ügye, és amennyiben egy…..
Az megvolt, hogy a megnyitó első műsorszámaként a kis Puskás Ferenc felcsúti színekben szaladt ki a pályára? Nagy-nagy szerencse, hogy a felcsútiak egyáltalán nem akarják kisajátítani maguknak Puskást. Sem, amikor lenyúlják a nevét, sem, amikor ellopják a hagyatékát. És…..
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
A Ténytár és a Mérték Médiaelemző Műhely közös kezdeményezésének célja a kirekesztés és a diszkrimináció elleni fellépés. A kirekesztés a kisebbségek, a társadalom egyes csoportjainak emberi minőségét kérdőjelezi meg azzal, hogy nem tekinti őket másokkal egyenlőnek.…..
Az ellenzék elveszített egy nem-reprezentatív közvéleménykutatást Baján, miután néhány hasonlót már szintén elveszített vagy megnyert. Nem is ez a probléma. Még csak az sem túl nagy probléma, hogy végignézve azokon, akik fel fognak kapaszkodni a közös színpadra október…..
Fospisztollyal lövöldözik a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala, hatástalan nyilatkozatot ad ki, közben a szlovákiai magyar pártok mélyen kussolnak. A szlovákiai közvélemény szemében, lassan, de biztosan Vona Gábor-féle Jánosíkká válik Marian Kotleba. A magyar nacionalisták keresik…..
Nyugodtság van! 2012.10.01 13:52:10
@Csehszlovák Kém: "Ezért írom: nekünk, többségi társadalomnak kellene de kurva gyorsan,érdemi gesztusokat gyakorolni a kisebbség felé"

egyetértek, bár a gesztus mibenlétében eltérő lehet a véleményünk, én ugyanis a bűnöző cigányok azonnali ivartalanítását tartanám a legmegfelelőbb gesztusnak. Ez ugyan érintené populációjuknak 99%-át, de cserébe egy idő után jelentősen csökkenne a bűnesetek száma.
Nyugodtság van! 2013.01.08 12:21:35
@Csehszlovák Kém: Nincs igazad. Hitlerék és a nyilasok ki akarták őket irtani, el akarták őket pusztítani koncentrációs táborokban => ez nagyon nem egyenlő a bűnöző életmódot folytató cigányok ivartalanításával, hiszen létükben nem támadná őket senki, minösszesen a társadalom lenne védett tőlük a későbbiekben.
A Horthy-korszak összemosása a nyilas korszakkal komoly történelem-tudásbeli hiányosságodra utal. Horthy alatt a cigányokat nem gyilkolta senki, a csendőrség ellenben jól kordában tartotta bűnöző részüket.
Csütörtökön vitatja meg az Európai Parlament petíciós bizottsága civilek által kezdeményezett javaslatot, amely az ún. Beneš-dekrétumok felülvizsgálatát szorgalmazza. Az ún. Beneš-dekrétumok a cseh társadalom legerősebb traumája, mint szimbólum nem adja könnyen magát.…..
A videón látható férfi jegy nélkül utazott a belgrádi városi buszon. Lebukott, ám nem akarta elhagyni a járművet, inkább erősen megkapaszkodott. Az ügyet a rendőrök vették át, akik nem túl finom módszert választottak a bliccelő megregulázására. Az ügy persze folytatódik,…..
Nyugodtság van! 2012.09.20 10:23:31
@hollario: Ha meg kipa lett volna a fején, akkor a hozzád hasonló metéltfaszú gyökerek visítoznának a rendőrök ellen.
Barom.
Már megint előkerült egy olyan alkotás, ami a keresztyén világban jelent meg és sérti a muszlimok vallási érzékenységét. Még emlékezhetünk a dániai esetre, amikor Mohamed prófétáról jelentek meg gúnyos karikatúrák. A muszlim világban az is viharos felháborodáshoz vezetett.…..
Ez a pillanat is eljött Feleim: az első kifaroló nerfecskéket már láthattuk a napokban. A földpályázat nem rossz biznisz, mutyizva pláne nem az, de mégis akadnak, akiknek ennyit nem ér az egész. Mert az amit fizetni kell érte nem merül ki a bérleti díjban, hanem rombolja a renomét,…..
A srácok kicsit benézték a sorsára hagyott műsuncit. Azt hitték, egy jókora húsos, lukas, ajakos gombára akadtak. Végül is...  Nyami.  ..
A Médiatanács Pesty László Cigány út című dokumentumfilmje tárgyában több beadványt is vizsgált. A hatósági vizsgálat nem állapított meg jogsértést – írta szerdai bejegyzésében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának blogja. A Pesty Fekete doboz…..