Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fall out

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyár óta tartó kutatómunkámnak szüretelem épp a gyümölcsét. Akkor határoztam el ugyanis, hogy a közelgő Szupercella kapcsán csinálok egy ilyen toplistát. Akkor még mindössze 10 filmben gondolkoztam, de egyre inkább beleástam magam a témába, szóval így lett előbb 30, aztán…..
A kereskedelmi csatornák egymást múlják alul, ha szórakoztatásról van szó: az Észbontók és Kasza Tibi állkapcsa után Sebestyén Balázs és földszintes padavanja is megmutatta, hogy a magyar televíziózásban mindig van lejjebb. Mérföldkőként beharangozott műsoruk se vundersőn,…..
fall out 2013.10.16 11:50:35
@Emmanuel Goldstein:

Hát egy szavadat sem értettem, de azért egyet értek veled :-)
fall out 2013.10.16 10:16:46
@Emmanuel Goldstein:

Malevics barátunk fekete háromszöget nem rajzolt, az inkább négyszög volt. Igaz van egy másik teljesen értelmezhetetlen képe: kék háromszög a és fekete téglalap.
Wentworth Miller, a Prison Break, azaz Szökés című sorozat egykori főszereplője most, 41 évesen látta elérkezettnek az időt arra, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja másságát, nem mintha ez bárkire is tartozna rajta és a fasziján kívül, de most már mindegy. A sorozatban…..
fall out 2013.08.22 14:31:26
@mizrolist: "Oroszországban? Gyakorlatilag mindenben, beleértve a normális életet is. Nézz csak utána, mi van az ottani törvényben."

Ja, persze, meg medvék támolyognak az utcán, mindenki kezében vodka van.

Barátom, ezt a faszságot honnan veszed???

Csak nem fújod kívülről az orosz törvényeket?

Amúgy az ilyen fajta hozzászólások kb. azon a szinten vannak, mint: "Bezzeg Amerikában verik a négereket".
1982 őszére nyúlik vissza történetünk, a Szovjetunióban történt, azon belül is Moszkvában, a Szpartak Moszkva-Haarlem UEFA Kupa mérkőzésen. Egész pontosan október 20-át írtunk. 2 rubel 50 kopejkáért lehet jegyet váltani a halálba Európa-szerte nagyüzemben rendezték aznap a…..
Magyarország Alaptörvénye a házasságot egy férfi és egy nő kapcsolataként definiálja, a család pedig házasságon vagy szülő-gyermek viszonyon alapul a jogszabály szerint. A Polgári Törvénykönyv is hasonlóan rendelkezik, így hátrányosan megkülönbözteti azokat a családokat, akik ettől a modelltől…..
fall out 2013.08.15 11:00:21
Aki tud angolul javaslom, hogyan erőszakolt meg folyamatosan egy amerikai férfi meleg pár egy örökbefogadott gyereket.

news.sky.com/story/1111016/adopted-boy-sexually-abused-by-gay-fathers

És még nem beszéltem annak a csókának a videó blogjáról, melyben elmeséli, mennyire "örömteli dolog" volt számára egy meleg családban felnőni.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy itt gyerekek sorsáról beszélünk, ilyesmivel nem játszunk!!!!
fall out 2013.08.15 11:46:28
@Nazareus: "Szerintem a meleg párnál még mindig jobb körülmények közt van a gyerek, mint az árvaházban, ezért az örökbefogadást támogatom."

Fentebb már írtam, hogy a melegeknél is vannak érdekes példányok, ezért így felületesen nem kéne véleményt alkotni.
Sajátos módját választotta az ünneplésnek az a huszonhárom éves edzőnő. Az amerikai Samantha Sullivan két védencét, a 16 és 17 éves focistákat a városba csalta egy pizzára, hogy megköszönje nekik a pályán nyújtott teljesítményt, azonban az ünneplés nem várt fordulatot…..
Tíz érdekes tény, amit nem tudtunk Észtországról Áder János köztársasági elnök éppen Észtországban volt, amikor itthon botrányos körülmények között ment át a parlamenten a földtörvény. A jogszabályt azóta az elnök aláírta, bár volt aki arra számított, hogy…..
Az ember csak kapkodja a fejét, ha megpróbál lépést tartani a mobilpiac fejlődésével. Ami pár hónapja csúcskészülék volt, az ma már kis túlzással középkategóriás darab. De mi a helyzet a 10 vagy éppen 15 évvel ezelőtti készülékekkel? Megmutatunk párat, sztárok…..
fall out 2012.10.08 10:11:28
@ZF2:
Ez a "okostelefon (elismert operáéciós rendszert futtató telefon) nem igazán volt az Apple előtt" kijelentés mit jelent?

Nézz utána egy kicsit a dolognak mielőtt butaságokat írsz le. Mert ha 16 éves vagy, akkor értem, hogy miért nem ismersz egyetlen egy pda-t az apple előtt.
Nagyon kedveljük Kovács Kálmán 56-szoros válogatott labdarúgót, szép bajusza van, kellemes az orgánuma és fénykorában úgy tudott esni a 16-oson belül, ahogy azóta se senki, csak Dombi Tibor, a Hortobágy pumája. A futballhoz való viszonya viszont elég ambivalens, a tényekkel még…..
S-blog Postás, rendőr, vasutas 2012.05.21 19:48:00
Hülye, hülyébb, leghülyébb - így hangzott a címben is idézett régi vicc, de az igazság az, hogy az utóbbi időben a magyar rendőrök is szedtek magukra valamennyi nyelvtudást, ha többet nem is, de már ritkábban van rémület a szemükben, ha valaki külföldi nyelven szólal meg, azt…..
fall out 2012.05.22 09:08:49
Jó. Sőt, meglepően jó! Hogy miért? Mert végtelenül egyszerű, mégis szórakoztató, érdekes, és másfél percben úgy mutat meg rengeteg jellegzetes orosz dolgot, tárgyat, ételt, szobrot, épületet, hogy az nemhogy szájbarágós nem lesz, hanem kifejezetten könnyed marad. Nem úgy…..
fall out 2012.03.01 12:16:47
@Ványadt Ványadtovics Vinyov:

метро Площадь революции
Tegnap megírtuk, hogy egy orosz televízió hírolvasója jó nagy marhaságot követett el élő adásban, és pont akkor mutatta fel középső ujját, amikor éppen Barack Obama nevét olvasta fel, mert azt hitte, a kollégák elindították az aktuális bejátszást, és már nincs képernyőn.…..
A Befoshow címmel havonta egyszer képernyőre kerülő szórakoztató show ötletét Fekete Pákó legutóbbi balesete adta. A műsorban szereplő celebnek feladványokat és rejtvényeket kell egyenként és csapatban megoldaniuk, csupán a kreativitásukra és saját ürülékükre…..
fall out 2011.11.08 06:10:44
@nolám:

"Ha működne a természetes kiválasztódás, az ilyen műsorok cián-tartalmú vegyületeket bocsájtanának ki."

Akkor mi maradna?
A parlamenti képviselők javadalmazási rendszerét bizonyosan át kell alakítani, ezzel vélhetően - néhány érintett kivételével - mindenki egyetért. A jelenlegi állapotok ugyanis a nyilt korrupció, lopás, befolyással üzérkedés és - bár ez a kategória már nem létezik a BTK-ban…..
fall out 2011.10.18 13:06:44
@Roy:
Jaj, most miért vagy ilyen? A képviselő egy félénk, visszahúzódó állatfaj, általában a Parlamentnek nevezett barlangban tengeti mindennapjait (ülésnapokon), egyébként igyekszik magát elzárni a külvilágtól. Nekünk, mint rendes állampolgároknak segítenünk kell nekik, fel kell karolnunk őket, és MÁV-val vagy BKV-val megsegítve találnunk kell számukra egy kellemesebb földrajzi zugot, mely nagyon távol van Magyarországtól :-)
A Barca-Real tömegbunyóba beszállt a portugál edző is, aki „gyönyörűen” a saját képére formálta csapatát. Videó!  Hajtás után a meccs jelenetei! A spanyol Szuperkupa-döntő…..
fall out 2011.08.18 14:57:58
@Cruncher: "A tetű színészbandát meg kell állítani, éljen a 4-3-3-3 felállás"

Lemaradtam valamiről?

Mikor változtatták meg a szabályokat?
       A kormányfő szóvivője szerint a magyar emberek "minden idők legszélesebb körű" konzultációján mondhatták el véleményüket az új alkotmányról, akaratukat pedig senki sem kérdőjelezheti meg. Szijjártó Péter erről beszélt az…..