Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zonadeserta

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ma még lelkesen harangoznak, de holnap már a kezüket fogják tördelni” (Sir Robert Walpole) A fenti szavak akkor hagyták el Oxford grófjának és Nagy-Britannia miniszterelnökének száját, amikor Londonban megkondították a harangokat annak örömére, hogy a parlament elhatározta a…..
zonadeserta 2014.03.25 11:45:56
Nem tudom, nektek mi jut eszetekbe erről a devizahitel-témakörről, de az én véleményemet talán a neves Index fórumos topikcím fejezné ki igazán: Unom már a devizahitelesek nyivákolását! És az egy dolog, hogy megy a nyivákolás, de a téma egyre jobban zsebbe vág azoknak is, akik…..
zonadeserta 2013.08.13 01:13:16
@Dr. Sün:
Bezony!
Mennyivel klasszabb lenne közgizdaságilag,ha tulajdonlás helyett évtizedekig lakbért fizettek volna!Most nem idegeskednének a tulajdonuk értékcsökkenéséért,mivel nem lenne semmi tulajdonuk,hiába fizették ki évtizedeken át akár a lakás árát..
Az IMF szerint a görög válságkezelés sikergyanús.   A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint Görögország kivételes előrehaladást tett a gazdaság stabilizálásában és jó úton halad, hogy jövőre kilábaljon a recesszióból, noha a privatizációs célok nem teljesültek…..
Ez a poszt az eggyel korábbival olvasandó. A "baloldallal" kapcsolat végtelen szkepszisem ellenére leírom, mit  kellene tennie a Mesterházy-féléknek, ha hatalomra akarnának jutni. Hozzáteszem, abban sem vagyok biztos, hogy akarnak, vagy komolyan bíznának abban, hogy tudnak. De…..
zonadeserta 2013.07.22 18:17:50
@rasztaszív:
Nagy tévedés.
Ha a hatályos alkotmánynt figyelmen kivül hagyva,azon kivüli eszközökkel legitimálod a változtatást,akkor az puccs.
Fogalmatok nincs,hogy miről ábrándoztok.
Talán lehüt,ha tudod,hogy a háború utáni öszes alkotmányváltoztatás szigorúan betartotta az előtte érvényes alkotmányos szabályozást(igen,a 89-es is)
Nem véletlenül:a pokol kapuit nyithatjátok meg..
zonadeserta 2013.07.22 18:24:09
@Balt:

Miért kötné?
Ha a kormány felrúg egy törvényt,mert nem tudja megváltoztatni,akkor miért várja el,hogy az ellenzék is betartja a neki nem tetsző törvényeket?
zonadeserta 2013.07.22 18:30:05
@rasztaszív:

a fidesz a változtatásoknál formailag szigorúan betartotta az addig érvényben levő irott szabályozást.Ez tény.