Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarv

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szándékosan nem olcsót írtam, mert a felsorolt ebédek nem olcsók. Nem is drágák, hanem nagyon jól árazottak, az ár-érték nagyon stimmel ezeken a helyeken, még ha van is esetleg közte olyan, ami drágának tűnik, és nyilván nem fér be minden napra, de azért kezeskedem, hogy nem túlárazott. A szubjektív…..
Ahogy írtam már, közeledik a Konyhakiállítás időpontja, ennek kapcsán a szervezők felajánlottak a blog olvasóinak 5x2 belépőt. Ezeket végül nem a családtagjaim között osztogatom szét, hanem meg lehet nyerni egy kis keresgéléssel, illetve némi mázlival. Persze, ha mondjuk csak…..
A mai rohanó világban sokan elfelejtenek reggelezni, pedig az lenne az egyik legfontosabb étkezésünk, amikor a szervezetünket felturbózhatjuk az egész napos pörgésre! Ha mégis van egy kis időd, akkor érdemes olyan finomságokat beiktatni, melyeket egyszerű elkészíteni, mégis…..
A világháló végtelen mocsarából emelt ki mindannyiunk okulására egy "ingyenes" ingatlanhirdetési oldalt Andrea. A Seychelle-szigeteken bátran bejegyzett Experient Enterteiment Ltd. (nem elírás) több domainen futó oldala a hirdetés feladásánál legörgetve olvasható…..