Regisztráció Blogot indítok
Adatok
18quagliarella18

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus 10-én, jövő hét szerdán Bariban barátságos mérkőzésen fogadja a Squadra Azzurra a Világ- és Európa-bajnok spanyol válogatottat. Az összecsapásra készülő keretben helyet kapott többek között az az Antonio Cassano is, akinek válogatott béli helyét többször is…..
 Nincs több kérdés, nincs több kérdőjel, hosszas dobpergés kíséretében közhírré tétetik, hosszú hetek keresgélése után begyűjtötte a Juventus idénre ígért sztárskalpját, mégpedig nem más, mint a Rómát elhagyni vágyó Mirko Vucinic személyében. A hír ugyan még…..
 A francia l'Equipe cikke szerint a Juventus megannyi sztár után Michel Bastos megszerzésének is búcsút inthet, miután a Lyon megunva az olaszok hezitálását új szerződést kínált játékosának, melyet a szélső jó eséllyel el is fogad majd. Hetek, sőt hónapok óta téma…..
 Lendületbe jött Leonardo, hiszen mindössze napokkal azután, hogy a Rómától megszerezte Jeremy Menezt, újabb játékost igazolt a Serie A-ból, 8 millió euro értékben. A szerzemény nem más, mint a Juventustól száműzött Momo Sissoko, kitől több, mint egy éve próbál…..
 Christian Pasquato góljával legyőzte mexikói ellenfelét tegnap esti felkészülési mérkőzésén a Juventus. A New Yorkban rendezett összecsapáson (mely a 30.percben villámlás miatt egy időre félbe szakadt) a 42.percig kellett várni az első és egyben egyetlen találatra, melyet…..
18quagliarella18 2011.07.27 12:56:07
Egy kis érdekességképp utánanéztünk, hogy a Serie A-s klubok mekkora rajongótáborral bírnak a világ legnépszerűbb közösségi oldalán. Ezek a számok a múltnak, az eredményeknek és a divatnak is szólhatnak, de kijelenthető, hogy jó képet kaphatunk segítségükkel a ma…..