Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pinyon

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csontoncsak Mocsingcsung Bogarak! 2011.08.11 19:08:00
 Este egy ujabb sikeres fellepes utan  Lou megkerdezte , hogy mit szeretnenk enni. Es megkert, hogy nezzuk vegig a lehetosegeket. Ekkor Anni racsodalkozott az egyik edenyben felhalmozott allatkakra! - Nini ilyet lattunk a piacon! Mi ez? - Ez lenni  bogar ami a fan zorog! -Valaszolta…..
Csontoncsak Mocsingcsung Kinai szam 2011.08.12 05:58:00
 Mar az elso napokban pedzegette Lou, hogy szertne, ha kinai dalokat is jatszanank, de azt hittuk viccel. NA hat nem! Felajanlotta, hogy hoz segitseget. Van a helyi tv-nel ismerose aki anyagot biztosit nekunk. Jottek is a "tv-s emberrel" leultek a szamitogep ele es mutogattak (minden…..
Csontoncsak Mocsingcsung Nyito Buli 2011.07.31 14:57:35
 A sorkert a Tsingtao nevu soroket arusitja ami amugy egy varos neve is. A hivatalos megnyito vasarnap lesz, ugyhogy szombaton az esetleges hibakat meg ki tudjuk javitani, (marmint ami minket erint). Ennek megfeleloen oltozve indultunk a szombat este. Amikor oda ertunk Lou kozolte, hogy a…..
Csontoncsak Mocsingcsung Piac 2011.07.26 08:38:00
 A supermarketben vasarolt gyumolcsok mar fogytan. Sjo hui es az egyik szakacs srac (talan Fan Hen Jang-nak hivjak, de mi csak Rudinak nevezzuk. Mar hallgat is ra! :D ) ugyis indultak  a piacra es felajanlottak, hogy veluk mehetunk. A latottak nem feltetlenul voltak megnyugtatoak afelol,…..
Csontoncsak Mocsingcsung jul 17. 2011.07.25 03:58:00
 Itt egy kicsit osszemosodnak az esemenyek, mivel egy het tavlatabol probalom leirni mi tortent. Osszesegeben sokat bajlodtunk a hangositassal. Valoszinuleg az aramerosseg ingadozas miatt idonkent felerosodik az alapzaj. De megszolalunk rendesen, a korulmenyekhez kepest meg szuper a cucc.…..
 Mihaly meseli:-Huu gyerekek azt hiszem kezdem sejteni milyen is Kina!! Na! ez nem volt semmi, hogy milyen helyeken jartunk az eszmeletlen...Az haggyan,hogy ott kellet aludni, de azok a raktrarak es muhelyek amiket lattam...itt menden van csak tudni kell hol keresse az ember, na igen de egyedul…..
Csontoncsak Mocsingcsung jul 16. 2011.07.25 03:31:00
 De lelott pihenes, mindenki probalja otthonosabba tenni a szobajat. Delutan megyunk osszeallitani a felszerelest, eloszor fogjuk hallani hogy szol.Ugy nez ki minden vezetek es kabel megvan. osszekotunk mindent, persze mar szamitunk ra, hogy nem megy minden elsore. De addig addig probalgatjuk,…..
 Vegre ugy ahogy kipihentuk magunkat! Reggel  mikor indultunk Mihaly egy feher kendot kotott a homlokara, hogy a lecsurgo izzadtsag nem folylon a szemebe. Lou ranezett es raszolt: -Az a kendot levenni, az nem jo... jelenteni azt te lenni nagyon beteg es hamarosan meg fogsz halni.DDD. -…..
Csontoncsak Mocsingcsung Elso Nap 2011.07.21 08:05:00
 Anni es Mihaly ejjel erkeztek meg hulla faradtan, reggel 6.30-kor indultak Pekingbol. A vonat 9-kor indult, eloszor 8 orat zotyogott . A fulke 6 szemelyes a kocsi harmadik emeleten, fekvohelyzetben a mennyezet kb 50cm-re a fejuktol. Majd kovetkezett az atszalas Zhengzhou-ban, persze harom ora…..
 Meg elunk, hasmenes sehol! Indulhat a nap. A lakasban ket mosogep is van, az egyik nem mukodik a masiknak a leereszto csove tort el. Egy rovid szereles utan sikerul uzembe helyezni az egyiket. Anni elkezd mosni (A gep ket reszbol all, az egyik felen centrifuga a masikon a mosogep ami egy oda…..
Ekezetek nincsenek, de ez remelem csak erdekessebbe teszi a leirasokat es jobban vissza adja a hely kulonlegesseget. No de hogy, is kerultem ide? Csaladommal hetek ota keszultunk az eves nyaralasra "vegre eljutunk a Balatonhoz" felesegem megkapta a szabadsagot, de idulas elott meg el…..