Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bozot

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este olyasmi történt, ami azóta nem fordult elő, hogy a Csillagvirág klinikán terroristák és kommandósok mészárolták le a főszereplők nagy részét. Nyert a Jóban-rosszban a Barátok közttel szemben. A Hal a tortánnak késő délután még csak 18 százalékos…..
Edda Művek/D. Nagy Lajos – Gyere őrült (1986) Tény, hogy volt idő, mikor a jó ízlés törvénykönyve még nem írta elő az Edda-rajongás valamint az álbajusz és az álszakáll viseletének megbonthatatlan egységét. Hogy ez a paragrafus pontosan mikor kerülhetett bejegyzésre,…..
A Bedlam a kilencvenes évek egyik kiemelkedő magyar metálzenekara volt, de aztán a múlt évtized közepén feloszlott. Most viszont immár több mint egy éve újból él a csapat, adtak egy sikeres visszatérő koncertet, körbeturnézták az országot a Tankcsapdával, most új lemezre…..
Bozot 2009.11.13 13:02:08
comment:com De mi lesz a Tv3-on? 2009.11.10 11:26:00
Most már tényleg nagyon el akarja indítani a Tv2 tulajdonosa a Tv3-at, tárgyalnak a kábelszövetségekkel és a legnagyobb cégekkel, és közben rendezték a márkanév használati jogait is. A Tv3 felvásárlása óta ugyanis a jogok a Tv2-nél vannak, amik most átkerültek a tulajdonos…..
A Jóban-rosszban ezredik adása olyan volt, amilyet szerencsére nagyon ritkán láthatunk a magyar televíziókban. A beharangozóhoz méltóan rémálom volt a javából, de abból is a hidegrázós, lábujjlefagyós, alhasi görcsös fajta. Arról persze senki sem mert álmodni, hogy a…..
Nemrég adtunk hírt róla, hogy kijött az első single a hamarosan megjelenő, új Alice In Chains albumról, máris itt van hozzá a videoklip is, amely a jó, de eléggé nyomasztó hangulatú zene mellé most képekben is tovább zúdítja ránk belső világunk mocskos hordalékait. …..
Kedves Blog, kedves Kommentelők!Íme, az én történetem, a lehető legkevésbé dramatizálva, a kényes részeket (például milyen jó a szex) pedig fedje jótékony homály.A férfi 43 éves, holland, nős és programozó. A nő 31 éves, magyar, már nem él élettársi viszonyban, hobbikocka…..
Holtrészeg finnek, kiváló frizurák, zseniális hangszerelés, ennél többet Bon Jovi sem tudott kihozni a Livin' on a Prayerből. ..
mentett msn beszélgetések - a DOLOG, amihez soha ne nyúljunk, mert mindenkinek szüksége van magánéletre. Hosszú de így teljes. Megismerkedtünk, összejöttünk, szerelem volt. Az én részemről biztosan. Szépen alakultak a dolgok. Én úgy éreztem. Férfi létemre a harmadik év…..
Lesz ma itt David Lynch által rendezett klip, ledfalas-technikás posztmetál, egy egész terrorista hc-brigád, ausztrál sztár, nyálas svéd, plusz magyar Misfits-tribute. Klipválogatásunk:  Moby – Shot In The Back Of The Head Itt az új Moby klip, amit nem kisebb személy…..
comment:com A számok nem hazudnak 2009.04.11 14:08:00
Ben Silvermant két éve nevezték ki az NBC társelnökének, és egyben programigazgatónak, ennek alkalmából a The New York Magazine szép, színes, diagramos cikkben elemezte a leginkább kokainfogyasztásáról és szar döntéseiről elhíresült főember tevékenységét. Az infót…..
Bozot 2009.04.14 11:32:00
Valószínű minden hazai Down-rajongó tisztában vele, hogy már egyszer jött volna hazánkba Phil Anselmo zenekara, de ez egy kellemetlen fiaskó miatt elmaradt. Nos, mivel az akkori szervezőn kívül senki nem volt ludas az esetben, elegendő jegy is fogyott elővételben, így nincs az,…..
Bozot 2009.04.10 15:56:18
Igen, nekünk ilyen egyszerű a humorunk, nekünk minden tetszik, amiben egy mondaton belül legalább kétszer mondják ki, hogy fos. Főleg, ha Erős Antónia mondja. ..
Bozot 2009.04.01 17:39:01
Március 20-án pénteken lesz a The Bedlam zenekar újjáalakuló bulija a Diesel (volt E) Clubban, azt viszont a zenekar egyelőre titokban tartja, hogy milyen hosszú is lesz a reunion. Abból ítélve, hogy új dalokat is írtak, nem csak egy koncertre terveznek, szóval, aki kihagyná ezt,…..
Bozot 2009.03.16 17:58:38
Nagyon csalódottak lehetnek azok, akik bevették a TV2 hetek óta promózott szlogenjét, hogy péntek 13-án minden megváltozik a Csillagvirág Klinikán. A lassan csordogáló szappanoperából nem lett sem Vészhelyzet, sem 24, de még a Tűzvonalban forgatókönyvírói is csak röhögnek…..
Idén július elsején ismét ellátogat hazánkba a progmetál élő istene a Dream Theater. Furcsamódon nem a Petőfi Csarnokban rendezik meg a bulit, hanem a 15 ezer férőhelyes Papp László Budapest Sportarénában (a szervezők szerint a hatezres Pecsa-szabadtér kicsi lenne nekik).…..
Bozot 2009.03.03 18:23:07
Nemrég figyeltünk fel a vicces Angyalbőrben promókra az MTV-n. Az Angyalbőrben-nel eleve az van, hogy nagyon lelazultnak, vagy infantilisnek kell lenni, hogy ezen a sorozaton röhögni tudjon az ember, habár retrónak retró, az igaz. De most megtörtént az, hogy a promó viccesebb, mint maga…..
Bozot 2008.11.24 14:04:09
comment:com Húbazmeg, Klárikám! 2008.03.09 13:38:00
Egy jóakarónk küldte el nekünk a Viasat két új műsorának (Kölykök és Kordák a Föld körül) főcímeinek felvétele során készült werkfilmeket, amiket még jó, hogy megosztunk minenkivel, mert viccesek. Gyuri bácsinak kicsit nehezére esik egy spontán hozzávágott könyv…..
Bozot 2008.03.09 14:12:18
comment:com Vért frissít a Tv2 2008.02.11 12:22:28
Legutóbb még csak a próbafelvételen elhullajtott információkat szedtük fel a Tv2 dohányzójában, meg tippeltünk, de most már tudjuk. De tényleg. Íme a Tv2 tavaszi új műsorainak műsorvezető-gárdája, akiket több fordulós castingon választott ki a csatorna több tucat jelölt…..
A UPC-AXN fesztiválra nem csak pályázni lehetett tavasszal, de a nyertes rövidfilmeket be is mutatja a csatorna október 1-től. A három tagú zsűrit egyébként Andy Vajna producer, Török Ferenc, az Overnight rendezője, és a Taxidermiát rendező Pálfi György alkotta. Négy film kapott…..
Bozot 2007.10.01 21:20:19
A Tv2 ügyvédje hivatalos levélben szólított föl bennünket, hogy a A Tv2 válaszolt nekünk című posztból távolítsuk el azokat a hozzászólásokat, melyeket látszólag a cég egyik, az új igazgatóhoz, Várdy Zoltánhoz zavarbaejtően lojális alkalmazottja írt. A kérdéses posztokat…..
A Tv2 válaszolt az egyik internetes hírportálon megjelent vádakra. Vagyis inkább az egyik kereskedelmi csatorna sajtóközleményben reagált egy Indexen megjelent cikkre. Az újságoknak elküldött levelet nem kommentálnánk, döntse el mindenki, hogy igazunk volt, vagy sem.A TV2…..