Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qwerty666

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik olvasónk küldte a képet reggel de csak most volt időm felrakni. A képet tegnap este készítette a Művház Árpád-kert felőli bejáratról. Összehasonlításképpen felraktam utána egy másik képet is amit én készítettem még tavaly valamikor és a szemek is ott vannak. (oldalt…..
Igazságtalanul könnyű mindig az alkoholistákba rúgni (meg nem is fair, ők is csak drogosok), de mivel az alkohol legális, a fű meg nem, a zéró tolerancia jegyében találtam egy igen érdekes videót. A világ egyik vezető tévés autós magazinja, a Top Fifth Gear letesztelte, milyen…..
qwerty666 2008.03.22 16:11:18
Az alábbi firka és a csatolt levél jól példázza, hogyan képesek remekművek létrehozására a naiv, amatőr művészek is, ha kizökkennek sajátos világukból, és szélsőséges körülmények közé kerülnek - legyen ez, egy hajnalig tartó tanulás egy vizsgára. Nem akarok sok mindent…..
Két médiafejlemény.  A Tankcsapdáról, annak immáron szokásos évzáró debreceni koncertjéről csak két módon lehet írni: nagy lelkesültséggel vagy sehogy. Aki nem így tesz, az nagyon megbánja, mert a cívisváros új identitásának három pilléréből a Tankcsapda az egyik,…..
Földiek Mai rejtvény 2008.01.02 19:58:00
  Indítsa el a zenelejátszót a fejtöréshez! ^ Vajon mi van itt felleltározva? Egy mellehúsát kedvelő kannibál gyűjteménye? Esetleg úszásnemek több példányban? Mimánez? Esküvői női mell?! Egy kis segítség. Azonban a "női álló" és a "páros…..
Hétfő este tízkor ment le élőben a Swung című beszélgetős, kliplejátszós műsorban magyar Music Televisionön. Ákos beszélget a blogokról, az internetről és a bulvárosodó Indexről. Kommentár nélkül, teljes terjedelmében küldenénk minden bloggernek, Ákos-rajongónak, és…..
qwerty666 2007.12.06 18:33:28
A Facebook alapítója kerek egy hónapja jelentette be, hogy hamarosan forradalmi átalakuláson megy keresztül a szájt hirdetési stratégiája. A Beacon névre keresztelt marketingötlet abból indul ki, hogy a Facebookban a felhasználók amúgy is publikussá teszik saját online…..
Kevesebb a beállítási lehetőség a magyar nyelvű levelezőben, sőt még ki is szűrik a szexfotókat a képkeresésből, panaszolta Diszkriminálja a Google a magyarokat? című posztunk. A Valamiért Mégis Töretlenül Népszerű Óriás nagy örömünkre postafordultával reagált a…..
Földiek Orosházi Dzsekessz 2007.12.04 10:47:00
Szeretem használni a youtube-on, az "Orosháza" keresőkifejezést. Egyenlőre három oldalnyi videó van, meg bead még párat, ha az "orosházi"-t alkalmazzuk. Szépen apránként kerülnek fel az újabb videók. Nemrég fölfedeztem, hogy működik itt egy…..
qwerty666 2007.12.04 19:13:03
Na, az Origo Techbázis (óvodában T-csoportosak voltak) megint beletrafál a tutiba. Azt mondja, hogy: Ennek ellenére a Microsoft a jövőben tovább szigorítja az illegális példányok elleni fellépést. A Vistához jövő év elején megjelenő Service Pack 1 (SP1) javítócsomag…..
Földiek Fing és perec 2007.11.29 12:02:00
  Címoldali párosítások Eszméletlen, hogy milyen dolgokat bírnak összepárosítani újságok és egyéb kiadványok címoldalára. Az első képen egy üzletlánc akciós újságának a címlapját láthatjuk. Tegnap dobták be a postaládába. Manapság már mindent megvehetünk…..
Bigyóblog Mappa alakú mappa 2007.12.03 10:18:04
Csak idő kérdése volt, hogy a gépről ismert mappák kilépjenek a való életbe. Kinyomtatott dokumentumainkat ezentúl ugyanolyan mappákba rendezhetjük, mint a számítógépen tennénk. Egy csomag mappa 34 euróért rendelhető. ..
qwerty666 2007.12.03 10:49:25
Karotta Közlöny ROTFLMAO 2007.12.03 01:25:00
A minap Bende Tibor kolléga megkérdezte tőlem, mi is az ROTFLMAO tulajdonképpen. Én nerdpride-tól izzó tekintettel rávágtam, hogy Rolling On The Floor Laughing My Ass Off. Aztán hirtelen belém hasított, hogy mennyire keveset láttam meg eddig a ROTFLMAO kulturális rétegeiből. Íme…..
Bigyóblog Hívd fel a kulcsod! 2007.11.23 14:46:44
Két dolgot szoktunk elkeverni az életben: a mobilt és a kulcsokat. Az I Call Me segítségével elég csak az egyiket felkutatni, a másikat felhívhatjuk. Vagyis ha megvan a telefon, felhívjuk a kulcsokat, a ráakasztott kütyü pedig hangosan jelez, hogy meg is találjuk. Ha pedig a kulcsot…..
qwerty666 2007.11.23 15:57:40
Az Apple alapvető reklámtaktikája évek óta az, hogy keményen odamondogat a Nagy Testvérnek, a Microsoftnak és egyáltalán az egész PC-világnak. Ez kezdetben működött is, de amióta Steve Jobsnak köszönhetően az Apple igazi keményvonalas multivá nőtte ki magát a…..
A "robot" előtagú összetett szavak a zenei világban legtöbbször óriási hülyeségeket takartak, olyan kísérleti eszközöket, amelyeket később még áttételesen sem lehetett praktikus célokra felhasználni. A Gibson új robotgitárja nem ilyen: ez a high-tech készülék?…..
Akinek nincs kedvük végigolvasni a témáról írott postunkat és az ahhoz érkezett sokszáz kommentet, azoknak összetennék a puzzle néhány darabját. Történetünk csütörtökön délután kezdődött, mikor az egyik legnépszerűbb hazai torrent tracker szájt, a BitHUmen nyitóoldala…..
Bigyóblog Winamp mp3-lejátszó 2007.11.10 09:19:00
Mi az, ami sokaknak bejönne, mégsincs még? Egy Winamp alakú mp3-lejátszó. Nagyon jól néz ki, de egyelőre sajnos még csak koncepció. Kommentben kaptuk a tippet, amit ezúton is köszönünk.Via Mobilewhack..
Az egykori és mai orosházi zenekarok részvételével. Tegnap elkezdődött a kétnapos Retro Könnyűzenei Fesztivál, a József Attila Általános Iskola tornatermében. Néhány banda az alkalomra állt újra össze.Sok érdeklő jött el, voltak idősek, gyerekek, komplett családok és jelen…..
Szóval az van, hogy nem csak a sors keze szokta verni (vagy áldani) ezt népet, hanem a Parlamentben ülő ún. politikai elit ostobasága is (ha valaki esetleg tudna egy olyan esetet, amikor áldás érkezett az Országgyűlésből, az jelezze legyenszíves, mert én nem emlékszem, de nekem ugyi…..
qwerty666 2007.10.30 17:18:58
Mandiner blog Pizza alla kecsöp 2007.10.14 12:17:00
[Az írás a Reakció októberi papírkiadásában jelent meg.] írta: Vrábel Krisztina Aki azzal nyugtatja magát, hogy mivel vendéglátóiparunk (brrr) tönkrevágta a magyar konyhát, majd jó olasz ételeket eszik a számos hazai talján kifőzde egyikében, alaposan téved. A valóban…..
A Tv2 válaszolt az egyik internetes hírportálon megjelent vádakra. Vagyis inkább az egyik kereskedelmi csatorna sajtóközleményben reagált egy Indexen megjelent cikkre. Az újságoknak elküldött levelet nem kommentálnánk, döntse el mindenki, hogy igazunk volt, vagy sem.A TV2…..