Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moci

0 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TNT gőzerőkkel készíti elő a Dallas-rebootot, mint korábban is írtuk, tárgyaltak az egykori főszereplőkkel, hogy hosszabb-rövidebb időre ugyan, ugorjanak már be majd a fiatalok mellé, hadd legyen egyértelmű kapcsolat a Southfork múltja és jelenje között. A múlt egyik ikonikus…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Ma már a nők adják a hazai internetezők többségét - derül ki a Sanoma Budapest Zrt. által csütörtökön kiadott közleményből, amely szerint körülbelül kétmillió nő internetezik rendszeresen Magyarországon. A médiacég tájékoztatása szerint tavalyelőtt a világhálón…..
Moci 2009.08.28 15:01:28
Tudjuk, hétfő van, amikor akár ott is ragadhatunk az m1-en, mert egész jó a kínálat. Persze az továbbra is csúnya dolog, hogy ennyire későre tolták a 24-et, ráadásul hétfőn ez még későbbre tolódik a Visszajátszás miatt. Szóval, ha az m1-et választjuk, akkor kezdhetünk a…..
A Nosztalgiaportálon találtuk ezt a videóklipet, ott "A hét videója" címet nyerte el, és hát nem véletlenül. A magyar videóklipgyártás egyik gyöngyszemével van dolgunk, még akkor is, ha akkori szemmel nem tűnt föl, hogy mennyire nem történik semmi ezen a klipen (még a…..
A nyár ma egy kicsit szünetel, de semmi probléma, mert nem kell unatkoznunk a bedeszkázott ablakú szobában, amíg odakint az orkán erejű szél randalírozik részegen, mert lesz mit nézni a tévében. Itt van például rögtön a Moonwalker, ami délutáni szórakozás, korán vetítik.…..
Tegnap esti hír, hogy nyilvánosságra hozták, kik voltak a besúgók Nagy Imre újratemetésén. Nekünk Nógrádi György nevén akadt meg rögtön a szemünk, aki mondjuk nem médiamunkás, de már-már az, hiszen heti szinten fordul elő műsorokban, kérik ki a véleményét, szóval…..
Moci 2009.06.12 23:00:18
@pistii: Na ez az!Teljesen igaz!
Amugy meg csak az apropó kedvéért:Ki a fene ez a Nógrádi úr??
Érdekes módon ő is azóta valaki valahol amióta a komcsik "kúrogatják" szét Magyarországot!
A másik oldala ennek az egésznek pedig éppen ez,hogy az ilyen kis fittyfenék mint a fent említett meg a 600 éves Bárándy vigyék el a balhét már megint,azért hogy a tisztelt HÁZ 60 százaléka továbbra is nyugodtan,legalább még 20 évig "Kúrogani" bírják az országot!
Ken Follett sikerkönyve, a Katedrális fiatalkorunk egyik kedvec olvasmányélménye volt, így nagyon megörültünk annak, hogy a Scott-tesók (Alien Ridley és True Romance Tony) cége, a Scott Free TV (ami egyébként a Cég című CIA-ról szóló minisorozatot is készítette) egy német és…..
Vagy a szombat az új vasárnap, vagy már megint kimaradt nekem pár óra. Esetleg lehet, hogy a képszerkesztő olyan iszonyatosan lusta, hogy a vasárnap este felrakott galériában nem volt hajlandó átírni a holnapi laphoz barkácsolt képaláírásokat. ..
Mármint visszatér a Kés/alatt című sorozatba, ha nem lett volna egyértelmű a címből. A holland színésznő a sorozat egyik legfaszább karakterét, Avát alakította, a manusgádzsit, aki leginkább fiatal, tapasztalatlan szeretőket kedvelt (Matt), mert azok nem vették észre, hogy…..
A Média Hungaryn szinte mindenki boldogan kiáltotta, hogy végre megtörtént az áttörés, a tematikus csatornák megtörték a nagy adók nyomasztó fölényét. Na jó, a Tv2 és az RTL Klub inkább csak lemondóan legyintett. Merthogy az AGB Nielsen adatai szerint négy év alatt 28,6…..
comment:com Vér, olaj, foci 2009.05.27 16:45:00
Mindig mondom, hogy a világ rosszul van berendezve, a dolgok rosszul vannak elosztva. Itt van például a szerda, a hét közepe, amikor simán vetíthetnének egy csomó jó filmet, de nem, a filmdömping valószínűleg péntekre jut, amikor meg mindenki kocsmázik. Szóval vagy a péntektől…..
Moci 2009.05.27 19:36:50
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
comment:com A Tv2 és a válság 2009.05.26 16:46:00
Várdy Zoltán a Média Hungaryn a gazdasági válság hatásairól beszélt. Véleménye szerint úgynevezett defenzív döntésekre van leginkább szükség, ami a konferencia bullshit-magyar szótáron átengedve annyit jelent, hogy csökkenteni kell a költségeket. Várdy szerint idén nyáron…..
Egy ideig vacilláltam, hogy ki legyen a napipasi: Brad Pitt a 12 majomból (Viasat3, 21:05) vagy Derek Jules Gaspard Ulric Niven van den Bogaerde, aki a jóval praktikusabb Dirk Bogarde néven hagyott maga után majnem 70 filmet és 7 regényt, és állítólag csak azért nem szerepelt Madonna…..
Kerthelyiségben ücsörögni még egyenlő a felfázással úgyhogy maradjunk csak nyugodtan otthon és kezdjük a pihenést egy kis álmodozással az m2-n. A Múzeumtúra (18:55) mai részében a barbizoni festők tájképein legeltethetjük a szemünket, a 80 kert nyomában a Föld körül…..
Moci 2009.04.24 19:11:07
Kötelező közéleti kör: a Szempontban (20:10 m1) szó lesz egy vasútvonalról, amin több a vasutas, mint az utas, egy elit iskoláról, amelyik válogat a jelentkezők között és Gyurcsány Ferenc kormányzásának mérlegéről. Az A la Carte-ban (21:10 m1) Wermer András, Sárközi…..
Mindig mondjuk, hogy bűn ilyenkor tévézni, hiszen még este is jó idő van, amúgy meg egyre később sötétedik. De hát a függőség az függőség, a doboz meg doboz, úgyhogy lássuk, mit bámulunk ma. Ha korán el akarjuk kezdeni a tévézést, akkor kapcsolhatunk például a…..
comment:com Szuperzsaru visszavág 2009.04.17 16:30:00
Ma valahogy a Film+ -ra húz a szívünk. Egyrészt 19 órakor vetítitk a Szuperzsarut, ami BS&TH-rajongóknak egyszerűen kötelező. Igaz, Terence csak egyedül szerepel benne, de erősíti őt Ernest Borgnine, ráadásul van benne egy csomó jó poén, a rágógumitól kezdve a kínai…..
comment:com Megyünk a semmibe 2009.04.15 16:27:00
Bodrogi Gyula 75 éves, ennek alkalmából az m1 már jó korán, 16:35-kor műsorra tűzte a Bodrogi Gyula köszöntése című műsort, ami egyébként nem más, mint a pár évvel ezelőtti beszélgetése Alföldi Róberttel. Jó, hogy annak idején megcsinálta ezeket az interjúkat Alföldi az…..
Moci 2009.04.15 20:42:14
comment:com Kethano Drom 2009.04.08 16:30:00
Ha már nézni se bírjuk a Híradót (19:30 m1), kapcsoljunk az m2-re, ahol ma este egy új angol doku sorozat kezdődik. A Háborúk évszázadában (19:35) Niall Ferguson történelemprofesszor újravizsgálja a XX. század történelmét, és arra jut, hogy nem a Nyugat győzedelmeskedett, az…..
Ha valaki esetleg elfelejtette volna, és/vagy nem szeret netes tartalmakkal bíbelődni, akkor tessék szépen rákapcsolódni az AXN műsorára ma este, mert 9-kor jön az ötödik évad első része. Ez a magyar AXN nézőire vonatkozik, a DigiTv-vel bírókra, nem, mert ők a román adást…..
Az Electrolux vezérigazgatójának bedobásával a belpolitikai helyzet egyre inkább kezd egy Monty Python jelenetre hasonlítani. Magára valamit is adó ember már nem veheti komolyan az eseményeket, úgyhogy mai ajánlónkból kimaradnak a közéleti műsorok.Cserébe napipasinkat, John…..
comment:com Szörnyek keringője 2009.03.26 16:30:00
A zavaros belpolitikai helyzetre tekintettel az eheti közéleti csütörtök mindenkinek kötelezően ajánlott. Kerüljünk képbe a Híradóval (19:30 m1), aztán jöhet a Szempont (20:10 m1), amiben az ózdi szegényekről, a prostituáltakról, az árnyékbokszról és a politikai…..