Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kakukk11

0 bejegyzést írt és 503 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg a MÁV könyvelésében a Zirc és Porva-Csesznek között évente ingyen utazók  egy szabadszemmel láthatatlan összeget jelentenek csak, de az országban biztosan nem a Cuha-völgy az egyetlen offline hely, szóval csak kéne ilyen esetekre valami generális megoldást.   Kicsire nem ad a…..
kakukk11 2016.09.13 14:09:21
@API bőrtok kartszmentes eladó: Ááá, nem soha :) Nyilván egy komoly személyzeti leépítés, mely gépekkel maradéktalanul pótolható, egyszeri befektetést jelent, de hosszútávon a fenntarthatóságot növeli, és valószínűleg ezer forintnál komolyabb megtakarítás érhető el vele. De persze,ez nyilván f*szság, végül is az a 4 millió hülye(munkavállalók) szórja a közösbe a zsét számolatlanul, lehet finanszírozni belőle több ezer felesleges munkahelyet, hiszen a többség még asszisztál is hozzá, jó az így ahogy van...
kakukk11 2016.09.13 14:26:49
@Terézágyú: Ne sarkosítsunk. Nem mindenkit, de nyilván a felesleges munkahelyek többségétől meg kell szabadulni. Lehet butaságnak tűnik, de így működik a világ, ez termeli a GDP-t. Ha 10 helyett 9 ember is el tudja végezni ugyanazt a munkát, akkor a maradék 1 ember plussz javakat tud előállítani, happy mindenki. De az infrastruktúra kiépítéséhez is kell élő ember, szóval inkább átrendeződés ez. Remélem sikerült nagyon leegyszerűsítenem a dolgot :)
Nagy barátja lehettél volna a telefonközpontosoknak anno, dugdosgatták a csatlakozót egyik lyukból a másikba, mígnem szép lassan átvette a helyüket egy hardver és napjainkban egy szoftver, de szar ez mindenkinek, télleg...
kakukk11 2016.09.13 14:48:35
@Terézágyú: Meggyőztél! Fogjatok kaszát parasztok, gyújtsátok fel a traktorokat, irány mezőre, ez a jövő!!!
Tavaly december 1-jével megszűnt az Elmű Nyrt., a szolgáltást pedig az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. vette át, mely az online világban a csodálatos elmuemaszenergiaszolgaltato.hu url-en lakozik. A fogyasztók a változásból elvileg nem vettek észre semmit., a gyakorlatban viszont könnyen…..
Úgy tűnik mégis előnyösebb bekapcsolt kipörgésgátlóval gyorsulgatni, ha egy Ford Mustang Shelby Cobra GT500-as izomautóról van szó, különben könnyedén a bokrok mögött találja magát a sofőr autóstól. A brutális ütközés másodpercek alatt lezajlik a megcsúszást követően, és elég csúnyán meghúzza a…..
"A hűség igazi gyöngyszem a homokszemek között, amit csak azok láthatnak meg, akik valóban értik, hogy mit jelent." Paulo Coelho Sziasztok! A rengeteg bejegyzésetekben lehet, hogy már felmerült ez a probléma a Vodafone-nal kapcsolatban másnál is. Ha így van, kérlek csak…..
kakukk11 2016.02.12 17:03:53
@Black Bride: GPRS, mi? :D
Angie és családja nyilvánvalóan egy önfeledt szánkózós napra készült a Mátrában, ami helyett egy folyamatos problémamegoldásból álló nap kerekedett nehézkes ügyintézéssel, bumburnyák pincérrel, síró gyerekkel meg a rettenetes emlékként megmaradó nap többi…..
Rekordhosszú levelezés, amiben gyönyörűen lehet követni a problémát árnyaló tények finom adagolását mindkét részről. Külön szeretnénk kiemelni még a szinte hihetetlenül kulturált hangnemet, amiben a szóváltás zajlott, pedig a megoldásig el sem jutottak a felek. A fogyasztóvédők véleményét várjuk, de…..
Kötelezőmizéri új szemszögből. A bonus-malus rendszer elvileg az üzembentartó személyéhez kötődik, és nem a gépjárműhöz, viszont csak azonos kategóriák között  vihető át másik járműre. Ez a problémája olvasónknak, aki így elég sokat bukik a kocsicserén. Helló…..
A kérdések adottak, fel is tesszük őket az Oakleynak. Üdvözlöm! Az eset Budapesten, az Oakley Bajcsy- Zsilinszky út 19/A szám alatt lévő üzletében történt. Bementem, hogy vásároljak egy kesztyűt, ilyet: Erre közli az eladó, hogy nincs éppen készleten, de ha lenne sem…..
Volt már posztunk annak kapcsán, hogy a Tesco házhozszállítás helyettesítő termékeket alkalmaz készlethiány esetén. Az világos volt akkor is, hogy az ÁSZF-ben ezt rendesen jelzik, az is, hogy ezeket a termékeket nem feltétlenül kell átvenni, sőt kérdésünkre azt is elmondták,…..
Amikor egy üzlet karácsonyi dekorálásán ötletel az ember, akkor eljön az a pillanat, mikor eljátszik a gondolattal, hogy hogyan lehetne a karácsonyfát jelképesen, másképp, kreatívan megjeleníteni a boltban. Hogyan lehet elérni, hogy jelen is legyen, de mégse foglaljon olyan nagy…..
Az év eleji hurráhírek között szerepelt, hogy ingyen lehet kiváltani meglévő hitelünket, ha legalább részben másik hitelből tudjuk csak megoldani, sőt az új hitelhez kapcsolódó költségek közül is többet jól megtámogattak a szabályozásnál, pl. díjmentessé tették a…..
kakukk11 2015.11.19 13:41:24
Az emberek egy része nem szereti a változásokat az életében. Ők azok, akik eleve gyanakvóan és kritikusan szemlélik az újonnan bevezetett dolgokat, hogy aztán azonnal fennhangon szidják mindenért és bármiért. Lehet, hogy Szabolcs is ilyen, de lehet, hogy tök igaza van, én nem…..
kakukk11 2015.11.12 12:33:44
@ide nem jöhet csak úgy be: A szakértő úr nem a tisztaságából állapította meg, hogy egy kalap szart nem ér a villamos, és nem is különböző tervek, tanulmányok, számítások, szimulációk előzték meg a kijelentését, csupán annyi, hogy keskeny az ülés, hideg a levegő. Gondolom ő mindenhez ért, és így született.
"Rendeltem egy kínai webshopból" - sokan már itt felszisszennek, és nem tudjuk azt mondani, hogy nem jogosan. Tanulságos történet, amiből szerintünk nem azt kell megtanulni, amit az írója javasol (az új elektromos cuccokkal különösképp óvatosnak kell lenni), hanem, hogy megbízható…..
"A telefonban lévő hölgy több alkalommal is ajánlotta, hogy adjam meg neki a kártya adatokat, és majd ő lerendezi a fizetést." Hát nem tudom, én biztos nem adnám meg a bankkártyám adatait csak úgy, és azt hiszem az a becsszó típusú dolog sem tudna erre rávenni, hogy azt…..
Viszik "az egész falat a picsába" - mondták, és így is tettek. Édesanyám (66 éves) vásárolt egy lakást, és elkezdte a felújítást, hogy beköltözhessen. A postaládában talált szórólap alapján hívta a Panel Star Kft-t nyílászáró-csere ügyében. Már az első pillanattól…..
kakukk11 2015.10.26 14:44:47
@Egysimaegyfordított: Elhiszem, ezért, írtam le a tapasztalatomat. Sajnos egy hozzá nem értő 66 éves nénit, megkopasztanak simán. És ehhez nem kell ilyen trógereket találni, sajnos bármelyik "vállalkozó", aki amúgy valamennyire becsületes is, látja hogy nem ért hozzá a néni, és ez vörös posztó neki, hogy szarul végezze el a melót és kisebb - nagyobb összeggel megkárosítsa a megrendelőt. Laikusként, előrefizetve ezt kapod. Persze nem mindig ilyen szélsőséges az eset, de kicsi a valószínűsége, hogy minden klappolni fog.
kakukk11 2015.10.27 11:23:27
@McZozo: Az szép, de ez már a józan ésszel ellentmond, hogy 2-3 kilóért nem jönnek vissza javítani. Vagy hirtelen szert tett valami 80k/resziórás "tanácsadói" állásra, vagy a sitten ül, vagy csak simán nem ért hozzá, és nem látja, hogy lenne esély kifizettetni veled a munkát.
Hát szerintünk jó lenne, de főleg passz, úgyhogy rákérdezünk  a szabályzásra.  Kedves Tékozló Homár! Nem járok hetente, de kéthetente talán betévedek a Mc Donald's-ba. Több hónapja felfigyeltem rá, hogy, akik a szendvics készítéssel foglalatoskodnak, azokon soha nincs…..
kakukk11 2015.10.22 13:07:16
@ColT: A világ legegészségtelenebb kajájától azért elég messze van. Az mondjuk egy penészes ciános burger lehet, plutónium falatkákkal.
A mekis kaja tök "egészséges", valódi hús,valódi zöldség, valódi krumpli, csak arra kell odafigyelni, hogy mást is egyen az ember, ne csak ezt, mert CSAK ezt enni tényleg egészségtelen. Valszeg a menzákon, vagy az otthonokban is sokkal sokkal egészségtelenebb kajákat találni, csak éppen jobb szidni A mekit.
kakukk11 2015.10.22 14:51:23
@sugargiraffusplumps.: Nem kaptam meg, nem biztos elkülted? :)
Én egyáltalán nem tartom számon a Glamour és egyéb akciós napok esedékességét, így fordulhatott elő, hogy hétvégén teljesen gyanútlanul a földi pokolba találtam magam egy halaszthatatlan kabárvásárlásból kifolyólag. El nem tudom képzelni, hogy valami nagyon nagyértékű…..
Ha a Fear The Walking Dead első évadát egy szóban kellene jellemeznem, azt mondanám, egyenetlen volt. Nem értek egyet a fanyalgókkal, nem tartottam sem unalmasnak, sem vontatottnak, voltak benne jó karakterek és mellélövések is, jobb és rosszabb részek egyaránt. A végén viszont úgy…..
"Csodák nincsenek a pénzügyekben." - írta valahol a Kiszamolo.hu bloggazdája, akinek a munkásságát pénzügyi kérdésekben melegen ajánlom mindenki figyelmébe. Szegény Roziéknak sajnos csak együttérzésünket küldhetjük, de másnak még segíthet.  Kedves Újságíró…..
Zolit teljesen kiborította a rettenetes nevű Hagymatikum kültéri részén tett látogatás, és beszámolója alapján eléggé joggal. Makón egyrészt úgy tűnik, feltalálták a látványcsúszdát. Másnak nehéz betudni, hogy csak kanyarognak a csövek, de használni nem lehet őket,…..
Most kivételesen nem főzünk sört mint az a blogtól megszokhattátok. Nem is a kézműves vonalat figyeljük. Következik egy hevenyészett sörteszt a nagyüzemi sörök világából. Pár hete összegyűltünk házi sörfőzők egy kempingben, hogy egymás söreit kóstolgassuk. Egy barátunk…..
kakukk11 2015.09.16 11:24:22
@mismásoló szalon: Lehet, de attól még magasan az egyik legjobb a 200Ft alatti kategóriában.
@bogyu: Mégegyszer megprobálkozok vele a kedvedért, mert pont ezt írtam, amit te kifogásolsz: "inkább arra kéne figyelni, hogy mikor és hol vásárol az ember,"
Én értem, hogy az embert egy ideig viszi előre a hit meg a remény, ráadásul minél több energiát és időt feccölt egy ügybe, annál nehezebb elengedni, hiszen nagyobb a veszteség, de kb. a harmadik be nem tartott időpontígéret után kellett volna ezt lépni.   Kedves Homár…..
Ha a termék oké, én nem feltétlenül reklamálnék a doboza miatt akkor sem, ha ajándékba szánom, de attól még érdekes megoldás a Futárpláza részéről a ragasztóval egyben tartott ázott dobozban kiszállítás. A karcos edény viszont egész biztosan gáz, pláne, ha a minőség…..
kakukk11 2015.09.10 15:09:34
@sarostehen_: Ha megsérült, és szerintük a usernél, akkor nem. A 14 nap csak akkor igaz, ha éppen küldöd vissza.
Olvasónknak abban nincs igaza, hogy a Miskolc Pláza az egyetlen bevásárlóközpont, ahol fizetni kell a mosdó használatáért, mert rögtön ott van pl. a fehérvári Alba Pláza is, de valóban nem gyakori. Hogy jogszerű vagy nem pénzt kérni a pisiért ilyen helyen, azt nem tudjuk.…..
kakukk11 2015.09.10 11:25:02
@lófaszhajtású bukákkeszimulátor: Nem honnan, hanem miből. Abból, hogy wc-zni szükség, és egy bevételt generáló egységben, ahova emberek járnak pénzt költeni, sőt, az ott vásárolt ital/élelmiszer végtermékét SZÜKSÉG esetén tudják hova helyezni, NEM INGYEN, mivel a kaja/pia/ruha nincs ingyen, akkor ne kellemetlenkedjenek 100Ft bedobásávál. Szerencsére a legtöbb helyen ez nem így van. Persze, azt csinálnak amit akarnak, szívük joga, ez csak egy vélemény, én valószínűleg átszoknék máshova, ha kevésbé kultúrember lennék, akkor meg otthagynám a mocskomat a sarokban.