Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qccosspajti

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Parádésok, szervezők, résztvevők! Immár huszadik alkalommal döntöttetek úgy, hogy egy kulturálisnak hazudott, a szabadságjogok alapvető félreértelmezésén alapuló, teljes mértékben kontraproduktív, a hazai szexuális kisebbséget alkotó emberek nagyobb részének elemi…..
qccosspajti 2015.07.14 13:51:47
@qccosspajti: ......születésemnél fogva...
  A Budapesti Corvinus Egyetem Tájépítészeti Karán a Rerrich Béla Tájépítész Szakkollégium (RBTSZK) egy olyan évente megrendezésre kerülő programra hívta fel Budapest lakosainak figyelmét, melyben ösztönözni szerette volna őket arra, hogy kertészkedjenek otthon,…..
qccosspajti 2014.05.24 11:01:55
Megérkezett a júniusi exxxkluzív garage mix  Mentalien mester potijai közül. Jó szórakozást és seggrázást, a Duna meg húzzon vissza a helyére! Töltsétek és terjesszétek! Mentalien úrtól több itt: https://www.facebook.com/mentalien Mentának hatalmas köszönet mégegyszer,…..
qccosspajti 2013.06.17 18:50:36
Írországból érkezett a mai történet, melyet hétköznapinak semmiképpen sem neveznék. Szerzője, drk nagyon jó állásajánlatra költözött ki, és még helyi viszonyok között is kifejezetten jól él. Pedig nagyon mélyről indult. Tanulságos történet, még tanulságosabb…..
qccosspajti 2012.10.05 05:46:47
@Püspök utcai gombaszedő: a békemeneten az első sorban lengetted a magyar zászlót, hogy ilyen sok van még az ott kapott kajajegyből? vagy az ingyenes buszozás fogott meg ennyire?
Subba Szép lakás, jó szomszéd 2012.09.24 16:17:11
..
qccosspajti 2012.09.24 19:28:37
Fellélegezhetnek vajon az angol futball kedvelői? Vége a minitor előtt görnyedésnek, a kínai streamek nézegetésének és a folyamatos kurvaanyázásnak a leszakadó adásfolyam miatt? Tényleg sikerült megegyeznie a DigiSportot és a DigiSport Pluszt működtető Digitv/Digikábelnek a…..
qccosspajti 2011.08.26 22:42:38
@xclusiv: ezek tények, ott dolgozom! persze az is közrejátszik ,amit leírtál (árak).....
amit leírtam nem a digisek mondják nekünk, nem tom hogy tudsz ekkora ökörséggel előhozakodni....

De Te nyilván naprakészebb vagy egy olyan embernél, aki nap mint nap ezekkel a témákkal foglalkozik...
qccosspajti 2011.08.26 22:45:16
@v.b.1990: a T bőven szarik bele abba a pár ezer előfizetőbe, akik emiatt mennek a digihez...

Leírom még egyszer: SOHA nem lesz digisport a T-nél.....

de agyaljatok nyugodtan tovább...... :D
qccosspajti 2011.11.15 15:17:38
@v.b.1990: a szolgáltató, ahol dolgozom bőven beleszarik, én nem, csak ugye egy kis hal vagyok ott, én is szívom a fogam Hozzád hasonlóan... :S
...kíván a 8 hónapos terhes hölgy: és a 10 (mivan) hónapos terhes hölgy:Na induljon az a nap!!..
Subba Legnagyobb csoda 2011.08.16 11:00:00
Elpusztult bálna faszától megrészegült kutató csak nagyon nehezen szakad el az állatvilág legcsodásabb hímtagjától. Nemjó. ..
comment:com Csúszik a VV5 2011.08.11 09:05:00
A korábban augusztus végére időzített valóságshow-t elhalasztotta az RTL Klub, mivel a villa mellé egy új épületet, egy arénát húznak fel. Az indulás új dátuma szeptember 12-ére módosult.De nemcsak az aréna nem készült el időre, úgy tűnik, hogy játékosok terén sem állnak…..
qccosspajti 2011.08.11 14:29:11
Subba Cooking with Goldie 2011.08.05 10:00:00
qccosspajti 2011.08.05 15:01:41
Az új, fantasztikus Mt-tervezetben szerepel:   A hvg.hu által megkérdezett munkajogász szerint az, hogy a tervezet a magánéletre is kiterjesztené a törvény hatályát, aggályos, főleg azért, mert olyan gumiparagrafusokról van szó, amiket nehezen lehet értelmezni. "Ha…..
Komolyan gondolják. És megindultak nagy léptekkel előre a megvalósítás útján. Pénteken megjelent a Munka Törvénykönyvének tervezett módosítása. A dolgozók számára csak egy "jóhír" (=régi taktika) van benne: a próbaidő a beígért 6 helyett marad a mostani 3 hónap.…..
qccosspajti 2011.07.26 15:38:22
még mélyebbre lett tolva az emberek szájában a fasz, gratulálok!
csak azért, hogy a borsodban, nógárdban, meg az ország más olyan területein (ahol tleg képtelenség munkát találni, plusz emellett rengeteg olyan ember él, aki impotens ahhoz a 8 általánosával, hogy munkát találjon) a kínai barátaink gyárat építsenek én nem vagyok hajlandó még többet szopni! sajnos valóban vannak olyan emberek is, bár ez a munkanélküliek elenyésző része, aki bármennyire is szeretne nem tud munkát találni, nem tud olyan helyre költözni, ahol van munka, mert kapna köbö 1 millát a házáért, amiből jó, ha a meglévő hiteleit ki tudja fizetni!
Meg lehet magyarázni okostojások, hogy ez gazdaságnak miért lesz jó, de sajna kezd olyan mélyre kerülni a fasz az emberek szájában, hogy lassan nem kapnak levegőt.
Majd a vállalkozók (tisztelet az egy-két kivételnek) ezért fognak több embert felvenni, meg bejelenteni azt, aki nem volt?! Lófaszt! Eddig is azt mondták, hogy hogyha nem tetszik valami, akkor lehet menni, van a helyedre 100 másik!
Családok ezrei mennek évek óta egyre lejjebb, akiknek megígérték ezek a fasszopók, hogy most nem ők, hanem a nagy, csúnya multik lesznek megszopatva. Meg is lettek, de ezt is mi fizetjük ki, ezután átlagban lecsaptak egy átlag ember béréből legalább egy tízest, most ráadásul még a munkáltatód még könnyebben kibaszhat, és hogy felkerüljön az i-re a pont, még egy picurkát lecsaptak a fizetésekből!
De igaza van a fidesznek, ezt akartuk mi a 2/3-dal, plusz a nemzeti konzultációban is ezt kértük! Szóval hajrá magyarok, legyünk képesek áldozatot hozni a hazáért, költözzön mindenki sátrakba, irány a munka után, ha más nem majd közmunkában kínai gyárakban! Basszunk a hazáért, szarjuk a gyereket, ezt akarja a Vezetőnk, a menzán meg majd etetik!

Leszophat az elmúlt 21 év összes magyar kormánya, de a legfőképpen a mostani, mert az előzőek amellett hogy loptak, csaltak hazudtak, nem díszelegtek előtted, mint a te megmentőid, és ez az, ami a számomra már végképp undorító!

Ha elfogadtok tőlem egy tanácsot, próbáljatok meg minél hamarabb elhelyezkedni a providentnél, vagy xanaxnál, ott lesz meló, az tuti!