Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KKKKKKKKK

0 bejegyzést írt és 236 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a posztban a Dalai Láma egy idézete kapcsán szeretnék néhány szót szólni úgy nagy általánosságban az életbölcsességekről, amiket az ún. „tanítók,” „spirituális vezetők”, „mesterek” szájából lehet hallani. Jegyezzük meg, az idézet valójában nem tőle…..
KKKKKKKKK 2013.11.10 09:36:11
@Brendel Mátyás: A gonoszságot az ember mindenféle okból követi el. Pl. az atombombát nem vallási okból dobták le, a zsidókat nem vallási okból gázosították el és még sorolhatnék ezer példát olyan gonoszságra, aminek nem vallási indítéka volt.

Én semmit nem mondtam arról, hogy helyes vagy nem helyes valamilyen értelmezés. A tényeket írtam, de nem ítéltem meg.

Amit a boldogságról írtál:
Az egyedül a te olvasatod. Te a blogoddal ugyanolyan kiálltványt csinálsz, mint amit kritizálsz a vallási vezetőkben, azaz a tutimegmondás. Annyi a különbség, hogy szerinted más a tuti (ők teisták, te ateista vagy), lehet, hogy ez a te szemszögedből óriási különbség, de globálisan szemlélve a dolgokat tényleg csak egy betű.

Az egyházak undorítóságait érő kritikáiddal teljesen egyetértek, de azzal nem, ahogy a vallás emberek életében betöltött szerepéről vélekedsz.

Egy kérdés: ha hatalmadban állna megszüntetni, betiltani a vallásgyakorlást, vallási tanokat, az egyházakat, megtennéd-e?
KKKKKKKKK 2013.11.10 10:13:55
@Brendel Mátyás: Amúgy mielőtt kivágsz, vedd észre, hogy nem a tett eredményét nem ítéltem meg (hiszen azt nyilvánvalóan megíteltem, amit nagyon helyesen realizáltál is, csak abbéli prekoncepciód, hogy én hülye vagyok elvakított, így nem tudtad objektíven értelmezni a kommentem) hanem azt, hogy jól vagy rosszul értelmezték-e a cselekvők a vallási tanokat. Látod, egy ilyen egyszerű írott gondolatsort is milyen nehéz két embernek egyformán értelmezni. És lám máris agresszióval reagálsz. Pedig még csak nem is vallási vitát folytatunk. Gondolod ez nagyban máshogy megy?

A nem vallási eredetű gonoszság azért menti a vallást, mert szememben a vallás csak ürügy a gonoszságra. Ha vallás nem lenne, akkor lenne más ürügy, ezt bizonyítja nekem az, hogy vannak nem vallási eredetű gonoszságok. Persze úgy is lehet gondolni, hogy ha nem lenne vallás kevesebb gonoszság lenne, de intuitíve (mivel bizonyítani nem tudom sajnos) mégis azt gondolom életem eddigi tapasztalatai alapján, hogy a gonoszság vallásfüggetlen.

És tény, hogy te nem szólsz bele mások nemi életébe meg abba, hogy mit egyenek és mit ne, azonban ezekkel a kommentekben elkövetett zsigeri megnyilvánulásaiddal illetve intellektuális eszmefuttatásaiddal sok embert sérthetsz érzéseiben. Innen nehezen tudom eldönteni, melyik a jobb vagy rosszabb.
KKKKKKKKK 2013.11.10 11:07:13
@Brendel Mátyás: Mit tennél akkor, ha nem tiltanád be a vallásokat ám a sok gonoszságot mégis azoknak tulajdonítod? Mi a megoldás szerinted?
Négy évvel ezelőtt, 2008. március 9-én volt a szociális népszavazás.Három kérdésben döntött a szavazáson megjelent 4 millió választópolgár: Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvőbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január…..
KKKKKKKKK 2012.03.10 09:39:06
@gorillka: Na igen, köszi a kiegészítést, ez kimaradt.
KKKKKKKKK 2012.03.10 09:56:39
@HawkTrane: Megkérdezhetem, hogy te miből szerezted a diplomád?
KKKKKKKKK 2012.03.10 11:09:11
@HawkTrane: Sztem ezt mindenki látja.
Az Agent Provocateur legújabb alsónemű reklámja nem lett gyenge. ..
KKKKKKKKK 2012.03.09 08:39:50
KKKKKKKKK 2012.03.09 14:25:17
@vladimir964: Akkó bazmeg nézegessed.
KKKKKKKKK 2012.03.10 08:36:26
@vladimir964: 13 éves vagy? Ez a fókusz szintje.
Na, ha eddig nem volt nyilvánvaló, hogy Rihanna és Chris Brown között újra van valami, hát akkor majd most. Az énekesnő pár napja a Twitteren szólt be Brown aktuális barátnőjének, mégpedig úgy, hogy amiatt most többen rasszizmussal vádolják. A szappanopera epizódszereplői…..
Vastagbőr Ezért ment a sírás? 2012.03.09 08:01:00
A Zöld Pardon vezetőségének nyílt levele Rétvári Bencének, a XI. kerület országgyűlési képviselőjének: Tisztelt Képviselő Úr! Örülünk, hogy Tabi Norbertnek írott és a Facebookon közzétett képviselői válaszlevelében nyíltan is kifejezte szimpátiáját a Zöld Pardon…..
KKKKKKKKK 2012.03.09 17:17:15
@rug82: De most már minden oké, nem?
Idén augusztusban 20. alkalommal indul el a Sziget és a jubileum okán az elmúlt 19 év legemlékezetesebb szigetes pillanatait szeretné összegyűjteni a most induló mienkasziget.hu oldal. A virtuális emlékkönyvben álló- és mozgóképek, blogbejegyzések idézik a múltat, ráadásul…..
Amit mindenki sejtett, most bebizonyította a Figyelő, az Aon Hewitt és az AIESEC Magyarország Munkáltatói Márka Kutatása. Az 1992 után születettek azaz a Z-generációhoz tartozók többsége egyáltalán nem tájékozódik print vagy online forrásokból. Ők a közösségi oldalakat,…..
Tetovált lányok Jenny P 2012.03.07 13:35:00
..
KKKKKKKKK 2012.03.07 20:25:43
Eheti videoklip-válogatásunkban újra bepillantást nyerünk a Gorillaz magával ragadó univerzumába, Santigolddal misztikus-egzotikus perceket élhetünk át, a Supernem frontemberével pedig már megint váratlan dolgok történnek a szemünk láttára. Emellett itt van a napokban új…..
KKKKKKKKK 2012.03.04 20:21:09
@maczakb: A szarról nem igazán tudom, milyen ízű, de alapvetően nem lepne meg, ha keserű lenne. Ugyanakkor rákerestem neked, hogy mennyi minden fontos ezen a blogon:
langologitarok.blog.hu/search?searchterm=fontos&searchmode=OR

Annyi kibaszott szó és kifejezés van még ehelyett a sznob fontoskodás helyett, de zenei újságíró (blogger) csak akkor lehetsz, ha a zenemű fontos. Más nem lehet.
Még akkor is, ha csak februárban fontos, utána nem. Egymillió fontos.
Érzed azért mennyire kurvára fontos valami, ami az adott hónap legfontosabb zenéje, nem? Nem.
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
Vannak dolgok, amiknek már rég nem kéne lenniük, de mégis makacsul ragaszkodnak a léthez, és mint valami bojtosúszós maradványhalak, dafke se akarnak kihalni. Ilyen az egyház is. És nem adja fel, minden nap beleordítja a pofádba a létezését: nem menekülhetsz.Mert ugye akármilyen…..
KKKKKKKKK 2012.03.01 09:02:11
@Muad\\\'Dib: Az mindegy minek hívod, meg hogy adminisztráció kell hozzá meg ez meg az, a lényeg, hogy ha egyházi iskola vagy, a végén több pénzt kapsz, mint egy nem egyházi.

Alapítványi iskolák tudomásom szerint nem kérhetnek normatíva kiegészítést. Gondolom az eddigi két alapítványi iskola, ahol dolgoztam, minden bizonnyal élt volna a lehetőséggel, és az egyik nem azt fontolgatta volna, hogy megpróbál egyházi iskolává alakulni.
Mátyássy Áron az egyik legtehetségesebb fiatal filmrendezőnk. Elsőfilmesként megnyerte a 40. Filmszemle fődíját, az Utolsó Idők c. alkotásával, de ő jegyzi az Átok című sorozatot is. Közéleti megszólalásai eleddig nem voltak, a Geréb Ágnes ügy kapcsán mégis úgy érezte,…..
KKKKKKKKK 2012.02.27 22:53:17
@Tylla - Szülőnevelés Blog:
Semmelweist a szifilisze okozta elmebaj miatt zárták be, és végül egy ilyen szifilisz okozta dühroham okozta közvetve halálát is, mert hogy jól agyonverték megfékezendő őrjöngését.

""De a legbutább talán ez az érv, hogy 'A tragédia ugyanúgy a kórházban is bekövetkezhetett volna.' "

Olyan komplikáció történt, aminek a megoldásához nem műszerek kellenek, hanem hozzáértő szakember kezei. Azok pedig megvoltak."

Valami azért csak történt, amiért az újszülött meghalt ott a nagy szakértelem közepette.
KKKKKKKKK 2012.02.27 22:59:43
@babel:

Nem azért megyünk kórházba szülni, mert betegek vagyunk, hanem azért, mert közben lehetünk. Halálosak is akár. Ez ellen biztosítjuk be magunkat.

Betegségek pl. szülőcsatornában elakadás, köldökzsinőr elszorulása, így oxigénhiányos állapot stb stb stb.

Mert amúgy nevezhetjük tőlem a szülészetet születés házának is, nem az a lényeg, minek nevezzük, hanem, hogy minek van.
KKKKKKKKK 2012.02.28 07:21:31
@Ööö:
Mivel nem hat a placebó, ezért végeznek minden gyógyszernél kettős vaktetesztet? Ami ugye részben a placebóhatás kiküszöbölésére van?

Másrészt az első gyerekemmel tök normál terhesség, tök normál szülésre be a korházba. Vajúdás közben beütött a gebasz, vészcsászár.

A gyerek szíve megállás közeli állapotra lassult. A műtőbe tolástól (szemben lévő ajtó) a gyerek felsírásáig nem telt el 5 perc, ebben az altatás is benne volt.

Szeretném ha ezt valaki otthonszüléssel produkálná. Nyilván tragédiával végződött volna a dolog.

Még egyszer: nem látszott semmi probléma előre.
Az amerikai tervező, Drew Stanley álmodta meg ezeket a pulóvereket, melyek attól különlegesek, hogy a felületükön több helyen rések, kivágások kaptak helyett abból a célból, hogy segítse a szerelmesek "interakcióját".A közelebb hozó "tapipulcsi" áráról…..
KKKKKKKKK 2012.02.26 16:45:14
@al kotmány aláiro álamfö - alias másolo gépp: Majd nyitott sliccel flangálok oszt meglátjuk mi lesz a rejakcijó.
Egészen sokkoló, ahogy Gene Simmons (balról a harmadik), a Kiss magyar származású basszusgitáros-énekese az alábbi videón átváltozik profi biztosítási ügynökké, bár ő tagadja, hogy az lenne. Simmons jelenleg az általa is alapított Cool Springs Life-ot reklámozza, ahol csak…..
A Cég még a kilencvenes évek thrillere volt, nem robbant fel benne egy fél pályaudvar, nem támadtak a főhősre vadászgéppel és még csak a világot sem kellett megmenteni. Csak egy fiatal jogász küzdött meg saját főnökeivel és persze a maffiával. A Lovakat lelövik, ugye? című…..
KKKKKKKKK 2012.02.24 18:07:39
@méhészborz: kabcsojjad ki a flesblokkert oszt meglátod.
Subba Gratulálunk! 2012.02.22 09:51:00
...első parlamenti felszólalása felolvasása alkalmából!..
Tetovált lányok Vice 2. 2012.02.20 15:05:00
Forrás: badashley.com/IMG/08/761+Vice+Suicide+Girls/1.html..
KKKKKKKKK 2012.02.20 21:51:23
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
KKKKKKKKK 2012.02.15 16:24:09
@Wernher vonn Braun: Kertész Enikőhöz van szerencsénk?
 Két magzat beszélget az anya hasában  - Te hiszel a születés utáni életben?- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés…..
KKKKKKKKK 2012.02.12 17:42:26
@icentrifuga: Mer a boldogasszony az nem keresztény véletlenül?
 Középkori ítélet Geréb Ágnes nemzeti bába ellen A Centrifuga tiltakozik az ítélet ellen és felszólítja dr Schmitt Pál után Áder János köztársasági elnököt is dr Geréb Ágnes bába, szülész-nőgyógyász szakorvos, pszichológus tavaly elutasított kegyelmi…..
KKKKKKKKK 2012.02.12 09:45:44
@FILTOL: Inkább ez, mint a halott gyerek. Gerébnek is fizetni kellett.

Mellesleg nem mindenhol megalázó a kórházi ellátás azért.
KKKKKKKKK 2012.02.12 09:47:33
@FILTOL: Lásd fentebb egy kommentben be van linkelve egy finn statisztika, ami szerint kétszer annyian halnak meg előre nem látható kockázat miatt otthonszülésnél az úhszülöttek, mint kórháuban.
KKKKKKKKK 2012.02.12 09:54:39
@FILTOL: Úgy értettem, hogy Geréb sem ingyen csinálta, amit.
Ugyanakkor abban egyetértek, hogy mocskos, pénzéhes banda a nőgyógyászok jórésze.
Tetovált lányok Mandy Murders 2012.02.10 10:35:00
..
KKKKKKKKK 2012.02.10 18:14:12
Michelle Wild Fetish and Magic 2012.02.02 08:09:00
Kisebb szünet után ismét folytatjuk Michelle Wild filmjeinek kivesézését. 2001-ben járunk Kovi épp elemében van, megy a biznisz, egy évre rá megnyeri a legjobb rendezői Pornó Oscart is (Splendor of hell - szintén Misi film). Ruhák, sminkek, díszletek, minden ami kell, Michelle a…..
Minden márka fektet energiát abba, hogy a fogyasztók szemében emberközelibbnek tűnjön - legyen az egy fotóalbum a menhelytakarító munkásokról, nyilvános adakozás, vagy szimpla szelektív hulladékgyűjtés, emberek kapnak azért fizetést, hogy emberarcúnak tüntessék fel a sokszor…..
A Malév-témához a magunk részéről annyit tudunk hozzátenni, hogy felidézzük Presser Gábor 1988-as témáját. A videóért elnézést, valami buzigyuri a Japán-őrületét élte ki a dalon. (Persze Presser bácsi nem csak a Malév reklámhangját komponálta meg, hiszen 1982-es…..
KKKKKKKKK 2012.02.04 09:08:41