Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyistapista

0 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Moser86 2010 év elején döntött úgy, hogy nekivág Angliának. London nagyon drága csalódás volt, és már majdnem visszaköltöztek Magyarországra, amikor jött egy lehetőség Coventryben. Ahol jó is volt minden addig, amíg egy meglepő fordulat nem következett… (A képért külön…..
A UPC ma délután jelenti be hogy 240 megabájtos internetszolgáltatást is képes már nyújtani. Üröm az örömben, hogy a a kiszivárgott bejelentéssel kapcsolatban a UPC felhasználói ahelyett, hogy átadták volna magukat a felhőtlen és optimista derűnek, inkább panaszaikkal, pikirt…..
nyistapista 2013.08.24 23:35:45
@dr kíváncsivagyok: nem leordítani kell a fejüket, hanem írni kell nekik egy normális hangvételű emailt. fel fognak hívni. nyilván nem vágják hozzád azonnal a legjobb ajánlatot, de velem jó fejek voltak, és kaptam ingyen egy jobb csomagot.

ha a neted akadozik, ugyanez érvényes. lehet, hogy cserére szorul az upc-router vagy ha a van, a wifi-router.
Wentworth Miller, a Prison Break, azaz Szökés című sorozat egykori főszereplője most, 41 évesen látta elérkezettnek az időt arra, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja másságát, nem mintha ez bárkire is tartozna rajta és a fasziján kívül, de most már mindegy. A sorozatban…..
nyistapista 2013.08.22 10:25:56
@sixx: tudom, és a mellrákot is leszarod, mert nem vagy nő. ezt fejtsd majd ki a velveten, nagy sikered lesz.
nyistapista 2013.08.22 16:35:01
@nemmegmondtamhogybontottcsirkéthozzál: neked nyilván nem fontos. és különben is most konkrétan az oroszországi helyzetről van szó, nem a házasságról meg bejegyzett élettársi kapcsolatról. és igen, minden embernek vannak emberi jogai, ami neked szintén nem fontos, amíg nem téged érint.
NeeOn érdekes jelenségre lett figyelmes, mert még mindig fogyaszt Danone-termékeket. Az Activia joghurtital megújult csomagolásán "-30% cukor" feliratra lett figyelmes, ami stabil indikátora a kamuzásnak. Rövid kutatómunkával kiderült, hogy valójában 2,5x annyi cukor került a…..
Sikeresen zajlott le az iskolák állami fenntartásba vétele, így jövőre jöhetnek a családok. Megoldódik a fűtésszámla, és a gyerek sem juthat internetes pornóhoz.   2013 végéig mintegy 4500 család fenntartását veszi át az állam, beleértve eddigi adósságaik…..
nyistapista 2013.01.12 22:57:34
@ubu1: arra ott lesznek a közmunkások. na ugye hogy minden szépen a helyére kerül!
Egy Sonali Mukherjee nevű nő nyerte meg az indiai Legyen ön is milliomos! vetélkedő tízmillió forintos (kb. 45 000 dolláros) fődíját, és ha van valaki, akitől egy fillért nem sajnálunk, az ő. Kilenc évvel ezelőtt az akkor még egyetemista nő kollégiumi szobájába három…..
nyistapista 2012.12.27 20:19:22
@terrormaci: na, csak négy komment kellett az első beteg állat megjelenéséig.
„Arcomat előled pirulva takarom, jövő hét kedden is magamat másnak adom!” Három év kihagyás után újból koncertezik a kilencvenes évekbeli budapesti underground alapzenekara, a Csókolom. Továbbra is lesz cekker és nagykabát a koncerteken? Hogyan került Ujj Zsuzsi alkotása a…..
nyistapista 2012.12.27 19:14:59
@Mr. Fáradtság: ha nem vagy liberális nihilzenész, akkor minek akarsz index címlapon lenni? ez olyan, mintha az mno-n háborognék, hogy nem reklámozzák a kedvenc buzibulimat. valszeg valamit rosszul csinálsz a három zenekaroddal meg a 300+ fellépéseddel, ha a mai időkben nem tudsz összehozni egy m1-es playback haknit szimplán azzal, hogy te nem vagy liberális hipszter.
nyistapista 2012.12.27 19:29:23
@Mr. Fáradtság: természetesen nincs összefüggés, de egy ekkora nagy nemliberális művész, mint te, nem érthetsz meg holmi odakacsintós célzást.

na de most már tényleg áruld el, melyik három zenekarban vagy benne. ennél jobb marketing nem is kell. gondolj bele, holnapután már ott lehetsz a blikk címlapján: az XY tagja szánalmas picsogást rendezett egy blogon!
December elején már kapható Péterfy Bori és a Love Band új lemeze, a Fehér éjszakák. A hírek szerint, legutolsó stúdióalbumuk, az álmodozó-pszichedelikus 2B után, az új hanganyag sokkal zajosabb, kísérletezőbb lett. Hogy ez így van-e, azt akár itt a Lángoló Gitárokon is meg…..
  Hajléktalan-ügyben érintettek vagyunk, mivel a házunk egyik befalazott kapualjában él egy idősebb fedél nélküli úr. Azt hogy él, konkrétan onnan lehet tudni, hogy levet ereszt. A lé szarból, húgyból, tablettás borból, barack ízű alkoholos italból és tébécés…..
A miniszter nem értette több értekezleten sem pár adó lényegét, ezért szűnhet meg az EVA – erősítették meg forrásaink a Nemzetgazdasági Minisztériumban.„Olyan adórendszert szeretnék, amit én is értek. Az EVA egyáltalán minek a rövidítése?” – vetette…..
Az MTV-székház ostromának szervezői idén is megrendezik október 23-ai hagyományőrző felvonulásukat. Aki szeretne becsatlakozni a gyújtogató-rongáló menetbe, azt a szervezők szeretettel várják 18:00-kor a Szabadság térre. A program: 18:00 Gyújtó hangú nyitóbeszéd, Baló…..
Közel kétmilliárdos uniós támogatásból újította fel belvárosát Nyíregyháza. Az EU-s pénzből - nyílván pályázati feltétel volt – kerékpárúttal is megajándékozta a városvezetés a lakosságot. A közgyűlés döntése alapján a beruházásra még tavaly 90 millió…..
nyistapista 2011.05.05 01:01:34
@Zigomer Trubahin:

"csak azt nem sikerült megfigyelnie, hogy a németeknél a bringás rész az aszfalt, és a gyalogjárda a kő."

Hát, el kell keserítselek. Legalábbis Berlinben a járdás bringautak 90%-a térkő, és az új bringautakat is ritkán csinálják aszfaltból. Szóval a "bezzeg a németeknél" lemezt el lehet rakni.

Ami a térköves hőzöngést illeti... A Vérmezőn pár éve megcsinálták a bringautat "szép, sima aszfaltból". Aha, nem is tudom, hányszor hozta rám a frászt egy-két kanyar pár csepp eső után. Pedig montim van, vadiúj gumikkal és mindig is ésszel cangáztam. Szóval bocs, egész életemben bringáztam, de a brigaút lehetőleg ne legyen aszfaltból. A bringasávokon oké, ott kisebb ívekben kell kanyarodni.

Persze tudom, hogy kik reklamálnak a térkő ellen: azok, akik virslikerekűvel járnak, és már a vastagabb piktogram felfestésekre ráhajtva is szétmegy a seggük. Nos, mit mondatnék erre: vegyél az útviszonyoknak megfelelő bringát. Nem leszel kúl csávó, de nem is megy szét a segged.

Ami pedig ezt az akadályversenyt illeti: na igen, ez valszeg tényleg hungarikum, büszke lehet rá minden nyíregyházi.
nyistapista 2011.05.05 01:55:51
@Zigomer Trubahin:

"Nem is értem, miért szóltál hozzá."

Mert Németországgal példálóztál. Szerettem volna felhívni a kedves figyelmed, hogy az összehasonlításod túlzó/pontatlan, és kissé "bezzegnyugatosan" hangzik.
Tavaly jelent meg az Amorf Lovagok Tócsarobbantó című első nagylemeze, ami gyerekalbumnak készült, de nem a legkisebbeknek, hanem a már 10 év fölöttieknek. A lemezhez most itt az első klip a Lasztira. A videót Merényi Dávid rendezte, Tövisházi Ambrus énekes-billentyűs pedig a…..
nyistapista 2011.05.02 22:22:58
Bizonyára sokan próbáltátok, még többen olvastatok róla: pár napja próbajáratra indult a 86-os vonalán az új budapesti szuperbusz, kinek neve MAN Lion's City GL. Ötajtós, áttetsző csuklóval felszerelt monstrum, modern információs rendszerrel, 10 518 köbcentis, 320 lóerős…..
Az iPad 2 megjelenésének időpontjához képest kicsit többet tudunk már a versenytársak árairól is, és úgy tűnik, nem volt elhamarkodott a megállapítás, hogy az Apple ezúttal nemcsak elsőként lépett egy új piac megnyitása felé, hanem érezhető árazási előnyt is szerzett a…..
Új várost építeni nem hálás feladat, legalábbis ha az utókor, és nem a biznisz profitjából vásárolt trópusi sziget felől nézi az ember. Pedig a vállalkozók három módon is hozzáláthatnak a feladathoz.   Az ambiciózus városalapítók jellemzően futurisztikus irányt…..
Balázs alábbi sztorija az emberi hülyeség ékes példája, hiszen aki saját és mások biztonságát veszélyezteti feleslegesen, az nincs teljesen tisztában azzal, hogy ő is meghalhat. Bár a sztoriban van egy kis csavar. Talán a hely mágikus erővel vonzza az efféle furcsaságokat? Az…..
nyistapista 2009.05.02 19:18:44
@Tron65: A világon bárki biciklire ülhet mindenféle kresz-ismeret nélkül.
A móka úgy tűnik örökké tart. A napokban két posztot írtam (ezt, majd eutána ezt) arról, hogy az Indexen a szellemi tulajdon ellopása témájában vendégpublicisztikát író Jeszenszky Zsolt valójában egy, a wired.com-on megjelent vezércikk alá írta a saját nevét, miután az…..
Nagy taps az V. kerület főépítészi irodájának, akik megkeresésünkre egy egész kis találkozót szerveztek, hogy mindent elmeséljenek nekünk az - egyébként már beindult - főutca projektről. Mi pedig leszünk olyan kedvesek nektek elmesélni! Több fronton támadunk, hogy eloszlassuk…..
nyistapista 2009.04.23 13:16:05
@lifelike:

"nemtom milyen fovarosok azok..."

Mindegyik nyugatabbra van bp-nél, ennyi elég?

"egyebkent ki tartja el ezeket a boltokat ma..."

A turisták. De nem a "shopping turisták", akik csakis a bevásárlás miatt jönnek Magyarországra/Budapestre, és akiknek fontos, hogy legyen hol autókázni.

Továbbá a Váci utcán van egy csomó olyan márka (H&M, New Yorker, Springfield, C&A, etc.), ami minden csak nem drága brand. Tehát tkp a helyi lakosság is eltartja ezeket a boltokat, pláne az a korosztály, amelyiknek általában autója sincs még.

Amúgy meg röhej, hogy egy olyan hely megközelítése miatt aggódtok, amit három metróval meg lehet közelíteni.
nyistapista 2009.04.23 13:33:54
@gabest1: Fogadjunk, hogy te sem a nagykörúton belül laksz.
nyistapista 2009.04.23 14:09:45
@Virág et.:

Én meg annak örülök, hogy látatlanban megmondod, merre járok Budapesten.

"Nem hiszem, hogy sokszor jártál arra, ha komolyan úgy gondolod, hogy a közlekedők a buszsávot komolyan vették."

Két lépésre laktam a Kecskemétitől, na paff. Nem mondtam, hogy komolyan vették, azért írtam, hogy ELVILEG. És ez a példa is bizonyítja, hogy ahány sávot adsz az autósoknak, annyit veszenk igénybe. Ha három sávos lenne, akkor neked az lenne a "kritikus".
Amikor Magpet épp nem GPS-t árul, hogy el ne tévedjünk, vagy épp nem maga is a természetben vadászik koordinátákra (kényelmesebb pillanataiban másokkal vadásztat rájuk), akkor néha ráül a billentyűzetére és nem tud róla leszállni. Személy szerint ezt csöppet sem bánom,…..
Mindig vegyes érzelmeim vannak olyankor, amikor olyanokat bánt egy poszt, akik egyébként tiszteletre méltó, becsülendő munkát végeznek, mert akaratlanul is az egy hülyével azonosítják a többieket is, akik erre nem szolgáltak rá. Lionking most egy bunkó mentőssel került…..
nyistapista 2009.04.21 19:49:25
@...::: Flúgos Kamionos :::...:

A posztóló kezében volt pár dolog. Ha az ember cipekedik, nem olyan egyszerű az ugrabugrálás.

Emlékszem, velem is történt hasonló eset, egy Group4-os gorillával. Tömeg a Keletinél, én tolom a bringát az emberek közt, oldalt furgonos rükverc be, sípol és megy, bármi is történjen mögötte. Majd elugrik a sok hülye - erősebb kutya baszik alapon. Mivel láttam, hogy ez bizony így el fogja vinni a bringámat, mert a tömeg nem halad előttem elég gyorsan, hát bekopogtam neki hátul. Na azt az anyázást amit kaptam.

Ha igaz az általánosítás, hogy a volán mögött minden frusztrált ember vérszemet kap, akkor egy fehér furgonban egyenesen zombivá változnak a slusszkulcs elfordításával.