Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poluri

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint azzal mosunk amivel évszázadokkal ezelőtt is, mert ki volt az jól találva, akkor is koszolódtak a ruhák és nem is kéne feleslegesen vegyszergyárakat gazdagítani meg tisztítórendszereket fizetni. Jó, sok lesz az ökobio posztból, egy ideig hallgatunk róla.Az…..
Régen volt szó a homeopátiáról. Pedig az áltudományok, az álorvoslás és az alternatív gyógymódok királya igazán több szót érdemelne. Nemrég jelent meg egy cikk, melynek szerzője Peter Fisher homeopata és amely valami "plauzibilitási elfogultság"-ról beszél. Szinte azonnal válasz is érkezett, Steven…..
poluri 2011.08.29 16:11:54
@soproni1: "A víz ütemes rezgései miatt van élet a földön. A csapvíz óta meg rák." Feltéve ha éppen dobolnak a busmanok. És tényleg csak a csapvízben élnek rákok? Nem is tudtam! (Bocs, ezt nem lehetett kihagyni.)
Amiről írsz, arra nem tudok érdemben reagálni, mindent én sem tudhatok:-)
poluri 2011.08.29 16:25:41
@Avatar: bizonyíték van bőven, materialista magyarázat az, ami nincs. Ha nem lenne bizonyíték, akkor nem is lenne elfogadott az orvostudomány számára. Márpedig bármennyire is fáj a materialisták egy szűk ultra csoportjának, az orvostudomány mai hivatalos álláspontja szerint a homeopátia hatásos gyógymód. Csak orvos praktizálhat mint homeopata, tehát nem kuruzslók alkalmazzák.
poluri 2011.08.29 18:18:05
@stark: a politikusok már csak ilyenek. Megvizsgálják, hogy mennyi szavazatot nyernek és veszítenek egy üggyel, és ha úgy látják az egyenleg kellően pozitív, akkor adnak rá valamennyi pénzt. Ezzel voltaképpen leképezik a közakaratot, a többség akaratát. Ezt hívják demokráciának. Az angoloknál biztosan több szavazatot lehet szerezniük a politikusoknak a homeopátia támogatásával, mint amennyit elvesztenek emiatt. Tehát a többségnek tetszik arrafelé a homeopátia. Vajon miért?
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
poluri 2011.08.26 12:59:49
@Manyecska: Budapesten hétvége csak májusban jöhet számításba, főszezonban hétvégén utazás Aligára, vagy a Velencei tóra, ahogyan GRX is javasolta. Viszont ahová ott járni szoktunk, nincs csúszda. Aligán volt egy drótkötél lecsúszó, de miután valaki nadrágszíjjal próbálkozott, bezárták.
poluri 2011.08.26 13:28:13
@m_and_m: a természetes vizek jellemzője, hogy természetes biológiai hatások érik. A falkaszámra odahordott kutyák a természetes szintet messze meghaladó terhelést jelentenek. Nem véletlenül tiltott mind a kutyák, mind az emberek számára a bányatavakban a fürdés. A többségüknek lassú az öntisztulása és biológiailag veszélyesen szennyeződnek mind a túl nagy humán, mind a túl nagy kutya terheléstől. Ahogyan írtam, bányatavakban csak nyár elején, hideg vízben kockázatmentes fürödni mikrobiológiai szempontból, amíg a terhelés el nem éri a kritikus szintet. Ha a terhelés kisebb volna, például nem vinnének oda kutyákat, és az emberek is betartanák az egészségügyi szabályokat, akkor bányatavak vizének fürdésre alkalmassága kitarthatna akár nyár közepéig is.
poluri 2011.08.26 13:42:02
@Piócás ember: ha nincs kedved végigolvasni a hozzászólásokat, akkor egy gyors útmutató, hogyan jutottunk el a kutyákig: palatinus látogató közönség elemzése - higiéniás összefüggések - összehasonlítás fürdési lehetőségek között Budapest térségében - bányatavak és azok kockázatai - kutyafürdetés hatása bányatavakban