Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egri Ámpír

41 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre szólunk, hogy ez meredek lesz és hosszú. Mert van egy városka, és talán Móricz Zsigmond Rokonok műve is itt játszódott, de talán nem változott semmi e nagy magyar ugaron, mert akár ma is játszódhatna. Nem ragozzuk, most is játszódik. Elég csak egy ici-picit mélyebbre…..
Köszöntöm az Olimpia eseményeit követőket. Ma ismét hazai érintettségű politikusok versenyeznek, így mi is ott vagyunk. Ma két versenyzőnk, Pál György szocialista képviselő és Sós István alpolgármester mérettette meg magát a ringben, egy régi, nemes hagyományokkal bíró…..
A polgármester igazi régi motoros, így olyan sportágakban indul a Politikus Olimpián, mint az igazi mestereket követelő kitérés, halogatás, tökölés illetve politikai öttusa! Nézzünk magunkba és lássuk be: Egerből egyszerűen nincs jobb versenyző, aki 100%-osan tudna képviselni…..
Erős csapattal készültek az egri városanyák és városatyák az I. Politikus Olimpiára. Több sportágban és csapat szinten is részt vesznek az egriek a rangosnak tűnő versenyen. Nagyon várjuk az összecsapásokat, szakértőket is kérdeztünk az esélyekről. A szakértők szerint…..
Az új menetrend itt és itt érhető el...
Hát fogalmam sincs mi lesz a magyarázat.Részletek itt olvashatók...
De hol vannak a többiek? Hol vannak a tömegek? ÉS hol vannak az ellentüntetők?..
 Az országos megmozdulás részeként kormányellenes tüntetés volt szombaton Egerben. A Líceum előtti téren a Szolidaritás Mozgalom egri csoportja skandálta a miniszterelnök távozását kissé udvariatlanul követelő felszólítást.   foto: diakep.blogspot.com A…..
helló Eger! Kilátásaink 2011.12.09 10:04:00
 ..
A kérdés eldőlt, költözik a lovas szobor. De milyen áron? A Szúnyog közbe – a belvárosi rehabilitáció keretén belül – tervezett park kialakítása több mint 300 millió forintba fog kerülni. S mi több: lerombolnak egy épületet is, amelyet néhány éve több mint 150…..
  A buszon váltható menetjegyen kívül szinte minden jegy- és bérlet ára növekedni fog január elsejétől az egri városi buszközlekedésben. A teljes árú bérlet várhatóan 455 forinttal lesz több.   A mai 220 helyett 240 forint lesz az elővételben váltott menetjegy…..
  Előző bejegyzésünkben beszámoltunk arról, hogy minden bizonnyal a Szúnyog közben lesz a végvári vitézek szobra. Azóta már egy látványterv is készült, amelyen jól látszik, hogy a szobor körül egy rendezett parkot is kialakítanának.  A városvezetők és szakmai…..
Blogunk úgy tudja eldőlt: a Szúnyog közben helyezik el a Dobó téren található végvári vitézek lovasszobrát. A nagy társadalmi egyeztetés elmaradt, nem is lett volna értelme, hiszen a városlakók kevés hányada szeretné, ha a szobor elkerülne a főtérről. Óriási vitát váltott…..
Újra más képpel illusztrálták Egert – bár, most szerencsére nem egy hivatalos kiadványban, „csupán” egy helyi cég honlapján bakiztak ismét egy nagyot. Egy webáruház adott elérhetőségeiről megtévesztő fotót. Ha másról nem is, de a képen látható…..
helló Eger! Színezd újra 2011.10.27 00:34:00
A szomszéd nője - pardon, most már pártja is - mindig zöldebb:"Zöld párt lett a Fidesz egri alapszervezete"És küldjük az alábbi számot mindenkinek, aki szereti!"S, ha az égbolt beborulna, ne menekülj, csak színezd újra!" sajtóanyagok: 1. 2. 3. ..
 A közelmúltban újra kiosztották a hevesi megyeszékhely által alapított Dobó kardja kitüntetést. A díjat elvileg azok kaphatják, akik Eger városát személyükben és tetteikben kimagasló szinten képviselik. Idén Schváb Zoltán, közlekedésért felelős helyettes államtitkár…..
helló Eger! Baljós Árnyak 2011.10.09 09:28:00
A Bíboros közleményét idézzük:  Több szórakozóhely után a Bíborost is a bezárás fenyegeti, amennyiben megvalósul az a kezdeményezés, ami 22 órában korlátozná a szórakozóhely nyitva tartását. Egerben alighanem néhány diszkón kívül nem maradna más szórakozóhely a…..
helló Eger! Mi lesz az Agorával? 2011.10.03 21:07:00
  Az egrieket már régóta izgatja az Agria Agora helyzete. A kulturális centrum megépítésére a második körös közbeszerzési pályázat is eredménytelen volt. Blogunk megtudta a kivitelezők által tett ajánlatok pontos paramétereit.   Mint tudjuk, a második forduló…..
 ..
Eger MJV Közgyűlése 2011. szeptember 29-i ülésén Császár Zoltán képviselő Eger helyzetét Esztergomhoz és Indiához hasonlította. Habis László polgármester bohóckodásnak nevezte a képviselő magatartását...
helló Eger! Helyreigazítás! 2011.09.27 18:47:00
 Ha következtetéseink nem tévesek, akkor Szeleczki János törvényt sért -írtuk korábban.   Beismerjük, hogy következtetéseink tévesek voltak. Ezúton kérünk elnézést és kijelentjük, hogy Szeleczki János nem sért törvényt. Állításunkat közigazgatási…..
(helyreigazítással)Blogunk úgy tudja: Szeleczki János korábbi alpolgármester, a Lenkey János Általános Iskola frissen kinevezett igazgatója törvényt sért. A Lenkeyben régóta tanító felesége augusztustól beosztottja, amit tilt a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény.…..
2011. április 16-án a rendvédelmi dolgozók tüntetésén több tűzcsapot is megnyitottak.  Hallatlan ... nemhogy örülnének, hogy egyáltalán tüntethettek! A rendőrség akkor megígérte, hogy fel fogja kutatni a bűnösöket, mert ez a gaztett nem maradhat büntetlenül.Az…..
Az egri városvezetés szerint az üzemeltető miatt is kell sok pénzt költeni majd az EGAL-ra, hiszen a fenntartók a korábbi felújítások után nem figyeltek az állagmegóvásra. Az elmúlt napok hírei és találgatásai után az egri önkormányzat közleményben ismertette álláspontját…..