Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutass

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az már tegnap kiderült, hogy Novodomszky Éva váltja a köztévésen elegáns módon kirúgott Jakupcsek Gabriellát a Ridikülben, de a Bors már azt is tudni véli, hogy ki váltja a Magyarország, Szeretlek! című műsorban. A hírek szerint Tatár Csilla ugrik be a helyére, aki még a nagy köztévés átalakításnál…..
Most, hogy tizenhárom hét után véget ért az Összeesküvők, nem rikácsolnak többet a bemikrofonozott anyósok főműsoridőben, és nem kell napi szinten szerelemnek hazudni a pezsgőfürdős szvingerpartikat, talán a Tv2 is levonja végre a tanulságokat. Egyrészt van egy jó hírem: ez a…..
"A konkurens csatornán futó ValóVilág tavasszal nagyon jól teljesített, ami azt sejttette, hogy ebben még több szezon van. Tévedtünk." - foglalta össze az ÖsszeEsküvőkkel kapcsolatos tanulságokat Simon Zsolt a TV2 elnöke. A műsor három hónapig futott minden hétköznap…..
Kutass 2011.12.22 06:56:41
Apostololnak igaza van!

Peller Mariann jó választás volt. Az más kérdés, hogy egy kezdő műsorvezető nőt nagyon nehezen fogadnak el a nézők évek kellenek, szegény, még az elején jár. A TV2 ostoba amatőr PR gépezete meg ontotta a negatív cikkeket és egy kicsit sem segítették. Minden hírük az agresszíó, a kirúgtam, megtapostam. Blikk le sem írta az egészet.

Ne haragudjatok, de Majka a gyalázatos tévedése ennek a mai tévézésnek. Peller végzett tévés, ez a szakmája és kissé igazságtalanul mos fel vele a cikk írója. Ez a lány ennyire nem rossz, ammennyire kényelmesen lehet rugdosni egy laptop mögül. Az utolsó hónapra nagyon sokat fejlődött és ha jól emlékszem éppen Majka szorult vissza a képernyőről, egyébként érthető módon.

Egyébként, vissza tudja mondani valaki miről szól a műsor? Érti valaki, ki mikor mire szavasz? Lehet ilyen bonyolult játékot ennyire ostoba szereplőkkel előadni?

Nem érti a TV2, hogy amihez HAjdúnak köze van azt az emberek eleve elutasítják? És azon kívül, hogy megpróbáljuk a műsorvezetőkre tolni az nagyon szomorú. Tilla szegény, Ő tényleg jó? Hát, riheg röhög dadog, tényleg ez ok? Majka egy nagyon egyszerű lélek, utánozza a mintát és ellébecol gondolat nélkül, na, őt tényleg szörnyű volt nézni, azonnak kapcsoltam. Az éjszaka az ő terepe. Egyszer bírtam három percig, nem hittem el, meg későn is volt.

A megdöbbentő, hogy ezek után Hajdú még mindig producer és senkinek nem mondják, na, akkor ki a felelős ezért a buktáért? Legyen a Peller?
Immár hivatalos hírek szerint szeptember 16-án, pénteken indul el a TV2 egyetlen új őszi műsora, az ÖsszeEsküvők - Míg az anyós el nem választ!. A show producere Hajdú Péter lesz, aki állítása alapján a szakma legjobbjaival készíti majd a műsort. A TV2 a műsor legfőbb…..
 A TV2 képernyősei közül Hajdú Péter lépi át a fiúk közül a bulvár küszöböt neki a nevére és nem a neve mellé kattintanak a netezők, van azonban aki nála is nagyobb számokat ér el nálunk. Ő Tatár Csilla, igen Csilla. Még a Szabó Zsófi Sarka Kata kombót is megelőzi.…..