Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyikkantó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...aki nemrég autót vett Németországban. Egy kiváló, 330.000 km-t futott benzin-gázos-klímás-horgos-tempomatos Voyagert 1996-ból, első tulajdonostól. Nagyjából 120 km-re volt az autó. Beült egy kölcsönautóba, maga mellé vette két gyermekét, aztán elvezetett Bockauba.…..
portfolio.hu cikke Basszus, a végén én is berinyáltam, hogy úgyis lenyúlják, meg, hogy ehhez kötik majd a szociális juttatásokat (családi pótlékot nem akartam veszni hagyni), úgyhogy hülye fejjel a második körben lemondtam én is a megtakarításomról, ami a nyugdíjam lett…..
Jó fej ázsiai csaj demonstrálja, hogy mennyire balfaszul néznek ki a kínai egyszavas tetkók. Hát még a több szavasak. Nektek van? És elbaszták? ..
nyikkantó 2013.09.02 11:04:04
@Stupidella: látom nem érted. amig van olyan balfasz, aki balfaszoknak csinál BÁRMILYEN balfasz tetkot, addig nincs megoldás. MINDEN tetko egy balfaszság (Mo-n) és sulyos belső problémákat jelez. (pont h nem takar, mint azt gondolnák.) önkifejezési, beilleszkedési, szocializációs, értelmezési stb. nem minden a tetko viselő hibája, a társadalom is persze tehet róla. a társadalmat meg a tetkós balfaszok - is- alkotják... érted?
A Szerencsejáték Rt. rákattant a faszozásra. Nemrég nem rúgták ki Kovács Áront amiatt, hogy Sugárlófaszként konferálta fel a Szerencseszombatban fellépő együttest (bezzeg az adásmenetet össze nem tartó Görög Zitát lapátra tették), most meg egy faszozós legenda nyomába…..