Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boszi.ka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
lettországi kalandok Szeptember 1. 2011.09.01 19:00:00
Nem is lehetne máshogyan jellemezni a napot, mint ezzel a videóval:  Talán említettem a tegnapi bejegyzésemben, hogy Zsanna mondta, menjünk nyugodtan el az évnyitóra. Hát Fatih persze nem akart jönni, Ulyana a Ceribu Sparnival ment - iskolabusszal - én viszont úgy döntöttem,…..
... válaszolta Maja arra a kérdésemre, beszél-e magyarul.Majával tegnap találkoztam, ő Romans unokája, aki Magyarországra ment férjhez. :-) Hirtelen láttam magam előtt, hogy 1-2 év múlva esetleg tudok vele küldeni egy kis csokit vagy apróságot Romansnak. :)) De azért kicsi a…..
1. Janis meghalt.Szerettem etetni - igaz, csak néha kellett, az utóbbi két hétben már nem is evett. Már megszólalni sem bírt, csak a szája mozgott. Sosem fogom elfelejteni a hálatelt szemeit, mikor rám nézett, mikor a szájába adagoltam az ebédet...2. Tegnap este jött egy ötlete…..
Dear all, how are you? I'm fine, I've had another great day. I've realized, that if I don't speak Russian and/or Latvian, I cannot communicate with people. So, I asked Ulya to teach me some Russian. We started today with cyrillic letters, gosh, I felt so stupid! That was really…..
boszi.ka 2011.07.30 18:08:21
boszi.ka 2011.07.30 18:06:56