Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sobri

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma duplázunk... Keserédes hangulatomban rá kellett jönnöm, hogy pontosan négy hónapom van, hogy még beleférjek a 27-es Klubba. Bár nem tudom, zenei blogot írni elegendő-e a bejutáshoz... Mindenesetre ahhoz picivel több önpusztítás kellene, hogy sikerüljön. Viszont ha teljes…..
Két blogra ajánlott zene következik most, az első egy olyan filmből, amelyet én szégyenszemre nem is láttam. :-) Szerintem benne vagyok abban a 10 emberben egy 100-as csoportból, aki ezt elmondhatja magáról... No mindegy. A klipben rengeteg színész cameózik (=vendégszerepel), pl.…..
A Universal Channel három olyan sorozatot is lead, ami Stephen King művei alapján készült: Borzalmak városa, a Ragyogás és a Haven. Szeptember 29-én, szerdán 21 órakor lesz a kétrészes Borzalmak városa premierje, ami King 1975-ben kiadott bestsellerét dolgozza fel, a főszerepben Rob…..
Pisztollyal császkál ahelyett, hogy nyugodalmasan pipázna és meséket olvasna esténként a gyerekeinek. Több időt tölt el a tükör előtt, a konyhában mint a mutter, és a legváratlanabb helyzetben kezd az érzéseiről beszélni. A jóérzésű ember pedig imádkozni kezd, hogy fogná…..
Sobri 2010.07.15 14:46:47
@i: A fordítással önmagában sztem semmi gond nincs, de valóban illik forrást is megjelölni.

www.signonsandiego.com/news/2010/jun/18/tv-still-has-role-model-but-this-isnt-your/

Na így már korrekt :)
Húsz év szünet után az NHL visszatér az egykori Szovjetunióba, két mérkőzés is lesz. A Stanley-kupa-döntő előtti sajtótájékoztatón Gary Bettmant, az NHL első emberét faggatták az újságírók: hangsúlyosan került szóba az NHL-játékosok olimpiai és világbajnoki…..
Nehéz dolga van az embernek, amikor a 24 utolsó évadának utolsó órájáról kell írnia, hiszen ez volt az évadzáró, ezt véleményezzük hagyományosan a blogon, de ebben az esetben kivételt kell tenni. A nyolcadik napról és a sorozat lezárásáról a kép után spoileresen, csak az…..
Szabó Dániel nevű olvasónk kiöntötte a szívét a Lost végével kapcsolatban, és úgy gondoltuk, ha már volt egy abszolút pozoitív és egy tök negatív vélemény itt a blogon, akkor legyen egy középutas is.  Egyik szemem sír, a másik nevet. Eltelt már jó pár óra és…..
Sobri 2010.05.26 19:13:26
@GerzSonka: ez is egy lehetséges magyarázat (bár sztem semmi nem utal erre még Jackfater beszédében sem), de nem is erről van szó. A problémám az hogy ahogy Thrasher is írta, önkényesen megváltoztatták a szabályaikat, szándékosan arra terelték a nézőt hogy egy alternatív világban sikerült felrobbantani a bombát, és mindenkinek olyan az élete mintha sose találkozott volna Jacobbal vagy a szigettel bármilyen formában. Az egész évadot úgy nézették velünk hogy ebben a hitben legyünk, aztán a záró 10 percben bevágtak egy olyan párbeszédet mint amit az Építész mondott Neonak a Mátrix 2-ben.

Nem azzal van a bajom hogy ez volt a csavar, hanem hogy félrevezettek. A flashforwardoknál a "We have to go back" is ütött, mégis végig sejteni lehetett hogy vmi nem stimmel finom utalásokkal. Itt meg nem is akartak ilyet, annyira nagy csattanóra készültek, aztán csodálkoznak ha a rajongótábor fele anyázik :)
A BL-döntő utáni megrendülés után minden folytatódik a normális kerékvágásban. Kabos Gyulára emlékezünk ma este, miközben elkényesztetett hercegnők villognak. A többdiplomás könyvtáros harcba indul, de a szájkaraté is szerepet kap, így legalább változatos programnak…..
Lac99 Music Blog Girls Aloud - Jump 2010.01.23 00:11:57
Mai utolsó videónk Cheryl Cole-ról átkötve. A dal a 2003-as Igazából szerelem (Love Actually) című filmből is ismerős lehet. Igen, amiben Gyurcsány Fer Hugh Grant miniszterelnökként táncol. Szerepel is pár snitt erejéig a klipben, gondolom a hölgyolvasók nagy-nagy örömére. :-)…..
Tehát Pointer Sisters. Ezt a zenét vélhetőleg mindenki ismeri (tavaly például egy pesti bevásárlóközpontnak volt a reklámjában - a nevére nem emlékszem, de valami leárazós dolog volt természetesen :-D), de tegye fel a kezét, aki tudta az előadót is. Ugye. :-) De legalább…..
Az NBC jóelőre mosakodik, pedig a vancouveri téli olimpia kezdetéig még hátravan egy hónap: Dick Ebersol a network sportfőosztályának igazgatója szerint tavaly tavasszal lelassult, nyáron pedig teljesen le is állt a reklámpercek értékesítése, és csak télen mutatkozott némi…..
Sobri 2010.01.11 21:18:10
A konfliktuskezelés extrém módját választotta Mikulás előestéjén egy gödi söröző üzletvezetője. Egy szalagavató jó nagy közönsége mulatozott a helyen, amikor hajnalban egyszer csak kulcsra zárták az ajtót, és negyedórán át nem engedtek ki senkit, mivel valaki megfújt egy…..
A CW új midseason-sorozata, a Life Unexpected január 18-án mutatkozik be a tévében, egészen pontosan az akkor éppen lepihenő Gossip Girl helyén (hogy utána majd átköltözzön a Tuti gimi időpontjába). A történet egy lányról szól, akinek a szülei egy borgőzös éjszakán…..
Sobri 2009.11.12 18:31:05
@nadivereb: kár hogy dráma lesz, az alapszituból jó kis sitcomot lehetne kihozni
comment:com A nap képe 2009.10.06 13:00:00
Nu, ki szeretne Kenan Thompson (SNL) helyében lenni? Jobbról Lady GaGa, balról Madonna. ..
Sobri 2009.10.07 15:54:57
Zajlanak a meccsek az előszezonban, Theo Fleury győztes góllal tért vissza, a Calgary–NY Islanders meccsen döntött. A Minnesota szerződtette a Pittsburghgel Stanley-győztes Petr Sykorát, a Columbus az Ottawa centerét, Antoine Vermette-t szerezte meg.Az NHL csapatai elkezdték a…..
Ezt nevezem rejtett üzenetnek. A játékot készítő Digital Illusion elvileg svéd cég, de nyilván dolgozott ott egy vicces kedvű magyar is ;) Köszönöm a képet Attila. Kattinstatok a képra a legnagyobb méretért Küldök egy képet, amit szerintem nem mindennap látni a játékokban.…..
Sobri 2009.07.20 19:06:41
A nyár hátránya... A nagy jó időben semmire sem marad idő... Lásd: egy hónapja nem blogoltam. Most se írok sokat, csak az előbb ment a rádióban ez a szám, mely régi kedvenc, úgyhogy gyorsan írok róla pár sort. Szóval ez a muzsika 27 esztendős! Azért ez eléggé megdöbbentett.…..
Azt eddig is tudtuk, hogy a Day One című midseason-sorozat egy világméretű katasztrófa után jétszódik majd, és arról szól, hogy egy maroknyi túlélő hogy birkózik meg a váratlan feladattal (értsd: a civiláció újraélesztése), azt viszont nem tudtuk, hogy egészen pontosan milyen…..
Sobri 2009.07.13 15:55:07
@sélli_: Mármint George Mason :)

Viszont én se vágom hogy ekkora meteoroktól miért halt volna meg mindenki, a Deep Impactben Frodonak elég volt felmotorozni egy hegyre egy sokkal nagyobb elől :)
Sobri 2009.07.13 17:01:20
@sélli_: Akkor viszont remélem Starship Troopersre veszik a figurát és ufódarálás lesz ezerrel :D
Az Axn weboldalán a rajongók kérdeztek a Lost egyik főszereplőjétől, Matthew Foxtól, ő meg válaszolt, mert jófej csávó, az Axn meg még jobb fej, mert elkértük tőlük a videókat, ők meg szépen összefűzték, és pántlikás csomagban ideadták mindet. Jó szórakozást hozzá! ..
Sobri 2009.07.07 18:37:07
@sélli_: Deznek sztem semmiképp se lenne jó, felét se érné a karakter az angol akcentus és a minden mondat végén elhangzó "brada" nélkül :)

Amúgy ez a Koncz gyerek nagyon be akarhat futni, legalább 10x írta ki a nevét, már csak az otthoni száma hiányzott volna hogy bármikor el lehessen érni egy sürgős interjúfordításokhoz :)
Sobri 2009.07.07 19:24:20
@sixx: mea culpa, rossz emberbe rúgtam bele :) ez esetben azt terheli a felelősség aki nem a videók összevágása után rakta rá a feliratot, kiszedve belőle ezeket a részeket. Igen, a kákán is :)
Julia Roberts a ma esti tévézés egyik kulcsfigurája. A gyönyörű mosolyú színésznőt előbb megnézhetjük, hogy hogyan boldogul Mongólia sztyeppéin: a Filmsztárok a vadonban (17:55 m1) című természetfilm sorozatban együtt él egy mongol családdal, kumiszt iszik és szőrén üli…..
Ma kezdődik a köztévé új moziajánlós műsora, a Több, mint Mozi (18:55 m1), de nem lepődnék meg, ha ez vasárnap este már nem sok embert érdekelne. Utóbbiaknak ajánlom a Szellemirtókat (19:45 AXN), ami a nyolcvanas évek összes „betegségét” magán hordozza, és minél…..
Sobri 2009.06.14 20:05:50
Legalábbis Ausztráliában semmiképpen nem, ugyanis a The Chaser's War on Everything című viccesműsor készítőit két hétre letiltották az ország tévéképernyőiről, miután legutóbbi műsorukban volt egy szegmens, amiben halálos beteg kisgyerekekkel viccelődtek, az ausztrálok…..
„Zogtar vagyok a Xarsia32-ről. Azért jöttem, hogy szanaszét alázzalak kő-papír-olló teniszben” – közli a keretsztorit Madafaka fedőnevű munkakerülőnk pályaműve. A feladat tehát az, hogy a kő-papír-olló szabályait követve küzdjünk egy űrlénnyel: ha ő adogat…..
Azzal, hogy a TV2 átrakta a csajnapot péntekre, az én keddemnek lőttek. Még az sem tudja visszahozni a jókedvemet, hogy az MGM-en leadják a Nagyra becsülünk (18:50) című angol vígjátékot, benne rengeteg félreértéssel és a fiatal Gary Oldmannel. Ha képes lennék bekapcsolni a…..