Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gvi (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban hallottam a rádióban egy rövid híradást egy új tudományos kutatásról, amely szerint a pozitív gondolkodás nem gyógyítja a rákot. Illetve nem járul hozzá a rák gyógyulásához. Azaz nem növeli a rákbeteg túlélési esélyeit. Nem véletlenül van problémám a megfogalmazással.....
A béka marad Tengeri őserdők* 2008.04.14 09:02:00
Ha buja természetről, gazdag élővilágról van szó, akkor elsősorban a trópusokra gondolunk, az esőerdők, dzsungelek jutnak eszünkbe. Rendben is van ez, ha a szárazföldet nézzük, a tengerekben azonban a leggazdagabb élővilágot nem a forró, hanem hideg éghajlatokon kereshetjük.…..
Vannak kérdések, amik igazán a biológusra tartoznak. Sok évszázados, az emberiség életét megkeserítő dilemmákat lehetne megoldani, ha valaki venné a fáradságot és megkérdezne egy biológust. Ilyen alapvető kérdés az is, hogy vajon a paradicsom zöldség vagy gyümölcs? János…..
Amikor annak idején elmeséltem nagyanyámnak, hogy nemsokára megjelenik az első cikkem (amiben társszerző voltam), megkérdezte, hogy mennyit kapok érte? Először értetlenül néztem, aztán leesett - bár nagyanyám nálam sokkal sokkal műveltebb ember - nem tudta, hogy a tudományos…..