Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reston

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már csak nevetünk azon, ha nagyszüleink azt mondják a CD-re, hogy hanglemez. Valóban mulatságos a  mai kor gyermekeinek hallani ezt a -talán már rég elfeledett - kifejezést. Pedig amikor még... Szóval amikor a mai kor gyermeke még a csattogóslepkét vontatta maga után, akkor a…..
Reston 2011.08.06 11:41:42
@Hanglemezbolt: Jó bizony. Mennyit szórakoztam vele. :)))
Nemcsák Károlyt nevezte ki a József Attila Színház igazgatói posztjára Tarlós István főpolgármester. A főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatóságának tájékoztatása szerint Tarlós István Nemcsák Károlyt augusztus 1-jétől ötéves időtartamra kéri fel a színház…..
Mindenkinek járnak a különböző reklám újságok, ha kéri, ha nem. Én nem is nagyon szoktam olvasgatni őket, de tegnap megláttam az egyik áruházlánc újságját, melyben óriási retró akcióra hívják fel a figyelmet. Lehet kapni újra a gumicumit, medve cukrot, Kojak nyalókát, a…..
Leginkább édesapám elmondásaiból emlékszem rá. Valaha én is ettem ilyet, de már nem nagyon emlékszem az ízére. Valami tömény, ánizsos dolog ugrik be, ami még az orromban is benne volt. :)       ..
Egy letűnt kor emlékei Similabda 2011.07.25 18:47:00
Bucsuban lehetett lőni, horgászni, zsákba macskázni. Rendszerint mire hazaértünk, már elszakadt, kilyukadt stb. :) De addig milyen jó móka volt...            ..
Egy letűnt kor emlékei PEZ cukor 2011.07.25 18:43:00
Emlékszik valaki a reklámjára? Kerestem youtube-on, de nem találom. Valami halvány emlékem van róla, de nem az igazi. Pedig ennek is gyűjtöttük a kínáló figuráit. A kedvencem a meggyes volt. :)           ..
Kedves 25-30 felettiek! Emlékszünk még a Turbó rágóra? Szuper íze volt, ami jó hamar elment, de nem is ez volt a lényege, hanem a gyűjthető, cserélhető autós képek. Megvan még valakinek a gyűjteménye?..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy olyan kor, amikor az androidos telefon bizergálása, az interneten szörfözés, a 3D-s mozi, a DVD helyett összeült a család és anyuka vagy apuka mesélte el Piroska és a farkas meséjét a diavetítő mellett. Volt ennek valami különös…..
A minap kedves kollégám egyik közösségi oldalán olvastam egy cikket, mely szerint egy újabb okos és felettébb megfontolt kormányrendelet bizonyítványhoz kötné Magyarországon a művészek (úgy mint színészek, zenészek, szobrászok, festők, statiszták (!!!!), versmondók)…..